featured

Tarık Emir Tekin Kimdir | Tarık Emir Tekin Şevvam Sam’ın Oğlu mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarık Emir Tekin kimdir? Sadakatsiz dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Selçuk’u canlandıran ünlü oyuncu, sempatik tavırları ile hemen herkesin gönlünü kazanmayı başardı. Durum böyle olunca birçok kişi Tarık Emir Tekin kimdir nerelidir gibi sorulara yanıt arayarak, ünlü oyuncu hakkında daha fazla bilgi almaya çalışıyor. Bomba olan ise Tarık Emir Tekin’in ünlü iki ismin oğulları olması… Peki kim bu ünlüler?

Tarık Emir Tekin Kimdir Nerelidir?

Tarık Emir Tekin vikipedi üzerinden verilen bilgiler doğrultusunda İstanbulludur. İstanbul’da doğan ve burada büyüyen Tekin, bir dönem Amerika’da yaşamış, mesleği ile ilgili burada önemli eğitimler almıştır. Doğum yeri dışında aslen nereli olduğu konusunda bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır.

1- Tarık Emir Tekin Kimin Oğludur?

Tarık Emir Tekin kimdir? Tarık Emir Tekin kimin oğludur? Ünlü oyuncunun annesi ‘’Yasak Elma’’ dizisinin ‘’Ender’’ karakterine hayat veren Şevval Sam’dır. Aslında bu bilgi hepimizi oldukça şaşırttı. Özel hayatını sır gibi saklayan Şevval Sam’ın oğlunu bugüne dek neredeyse hiçbirimiz görmemiştik. Güzelliği, genç ve dinamik görünümü ile büyüleyen Sam, oğlu Tarık ve annesi Leman Sam ile yaşamını sürdürmektedir.

2- Tarık Emir Tekin Babası Kimdir?

Tarık Emir Tekin babası kimdir sorusu da bir diğer merak edilen konu. Tarık Emir Tekin Metin Tekin adlı ünlü futbolcunun oğludur. Bilindiği üzere Metin Tekin ‘’Sarı Fırtına’’ lakaplı, bir dönem Beşiktaş’ta oynamış bir futbolcudur. Yaklaşık 15 yıl boyunca sahada forvet olarak önemli bir görev üstlenen Metin Tekin, kariyerinin neredeyse tamamını Beşiktaş’ta geçirmişti.

1997 yılının sonlarında kariyerini sonlandırarak, yardımcı antrenör olarak görev alma kararı aldı. 1999 yılında Samsunspor’a yardımcı antrenör olan Tekin; Gaziantepspor, Malatyaspor, Gençlerbirliği ve Çanakkale Dardanel gibi çok takımda görev almıştır. 2005-2009 yılları arasında Türkiye yardımcı antrenörlüğü görevini üstlenen Metin Tekin, 2009 sonunda bu görevinden de ayrılarak gözlerden uzak yaşamını sürdürmeye başlamıştır.

3- Tarık Emir Tekin Kaç Yaşında? Tarık Emir Tekin Kaç Doğumlu?

Tarık Emir Tekin kimdir sorusundan belki de daha çok yaşının merak edildiğini söyleyebilmek mümkündür. Ünlü oyuncu 1997 yılında doğmuştur. Bu nedenle Tarık Emir Tekin yaş bilgisi 24 olarak kayıtlara geçmiştir.

4- Tarık Emir Tekin Nereli?

Tarık Emir Tekin İstanbul doğumludur. Ünlü oyuncunun babası Metin Tekin Kocaelili iken, annesi Şevval Sam İstanbulludur.

5- Emir Taro Tekin Kaç Kilo | Tarık Emir Tekin Boyu ?

Ünlü oyuncu yakınları tarafından Emir Taro Tekin olarak anılmaktadır. Dedesinin ismi Tarık adını alan oyuncuya yakınları ‘’Taro’’ lakabını takmıştır. Tarık Emir Tekin boyu 1.84’dür. Boyu ile dikkat çeken Tekin’in kilosu ise 78 olarak bilinmektedir.

6- Tarık Emir Tekin Biyografisi

Tarık Emir Tekin biyografisi şu şekildedir; 1997 yılında dünyaya gelen Tekin ilk ve ortaöğretimini İstanbul’da tamamlamıştır. Annesi ve babası ayrıldığında Emir yalnızca 2 yaşındaydı. Ortaöğretimini bitirdikten sonra Tekin, üniversite eğitimi için Amerika’ya gitmiştir. Amerika’da yaklaşık 3 yıl yaşayan ünlü oyuncu burada Oxford Üniversitesinde drama eğitimini tamamlamıştır. İlk olarak Blue TV’de yayınlanan ‘’Çıplak’’ dizisinde oynayan ünlü oyuncunun yıldızı bu dizi ile parlamıştır.

