featured

Straight Jean Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her sezon koleksiyonlarda kendine yer bulan düz straight jean ve geniş paça Jeanlar günlük hayatta sıklıkla tercih ediliyor.

Tencel ve pamuk motiflerinin harmanlandığı düz pantolonlar size doğal bir görünüm kazandırıyor. Hem rahat hem de şık bir görünüm için ideal olan sigara ve düz kot pantolonlar hemen hemen her vücut şekline uyacaktır.

Rahat dokularda sunulan ve vücudu fazla sarmayan bu pantolonlar, tulumlara şık bir alternatif oluyor.

Straight Jean Pantolon Hakkında Ufak Tüyolar

Satın aldığınız straight Jean ömrünün kısa olduğundan veya satın aldıktan sonra kotun esnediğinden şikâyet ediyorsanız dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası mevcuttur.

Kot pantolon büyükse esner. Küçükse esner ve uzayacak. Bu nedenle almayı düşündüğünüz kot pantolonun bedeni size tam olarak uymalıdır.

Straight Jean Ayrıcalığı

Kot pantolon olması gerekenden daha dar ise kumaş zamanla açılmaya başlayacaktır. Başka bir deyişle, “giydikçe büyür” düşüncesiyle bir beden küçük kot almak sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Bu nedenle kot pantolonun doğru beden seçimi oldukça önemlidir.

Kemer fonksiyonlu yüksek belli jean. Karın bölgesinden rahatsız olan kişiler rahatlıkla yüksek belli jean pantolonları tercih edebilirler.

Bu bağlamda; straight jean, kalın bacaklı insanlar için yanlış pantolon seçimi olarak tanıtılıyor. Ancak, bu iyi bilinen bir hatadır. Buna karşılık straight jean pantolonlar bacakları daha ince gösterir.

En kaliteli en güvenilir straight jean için https://www.sedayalcinatelier.com/jean sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!