featured

Masterchef Tunahan En İyi Laf Sokmalar | TV de En iyi laf sokmalar Listesinde 2021’in En başarılı ismi Tunahan Ak Seçildi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

https://www.youtube.com/watch?v=WwW5baOMRxg

Laf sokmalar komik de olsa ağır da olsa her daim herkese lazım olur. Tabi genelde karşı tarafı savunmasız bırakacak kadar da güçlü bir savunma aracı olabilmektedir.

Kinayeli laf sokmalar karşı tarafı alt etmenin en zekice yoludur. Hatta kişi mat olduğunu çok sonra fark eder. Gerçi anında fark etse de bu lafa cevap verebilecek kapasite o anda devre dışı kalmıştır.

İşte laf sokmalar arkadaşa ders vermeler yargı dağıtmalar denilince akla son dönemlerin ünlü ismi Tunahan Ak gelmektedir. Bunun en önemli sebebi Masterchef Türkiye Tunahan’ın neredeyse her bölümde laf sokmalar kısa kısa kinayeli sözleri ile güne damga vurması olmuştur.

Masterchef Türkiye’den elenen Tunahan Ak sosyal medyadaki geniş takipçi kitlesi ile en çok izlenen videolara sahiptir. Tabi videolarının çok izlenmesindeki en önemli sebeplerden birisi de cümle aleme laf nasıl sokulur dersi vermesidir…

Tunahan Ak’ın En iyi Laf Sokmaları!

YouTube video

Masterchef Türkiye’de yarışan en genç isim olarak karşımıza çıkan Tunahan ak ilk başlarda laf sokmalar komik sözler ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ama zamanla adeta bir yargı dağıtma makinesi gibi tam da yerinde laf sokmalar kısa nasihatler ile en çok konuşulan isim olmuştur.

İşte Tunahan Ak’tan en çok izlenen laf sokmalar video serisi ve laf sokucu sözler !

1- Arkadaşa En İyi Laf Sokmalar Tunahan’dan!

https://www.youtube.com/watch?v=yiFSOLH5vhQ

Masterchef Kırmızı Takım yarışmacıları arasında geçen muhabbetlerde laf sokmaları ile meşhur yarışması Tunahan’ın en çok konuşulan videoları!

2- Laf Sokmalar Sözler ve İmalar Ustası Z Kuşağı Temsilcisi Tunahan’dan!

https://www.youtube.com/watch?v=4eopybTJxKk

19 yaşında olan Tunahan Ak, Z kuşağının TV ekranlarında görülen en renkli ismi oldu. Arkadaşa laf sokmalar konusunda da usta olan yarışmacının Masterchef Fikret ile olan konuşmasındaki kapak sözleri!

YouTube video

3- Ağır Laf Sokmalar ile Yargı Machine Tunahan!

Laf sokma konusunda dozu arttıran Tunahan Ak yargı dağıtıyor!

https://www.youtube.com/watch?v=WwW5baOMRxg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!