featured

Shiba Inu kurucusu projeden ayrıldı: SHIB tokeni nasıl tepki gösterdi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Investing.com – Shiba Inu’nun anonim kurucusu olarak bilinen Ryoshi, tüm tweetlerini ve blog paylaşımlarını silerek projeden ayrıldı. Ryoshi, Shib Inu’nun hayata geçirildiği 2020 yılından bu yana gerçek kimliğini gizlemeyi başararak ekiple birlikte adından oldukça söz ettirdi.

Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi

Ryoshi’nin ekipten ayrılmasının ardından Shiba topluluğun diğer tanınmış bir ismi Shytoshi Kusama, projenin ilerleyişinde bir aksaklık olmayacağını vurguladı. Kusama yaptığı açıklamada Shiba Inu projesinin misyonuna uygun olarak çalışmaya devam edeceğini dile getirdi. Bunun yanında projenin sektörün en büyük merkezsiz “meme coin”i olma çabalarının sekteye uğramayacağı sözünü verdi.

Projeden ayrılan Ryoshi, Shiba Inu için çalışma hayatı boyunca merkezsizliğe vurgu yapan bir yaklaşık takındı. Ryoshi, blog paylaşımlarında da bunu sık sık dile getirirken kendisinin yada ekipten başka bir ismin ayrılmasının çok da önemli olmadığını savunuyordu. Bu sözleriyle aslında ekipten ayrılabileceğini sinyallerini vermişti.

Shiba topluluk şaşkınlıkla karşıladı 

Ryoshi’nin ayrılışı, Shiba Inu topluluğunda karışık duygularla karşılandı. Ayrılış nedeniyle ilgili resmi bir açıklama yapılmazken topluluk üyelerinden bazıları, Ryoshi’nin de dile getirdiği gibi bu ayrılışı önemsiz olarak yorumladı. Bazı katılımcılar ise alınan kararı şaşkınlıkla karşılarken Ryoshi’nin ani ayrılışını şüpheli bulanlar da vardı. 

SHIB tokeninde son durum

SHIB tokeni, son 24 saatte yüzde 2 düşüşle 0,000012 dolar seviyesinde hareket ediyor. Geçen haftaki değerine göre yüzde 1,5 yükselen Shiba Inu tokeni, son duruma göre bu ayrılış haberinden olumsuz etkilenmemiş bir görünüme sahip. 

Dogecoin’den sonraki en büyük şaka temalı kripto varlık olan SHIB, hafta sonundaki 0,00001 dolar değerinden dünkü zirve fiyatı, 0,00001248 dolara kadar son 3 günde yüzde 23 değerlendi. Bugün ise popüler altcoin, henüz kısıtlı bir düzeltme yapıyor.

Yazar: Günay Caymaz 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!