featured

Burçlara Göre Ayakkabı Modelleri 2021 | Burçlara Göre Ayakkabılar ve Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burçlara göre ayakkabı modelleri ile tarzınızı ortaya koyma zamanı! Karakteristik yapınız ile özdeşleşen bir tarza için hazır mısınız? Tabi bu sitil için kilit seçim elbette ayakkabı modeliniz olacaktır.

Burçlara göre ayakkabılar ile karşınızdakinin hangi özelliklere sahip olduğunu anlamanız mümkün. Peki ayakkabı seçimi yaparken hangi burç hangi modelleri tercih eder? Hangi model ayakkabılar hangi burçlar tarafından tercih edilir?

Burçlara Göre Ayakkabı Seçimi !

Burçlara göre ayakkabı seçimi dendi mi her burcun nasıl farklı olduğu açıkça ortaya çıkmaktadır. Burcuna göre ayakkabı seçen herkes aslında kendi karakteristik özelliklerini yansıtan seçimler yapmakta ustadır.

Burca göre ayakkabı seçimi elbette dışa vurulmayan bazı hislerin ve tercihlerin de dışa vurumu şeklinde olabilir. Burçlara göre ayakkabı modelleri arasında bu ayakkabıyı da kim giyer dediğiniz modelleri ayakta görmeniz mümkün! İşte en isabetli burca göre ayakkabı seçimleri !

1- Koç Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

İçi içine sığmayan koç burçları için elbette en doğru ayakkabı seçimi canlı renklerden oluşan ayakkabı modelleridir. Ayakkabı koç burcu için cesaret işidir. Kimsenin giymeye cesaret edemediği renkler modeller koç burcunun ayaklarında imrenilecek şekilde kullanılır.

Asla rahatlığından ödün vermeyen koç burcuna göre ayakkabı seçimi rahat şıklık demektir. En güzel seçimi o yapar ve en farklı ayakkabı modeli ile rahatlığını asla bozmadan şıklar listesinde yerini alır!

2- Boğa Burcu Ayakkabı Seçimi

Burçlara göre topuklu ayakkabı modelleri denildiğinde ilk akla gelen boğa burçları olacaktır. Boğa burcu kadını ayakkabısı ile buram buram kalite kokmak ister. Gösterişli ve bir o kadar eşsiz model seçimi tam ona göredir. Zerafet ve şıklık boğa kadını ve erkeği için çok önemlidir.

Burçlara göre kabarık gelinlikler altında en doğru gelinlik ayakkabısı seçimini de elbette boğa burcu kadını yapar. Burçlara göre ayakkabı topuklu modellerde en ünlü markaların eşsiz parçalarını kovalar ve yakalar. Asla modası geçmeyen taşlı modellerden yana zarif tercihler yapar.

3- İkizler Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Burçlara göre ayakkabı spor seçimlerde en büyük başarı ikizlerindir. İkizler ayakkabı seçiminde rahatlığından asla ödün vermez ve hareketini engelleyecek modellerden uzak durur.

Maskulen tercihler yapan ikizler burcu ağırlıklı olarak babet ve bot tercih eder. Rahatlık ile beraber modayı da takip eder.

4- Yengeç Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Yengeç burcu ayakkabı modelleri diğer her konuda olduğu gibi klasik yönde ağır basmaktadır. Klasik duruşu seven yengeçler için feminenlik ağır basmaktadır.

Giydiği ayakkabıda sonuna kadar kadınsı duruşu gösteren yengeç burcu kadını için en önemli seçim garantici yaklaşımla “nasılsa bunun da modası geçer ben yine de her zaman kullanılacak bir ayakkabı seçeyim” dir. Bu nedenle rahat ve şık babetlerden vazgeçmez.

5- Aslan Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Her konuda egosu yüksek olan aslan burcu ayakkabı seçimi için gösteriş ön plandadır. Ayakkabısı da kendisi gibi ben buradayım demelidir. Gösteriş ve kalitenin vücut bulmuş halidir.

Onun için ince topuklu giymek sadece özel gün ve davetlere özel bir durum değildir. Bu nedenle çok şık dekolteli bir elbise altına giydiği ince topuklu ayakkabıyı normal bir günde Jean altına da giyerek tarz oluşturup dikkatleri çekmeyi başarır.

6- Başak Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Başak burcu her zaman sadelikten yanadır. Onun için önemli olan rahatlığı ve giydiği ayakkabının temizliğidir. Ne zaman olursa olsun o ayakkabı temiz olmalıdır!

En çok sevdiği ayakkabı modeli spor ayakkabı ya da babet modellerdir. Gösterişsiz her model onun en kıymetli seçimidir. Nude , toprak tonları ya da siyah renkten vazgeçmezler.

7- Terazi Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Terazi burcu bütün kadınsı duygusunu kıyafet seçiminde olduğu gibi ayakkabısında da ön plana çıkarır.

Abartıyı sevmeseler de her kadınsı dokunuş onları seçim konusunda etkiler. Estetik onlar için çok önemlidir. Bu sebeple öle sıradan her model ayakkabıyı ya da her taşlı modeli beğenmezler.

8- Akrep Burcu ile Burçlara Göre Ayakkabı Seçiminde Kadınsı Duruş!

Akrep burcu için rahatlık ön plana çıksa da kaliteden asla ödün vermez. Akrepler için önemli olan seksapalite ayakkabıda kendisini son derece belli eder. Bir akrep kadını için zerafet, kadınsı duruş, etkileyicilik ayakkabıda gizlidir.

Genellikle gösterişli ve albenili topuklu ayakkabıları seçerler. Spor ayakkabı seçimi yapacaksa da mutlaka bir etkileyici yanını görmesi gereklidir.

9- Yay Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Enerjisi ile yerinde duramayan yay burçları için elbette nokta atış spor ayakkabılar. Kesinlikle hareket ederken hızını kesmeyecek ve konfor sağlayacak ayakkabıyı tercih eden yay burcu kadını için konfor ön plandadır.

Özellikle uzun mesafelerde yürümeyi seven ya da tüm gün ayakta kalma kapasitesi olan yay burcu için spor ayakkabı candır!

10- Oğlak Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Çalışkan oğlaklar için ayakkabı seçimi elbette iş ortamlarına ve ağır duruşlarına uygun klasik ayakkabı seçimleri olacaktır. Sadelikten, resmiyetten yana olan oğlak burcu için fazla iddiası olmayan ayakkabılar ön plandadır. Klasik kalın ve kısa topuklu ayakkabılar tercihleri olacaktır.

11- Kova Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Kova burcu ayakkabı seçiminde denenilmemişi deneyendir. Kimsenin cesaret edemediği renkleri kendine yakıştırmada ustadır. Yeniliğe ve farklılığa açık olduğu için yeni çıkan her ayakkabı modeli kovalar için denenmeye değerdir. Ayakkabı seçiminde ise bildiğini okumaktan şaşmaz.

12- Balık Burcuna Göre Ayakkabı Seçimi

Çocuksu ruha sahip balık burcu için ayakkabı seçimi de sempatikliğinin bir göstergesi gibidir. Cicili biçili modeller yanı sıra her modelde bebek mavileri, pudra pembeler, mint yeşili derken cıvıl cıvıl bir renk kartelasına sahiptir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!