featured

Sinemanın Sultanı ve İBB Başkanı İmamoğlu Bir Arada | Türkan Şoray İlkokulu Yeniden İnşa Edildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Rumelihisarüstü Mahallesi’ndeki Türkan Şoray İlkokulu’nu, pandemi döneminde yeniden inşa etti.

Türkan Şoray’da Adını Taşıyan Okulu Ziyaret Etti

İBB ve Sarıyer Belediyesi iş birliği ile yenilenen okul, yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte hizmet vermeye başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, adını taşıyan okulu, Türk sinemasının “Sultan”ı Türkan Şoray ile birlikte ziyaret etti. İmamoğlu, Genç ve Şoray’ı misafir eden okul müdürü Didem Tosun, 10 derslikte ve biri özel eğitim kapsamındaki 3 ana sınıfında toplam 270 öğrencileri olduğu bilgisini paylaştı.

Okulun yeniden inşa edildikten sonraki halini ilk kez gördüğünü söyleyen Şoray, İmamoğlu ve Genç’e yönelik duygularını şöyle ifade etti:

“Size, çocuklarımız adına nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Çocuklar şimdi burada rahat rahat koşacaklar. Çünkü onların okumak kadar koşmak, eğlenmek de hakları. Onun için bu bahçe, onlar için çok çok iyi oldu. Genişlettiniz bu sayede. Çok teşekkür ediyoruz.”

”İsminizin Olduğu Her Yere Koşarız”

İmamoğlu’nun Şoray’a yanıtı, “İsminizin olduğu her yere koşarız” oldu. Okul girişinde adına düzenlenen köşeyi görünce de duygulanan Şoray, “Ama bu bana çok fazla. Utandım” ifadelerini kullandı. Aynı bahçede bulunan Türkan Şoray Ortaokulu öğretmenleriyle de kısa süreliğine bir araya İmamoğlu, ziyaretiyle ilgili değerlendirmeleri öğrencilerin sevgi gösterileri arasında yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!