featured

Stranger Things 4. Sezon Ne Zaman? Netflix Stranger Things 4. Sezon Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stranger Things 4.sezon haberleri ile hayranlarını meraklandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni sezonunun yakında geleceği haberleri ile gündeme gelen Stranger Things 4.sezon için hazırlıklarını sürdürürken sette yangın çıktığı ve çekimlere ara verildiği öğrenilmişti. 

YouTube video

Bugüne kadar ki en iddialı sezonu ile yayına gireceği konuşulan Stranger Things 4.sezon çekimleri Litvanya, New Mexico ve Georgia bölgelerinde çekildi. Peki Netflix’in geçtiğimiz günlerde 4. sezon fragmanını yayınladığı ve yeni sezonu ile çok yakında izleyici ile buluşacak Stranger Things 4.sezon tarihi ne zaman?

Stranger Things 4.Sezon Geri Sayım Başladı

Stranger Things 4.sezon heyecanla beklenirken geri sayım başladı. Hayranları yeni sezon için sabırsızlıkla beklerken yeni sezon için haberler gelmeye devam ediyor. Netflix, Stranger Things’in üçüncü sezonunun ardından 25 ay oldu ve dizi hayranlarının yeni sezon için biraz daha sabırlı olması gerekecek. Çünkü bilim kurgu korku serisinin dördüncü sezonunun 2022’de çıkacağı duyuruldu.

Netflix, geçtiğimiz günlerde Stanger Things 4. sezon ile ilgili bir fragman daha yayınladı. Bu 30 saniyelik videonun çoğu önceki sezonlardan hareketsiz görüntüler içeriyor, ancak bize Mind Flayer veya Demogorgon’dan çok daha büyük görünen bir canavara dair bir fikir de veriyor.

1- Stranger Things 4.Sezon Ne Zaman Çıkacak? 

YouTube video

Stranger Things 4.sezonunun 2022’de yayınlanması bekleniyor. Aynı zamanda Netflix’in bilimkurgu korku dizisi, yeni sezonda izleyicilerin şaşkın bir şekilde neler göreceğine dair bize bir ön fikir de verdi. Stranger Things’in resmi Twitter hesabına göre dizinin dördüncü sezonu 2022’de yayınlanacak. Verilen kısa fragman, izleyicilerin Sezon 4’ten neler bekleyebileceğine dair ipuçları içeriyor.

2- Stranger Things 4.Sezon Fragman Verildi mi?

Netflix tarafından yayınlanan fragmanda Eleven, Mike, Dustin, Will ve Lucas’ın diğer oyuncularla birlikte diziye döneceğini görüyoruz. Fragmanın 30 saniyesinde hayranlar ayrıca Milly Bobby Brown’ın da olduğunu görebilir ve “Something iscoming”in sesini duyabilirler.

Stranger Things 4. sezon hikayesi şu an için belli olmasa da Netflix daha önce Mayıs ayında bir fragman paylaşmıştı ve 11. sezonun hikayesini orada göreceğimize dair işaretler almıştık. Ayrıca Netflix, dizinin 4. sezonu için oyuncu kadrosuna yeni isimler ekleyeceğini de doğruladı. Amybeth McNulty (Vickie), Myles Truitt (Patrick), Regina Ting Chen (Ms. Kelly) ve Grace Van Dien (Chrissy) diziye yeni sezonda katılacak.

3- Stranger Things 4.Sezon Ne Zaman Çekildi?

Covid-19 salgını nedeniyle 4. sezon çekimlerine bir süre ara verilen Stranger Things 4.sezon bölümleri bu yıl yeniden Ağustos ayının başlarında tekrar başladı. Netflix tarafından yayına 2022 yılında gireceği açıklanan Stranger Things’in yeni sezonunun bir bölümü pandemi öncesi çekildi ancak çekimlerin durmasının ardından yeni sezonun tamamlanması 2021 Ağustos ayını buldu. 

4- Stranger Things 4.Sezon Oyuncuları Kim?

İlk sezondan bu yana sevenleri ile buluşan Stranger Things ana oyuncu kadrosu da 4. sezonda olacak gözüküyor. Şimdilik 4. sezon fragmanına baktığımızda Winona Ryder, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Cara Buono, Noah Schnapp ve Sadie Sink gibi ünlü oyuncuların diziye devam edeceklerini görüyoruz…

5- Stranger Things 4.Sezon Oyuncu Kadrosuna Yeni Katılan İsimler Kim?

Stranger Things 4.sezon oyuncu kadrosuna bu sezon yeni isimler geleceği de konuşuluyor. Netflix’in hit dizisindeki yeni oyuncular arasında Amybeth McNulty (Anne with an E), Myles Truitt (Queen Sugar), Regina Ting Chen (Southern Queen) ve Grace Van Dien (Village) yer alıyor. McNulty, sevgili kahramanlarımızdan birinin dikkatini çeken sakin ve konuşkan Vickie’yi oynayacak.

Truitt, şok edici olaylar hayatını kontrolden çıkarana kadar arkadaşları, yeteneği ve iyi bir hayatı olan Hawkins basketbol yıldızı Patrick’i oynayacak. Chen Ting, öğrencileriyle, özellikle de en çok mücadele edenlerle derinden ilgilenen popüler bir danışman olan Kelly’yi oynayacak. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!