featured

Siyah Mat Oje 5 Farklı Uygulama Şekilleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemen her şey ile uyum sağlayan siyah renk bu kez oje ile karşımıza çıkıyor. Gelmiş geçmiş en asil renk olan siyahın, mat objelerle bir araya geldiği Siyah Mat Oje 5 Farklı Uygulama Şekilleri Fikirlerine siz de bayılacaksınız. Okumaya devam edin.
Her renkten mat ojeler, hayatımıza giriş yaptığından beri, tırnaklarımızda sanat yapma tutkumuza bir sürü şey eklenmiştir. Çarpıcı seçenekler sunmasının yanı sıra bu ojelerin diğer bir güzelliği de hızlı kuruyor olmasıdır. Mat olduğundan ötürü kurumuş gibi görünenlere dikkat etmeniz daha iyi olacaktır.
Bana göre mat ojeler arasında en çok tercih edilen renk siyah! Bilirsiniz, siyahın her daim kendine özgü asil bir havası vardır. Bizlerde bu havayı siyah mat ojelerle yakalamaya bayılıyoruz. Nasıl modellerle mat oje kullanabilirim öğrenmek istiyorsanız, okumaya devan edin.

Siyah Mat Oje Uygulama Şekilleri

1- Trend Avcılarına Uygun!

Trend Avcılarına Uygun!
Sezonun en trend akımı olan glitterlar ile siyah mat ojelerin uyumunu bu sezon görecek gibiyiz. Şeffaf bant ile çerçeveleyecek tırnağının istediğiniz bir kısmını glitterlarla hareketlendirebilirsiniz. Gece dışarı çıkıyorsan işi biraz da abartılı hale getirebilirsiniz.

2- Siyah Mat Oje Tarzından Ödün Vermeyenlere!

Siyah Mat Oje Tarzından Ödün Vermeyenlere!
Minimalist olan tarzına ojelerini katmak isteyenler burada mı? O zaman siyah mat oje üzerine yapılan asimetrik çizgiler tam sana uygun. Siyahın en çok beyazla yakıştığını da unutmamanız gerekir.

3- Farklılık Sevenlere!

Farklılık Sevenlere!
Farklılık sevenlere ise daha farklı bir önerimiz olacak. Siyah mat oje üzerine uygulanacak olan parlatıcı uygulanan ojeyi çatlak gösteren ojeler den uygulayarak alışık olmadığınız bir görünüm elde edebilirsiniz.

4- Siyah Mat Oje İle French Tekniği

Siyah Mat Oje İle French Tekniği
French tekniğinin yalnızca mat beyaz oje ile yapıldığını düşünüyorsanız trendlerin gerisinde kaldığınızı belirtmek isteriz. Neyse ki biz hep buradayız. Artık trend siyah mat oje french tekniği uygulamaktan geçiyor.

5- Ayrıntılara Önem Verenlere!

Ayrıntılara Önem Verenlere!
Sadeliğin detaylarla bütünleştiği ve anlam kazandığı her şeyine bayıldığımız gibi ojelerin üzerindeki detaylara da bayılıyoruz. Sadece siyah mat oje sürdüğün tırnaklarının üzerine kendine özgü motifler çizerek de değişik bir tarz yakalayabilirsiniz. Kendinizi eğer prenses gibi hissetmek istiyorsanız, siyah mat oje imdadınıza koşacaktır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Burçlara Göre Trend Makyaj Malzemesi Nedir?
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!