featured

Tarzıyla Fark Yaratan Erkek Saatleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde pek çok erkeğin kuşkusuz vazgeçilmez aksesuarı olan saatler, neredeyse bir moda akımı haline gelmektedir. Her erkeğin tarzını ve karakterini yansıttığı saatler kimlik belirlemede bir araç olarak kullanılır. Erkek saat modelleri her zaman güçlü bir karakteristik özelliğe sahip olmak durumundadır.

Son yıllarda gelişen saat teknolojisi ve model çeşitleri ile seçim yapmak gün geçtikçe zorlaşsa da bu aksesuardan ödün vermek imkânsız oldu diyebiliriz. Peki, kollarımıza taktığımız bu saatler ne anlama gelir?  Sadece bir aksesuardan ibaret midir? Kesinlikle hayır. Kadınların bir erkekte baktığı ilk özelliklerden biri de giyim tazı ve yaptığı aksesuar seçimidir. İnce detaylara takılan kadınlar bu seçimleri dikkate alarak bir erkeğin karakterini bile çözer hale gelmiştir.

En Şık Modeli Seçerek Karakterini Yansıt!

Alt tarafı bir saat, alıp birini takayım da kolum boş kalmasın mantığında düşünen biri misin? O zaman bir an önce bu fikri aklında çıkar! Çünkü koluna takacağın bir saat senin karakterini ortaya çıkaracaktır. Mesela akıllı bir saat ya da klasik ağır model, yapacağın seçim senin ile ilgili karşı tarafa ilk izlenimi verecektir. Sizde kendi tarzınızı yansıtacak birbirinden şık ve çeşit erkek saat modelleri içinde barından https://www.welderwatch.com/tr/erkek-saat/ sitesine şöyle bir göz atarak karar verebilirsiniz!

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!