featured

Soğuk Havalarda Kışlık Elbiseler ile Zarafeti Yakalayın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havaların değişkenliği farkında olmadan ruh halimize de işliyor. Zaman zaman kendimizi çok sıkıntılı hissetsek de giydiğimiz bir kıyafet tamamen ortamın atmosferini değiştirebiliyor. Yaz aylarına girerken kendimizi daha cıvıl cıvıl hissediyorsak kış aylarına geçiş yaparken bir o kadar hüzünlü ve durgun hissettiğimiz doğrudur.

Fakat birbirinden renkli ve tarzımıza uygun kışlık elbise tasarımları eşliğinde ruh halimize pozitif bir enerji katmamız mümkün! O kasvetli ve can sıkıcı ruh halini çok şık, bembeyaz bir tunik triko kazak ile capcanlı hale getirmek ise oldukça ideal bir fikir.

Çok karamsar görünen, hatta içimizde burukluk hissettiren kış aylarına inat canlı ve renklerin ışıl ışıl parladığı kışlık elbise kombini oluşturmak da sizin hayal dünyanızı yansıtacak! Kışlık elbiseler ile gerek bohem gerek otantik bir kombin yaratarak her ortamda şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kışlık Elbise Modelleri ile Sıcaklığı Yansıtın!

Kışlık elbise modelleri baştan aşağı vücudu sardığı için sıcaklığı teninizde hissedebilirsiniz. Kalın ve genelde yünlü kumaşlar sayesinde kış sezonuna özel elbiseler ile kendinizi güvende hissedeceğinize emin olabilirsiniz. Kışlık elbiseler genelde kalın kumaştan üretildiği için hem zarafetinizi ön plana çıkarır hem de sıcacık hissetmenize olanak sağlar. Siz de etnik ve bohem elbiselerden birini seçerek tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Salaş ve pileli kışlık elbise tasarımlarında kiremit ve taba renklerini kullanarak özgür bir kombin ortaya koyabilirsiniz. Daha klasik bir tarz yaratmak istiyorsanız kalem elbise modellerini kullanarak, şık bir çizme ve taşlı kolye gibi rengârenk aksesuarları takıştırarak modernliği yakalayabilirsiniz. Büyük siyah düğmeler ile işlenmiş veya cep detayları ile süslenmiş bir elbise ruhunuzun gençliğini dışarıya yansıtacak!

Modası Hiç Bitmeyen Düğme Detaylı Çiçekli Elbiseler

Kışlık uzun kollu elbise modellerinde hiçbir zaman modası geçmeyen tasarımlardan biri de çiçekli elbiselerdir. Küçük papatya tasarımları, asimetrik kesimleri ile kışın kasvetli havasında bile gönlünüzü şenlendirecek! Siz de ten renginize uyumlu açık renk çiçek motifleri ile bezenmiş bordo veya siyah elbise tasarımlarını tercih ederek gittiğiniz mekânlarda tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kışlık uzun elbise tasarımları arasında diz kapağı boyunda veya bileğe kadar olan hafif ince kumaştan üretilmiş modelleri kullanabilirsiniz. Bu tasarımlarda özellikle siyah ve bordo vazgeçilmez renk seçenekleri arasında yer alıyor fakat siz pastel renklerle de farkındalık yaratabilirsiniz!

Özel Davetlerde Özel Tasarımlı Kadife Elbiselerin Zarafetini Taşıyın!

Kadın elbise modellerinden seçim yaparken önceliği her zaman gideceğiniz ortama verin! Özel bir davete veya şık bir mekâna gidecekseniz, kadife kumaştan üretilmiş elbiseler size yardımcı olabilir. Vintage tarzını yakalayacağınız kadife kumaşlar göz alıcı renk alternatifleriyle enteresan ve şık kombineler oluşturmanızı sağlar Kiremit renginde bir kadife elbise, üzerine şık bir kemer, inci taşlarıyla bezenmiş bir kolye ve uzun çizme kullanarak hoş bir kombin yaratabilirsiniz.

Geleneksel ve Farklı Olmaktan Kaçmayın!

Zıt renkler oluşturmaktan kesinlikle korkmayın. Beyaz bir elbise giydiyseniz siyah kemer kullanarak asimetrik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Dikkat çekmek istiyorsanız geometrik desenlerden de faydalanabilirsiniz. Özellikle triko elbiselerde farklı renklerden üretilmiş bu desenler göz kamaştıracak.

Sadece zıt renkler değil, geleneksel bir tasarım atmosferi yaratan etnik desenli salaş elbiseler de sizin tarzınıza farklı bir dokunuş yapabilir. Otantik desenli elbiselerinizde büzgü kol, hasır kemer ve Doğu’yu andıran elbise modelleri sayesinde çok hoş görünebilirsiniz. Los Banditos sizin stilinizi konuşturacak ve benliğinize dokunacak birbirinden farklı kışlık elbise modelleri ile tam da size hitap ediyor.

https://www.bandito.com.tr/tr/kislik-elbise

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!