featured

Survivorda Kim Elendi 2021 ­| Dün Akşam Final Adaylarından Birinin Yarışma Hayalleri Sona Erdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivorda kim elendi 2021? Uzun yıllardır kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 5 aydır devam eden Survivor için artık geri sayım başladı. Acun Ilıcalı verdiği röportajda finalin 25 Haziran 2021’de İstanbul’da yapılacağını duyurdu. Öte yandan artık sona gelinmesi sebebiyle adada yalnızca 8 kişi yarışma hayatını sürdürüyordu. Dün gece bu sayı önemli bir final adayının gitmesi ile 7’ye geriledi. Peki Survivorda kim elendi 2021?

Survivorda Kim Elendi Dün Akşam?

Survivor yarışmacılar ne kadar para alıyor yazımıza mutlaka göz atın. Survivorda kim elendi dün akşam? Bilindiği üzere yarışmacılar halen kırmızı ya da mavi takım adı altında devam etse de, dokunulmazlık oyunları bireysele döndü. Buna göre Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yarışmacılar bir dokunulmazlık oyunu oynuyor. Finalde rakibini yenenler ise o günün dokunulmazı oluyor. Dokunulmaz kişiler diğer yarışmacılar arasından birini söyleyerek o kişi elenmek üzere potaya sokuyor.

1- Survivorda Kim Elendi Dün | 2021 Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivorda kim elendi dün sorusuna yanıt vermeden önce ilk olarak dokunulmazlığı kimler kazandı sorularına yanıt verelim. Cuma günü yapılan kıyasıya mücadelenin dokunulmazı Poyraz oldu. Önce Berkay’ı, sonra İsmail’i, finalde de Batuhan’ı 5-0 geçen Poyraz, günün dokunulmazı olmuştu. Poyraz duygusal bir karar aldığını belirterek karşı takımdan Aleyna Kalaycıoğlu’nun adını vermişti. Survivorda kim elendi 2021? Cumartesi günü yapılan bireysel dokunulmazlığın galibi ise Berkay olmuştu.

Berkay dokunulmazlıkta sırasıyla Poyraz, Batuhan ve Aleyna K. yi yenmeyi başardı. Böylece 2. Günün dokunulmazı Berkay oldu ve Steven’in adını verdi. 7 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşen bireysel dokunulmazlığın galibi ise İsmail Balaban’dı. Balaban Steven, Ayşe ve Berkay’ı geçmeyi başararak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Konseyde stratejik bir karar aldığını söyleyen İsmail, Ayşe’nin adını verdi. Böylece Aleyna K., Steven ve Ayşe 3’lüsü potada yer aldı. Survivor kim elendi 2021 bu üçlüden biri olacaktı.

2- Survivorda Adaya Kim Veda Etti | Survivorda Kim Elendi 2021

Survivorda adaya kim veda etti? 8 Haziran 2021 tarihinde yapılan konseyde 3 aday vardı. Çok güçlü 3 ismin oluşturduğu bu potada kimin başarılı çıkacağı, kimin ise eleneceği merak konusuydu. Acun Ilıcalı gecenin sonunda potadan çıkanları teker teker açıkladı. 3 kişiden potadan elenmeden çıkan kişi Aleyna Kalaycıoğlu oldu.

Derin bir nefes alan Kalaycıoğlu, final şansının devam etmesi sebebiyle çok memnun olduğunu ifade etti. Survivorda kim elendi 2021? Geride kalan Ayşe ve Steven oldukça gergin dakikalar geçirdi. Ilıcalı’nın ağzından çıkacak ismi heyecanla bekleyen yarışmalar sonunda elenen kişiyi öğrendi. Ada hayatına ve hayallerine bu hafta veda eden isim Steven Salam oldu. Steven’in gidişi tüm Türkiye’yi derinden yaraladı.

3- Survivorda Kim Elendi 2021 | Yola Kimler Devam Ediyor?

Survivorda kim elendi 2021? Steven Salam’ın elenmesi sonrasında Survivor yarışmasında 7 kişi kaldı. Batuhan, İsmail Balaban, Berkay, Poyraz, Dora, Aleyna K ve Ayşe hayallerine ve yarışmaya devam ediyor. Son 4’e ve en önemlisi son 2’ye kimin kalacağı merak ediliyor. 25 Haziran 2021’de yapılacak finale göre, son 2’ye kalan adaydan kimin şampiyon olacağını göreceğiz.

4- Steven Salam Kimdir?

Survivorda kim elendi 2021 sorusuna yanıt verdikten sonra, Steven’in özgeçmişinden bahsedelim. Steven yarışmada tanındığı günden bugüne hızı, parkurdaki başarıları ve sempatik tavırları ile halkın beğenisini kazanmıştı. Kongo Cumhuriyetinde dünyaya gelen Steven, 24 yaşındadır. 2011 yılında Türkiye’ye gelen Steven lise ve üniversite eğitimini burada tamamladı. Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Steven, yerel takımlarda forvet olarak görev aldı.

Kongo Cumhuriyetinde yaşamın çok zorlu olduğunu sık sık dile getiren Steven, Survivor şartlarında hiç zorlanmayacağını düşünerek yarışmaya katılmış. Survivorda kim elendi 2021? 4 senedir Survivor’a katılmak istediğini söyleyen Steven bu sene girdiği için kendisini çok şanslı gördüğünü ifade etmişti. Kendine güvendiğini söyleyen Steven Salam, %52’lik başarı yüzdesi ile en iyi 6 yarışmacıdan biriydi. 372 oyuna çıkan Steven bu oyunların 195’ini kazanmıştı. Bireysel yarışmalarda da 6 sembole sahip olan Steven, ne yazık ki bu sembolleri kullanamadan yarışmaya veda etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!