7- Tarık Emir Tekin Sevgilisi Var mı? Tarık Emir Tekin Sevgilisi Kim?

Tarık Emir Tekin kimdir? Ünlü oyuncunun son birkaç yıldır mutlu giden bir ilişkisi vardır. Tarık Emir Tekin sevgilisi Sofia Katch’dir. Su gibi duru bir güzelliğe sahip Sofia, Amerika’da yaşıyor. Sık sık İnstagram gibi sosyal medya hesaplarından aşk paylaşımı yapan Sofia’nın Emir’e olan aşkı adeta gözlerinden okunuyor.

A) Tarık Emir Tekin Sevgilisi Sofia Kimdir?

Tarık Emir Tekin sevgilisi Sofia yaş bilgisi hakkında herhangi bir bilgi paylaşmamaktadır. Sofia Amerika’da yaşamakta ve modellik yapmaktadır. Masmavi gözleri, duru güzelliği ve kusursuz vücudu ile kendisine hayran bırakan ünlü model tam bir moda aşığıdır. Rick Owens, Balenciaga, Vetements gibi ünlü lüks markaların defilelerinde yer alan Sofia, aynı zamanda stilistlikte yapmaktadır.

Ayrı ülkelerde yaşamak durumunda kalan çift, sık sık Amerika’da ya da İstanbul’da bir araya geliyor. Ayrıca Şevval Sam’ın da Sofia’yı yaklaşık 4-5 yıldır tanıdığı da biliniyor. Ancak Şevval Sam, ikilinin ilişkisinin henüz çok yeni olduğunu ve evlilik için çok erken olduğunu sık sık vurgulamaktan da kaçınmıyor. Bu arada şunu da belirtelim Sofia’dan önce Tarık Emir Tekin Dilan Çiçek Deniz ile bir birliktelik yaşamıştır. Ancak kulislerde ikilinin çok küçük yaşta birkaç aylık bir ilişki yaşadıkları konuşuluyor.

8- Tarık Emir Tekin Oynadığı Diziler Nelerdir?

Tarık Emir Tekin kimdir sorusuna kapsamlı olarak yanıt verdikten sonra oynadığı diziler konusuna geçiş yapabiliriz. Tarık Emin Tekin oynadığı diziler listesine bakıldığında kariyerine Blue TV’de yayınlanan ‘’Çıplak’’ dizisi ile başladığı görülüyor. Sonrasında ise Diriliş Osman, Sadakatsiz dizisi ile Yansıma adlı filmde rol aldığı bilinmektedir.

A) Tarık Emir Tekin Medcezir Dizisinde Oynadı mı?

Tarık Emir Tekin kimdir? Tarık Emir Tekin oynadığı diziler arasında Medcezir yer almamaktadır. Taro Emir bu dizide hiçbir şekilde yer almamıştır.

B) Tarık Emir Tekin Sadakatsiz Dizisinde Hangi Karakteri Oynuyor?

Tarık Emir Tekin sadakatsiz dizisiyle büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncunun bu dizi sayesinde adeta yıldızı parladı. ‘’Selçuk’’ karakterine can veren Tekin, kısa zamanda bu karakterin çok sevilmesini sağladı. Selçuk karakteri aslında ipe sapa gelmeyen, kötü huyları bulunan ancak eğlenceli ve oldukça orijinal bir karakterdi.

Normal şartlarda Sadakatsiz dizisi bölümlerinden birinde Selçuk’un rolü ölüm sebebiyle sonlandırılacaktı. Ancak karakterin bu denli sevilmesi ve halk tarafından benimsenmesi ile birlikte karakterin var olması kararı alındı. Dizide karaktere farklı bir hikaye yazılırken, sert yapısı ve olumsuz yönleri de yumuşatıldı. Selçuk karakterinin dizide bir sonraki sezonda da yer alacağı konuşuluyor.

9- Tarık Emir Tekin İnstagram Hesabı Nedir?

Tarık Emir Tekin kimdir? Tarık Emir Tekin hakkında kapsamlı bilgi almak isteyen kişiler ünlü oyuncuyu sosyal medya hesabı üzerinden takip edebileceklerdir. Tarık Emir Tekin İnstagram hesabı üzerinden sık paylaşımlar yapmakta ve eğlenceli kişiliğini yansıtabilmektedir. Aynı zamanda sevgilisi Sofia Katch’te ünlü oyuncu ve özel yaşantılarına dair renkli paylaşımlar yapmaktadır. Ünlü oyuncunun İnstagramhesabı ‘’taroemir’’ sevgilisinin ise ‘’katchsofia’’ şeklindedir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!