featured

Tasarım Harikası 4 Otel: Kimine Göre Hayal, Kimine Göre Gerçekler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalite standartlarının çok üzerinde, hayal ötesi otellerde tek bir gece geçirmek ister miydiniz? İş temposundan, güncel hayatımızın monotonluğundan veya stresten çoğumuz bazı zamanlarda şikâyette bulunuruz ve bir yerlere kaçmak isteriz değil mi? Yaz veya kış aylarının herhangi birinde dünyanın bir ucunda keyifli zamanlar geçirmek, huzur bulmak, ruh dinlendirmek ya da romantik bir an yaşamak sözleri bile insana büyük mutluluk veriyor olmalı. İşte tamda kaçılacak ya da sevgilimle romantik zaman geçirebilirim diyebileceğiniz 4 muhteşem otel

1 – Cavo Tagoo Mykonos Oteli

Yunanistan Mikonos’ta yer alan Cavo Tagoo Mykonos isimli bu lüks otelde sonsuzluk havuzu bulunuyor. Odalarının büyük çoğunluğu deniz manzaralı ve havuzunda 40 metrelik akvaryum bar var. Ege Denizi’ne doğru bakan otel aynı zaman da Dilos Adası’nın da manzarasına sahip. Otelde süit odalar ve özel villalarda var. Misafirlerine yemek olarak genellikle özel olarak hazırlanan Akdeniz yemekleri sunuluyor.

2 – Nay Palad Hideaway Oteli

Büyüleyici bir tasarıma sahip olan Nay Palad Oteli, Filipinler’de Siargao Adası’nda bulunuyor. Otelde su kayağı, tekne turu ve kano turu gibi birçok aktiviteyi gerçekleştirebilmekte mümkün. Ruhunu dinlendirmek veya romantik bir kaçamak yapmak isteyenlerin tercih edebileceği oteller arasında bulunan bu 5 yıldızlı otelde her şey tek kelimeyle muhteşem. Burası için Pasifik Okyanusu’nun kıyısında 9 villadan oluşan bir cennet tabirini kullanabiliriz.

3 – Kamandalu Ubud Resort

1992 yılından bu yana hizmet veren Kamandalu Resort Otel, Endonezya Bali’de Ubud yamacının Petanu Nehrine bakan bir yerde bulunuyor. Asya yemeklerinin ikram edildiği bu otelde pirinç tarlalarını görebiliyor ve ayrıca tarlalarda bisiklet turu veya tubing gibi aktiviteler yapabiliyorsunuz. Yeşillikler içerisinde yer aldığı gibi Ubud Maymun Ormanı’na da çok yakın bir mesafede bulunuyor. İçerisinde lüks villaların bulunduğu Kamandalu Oteli için tam bir tropikal tasarım harikası denilebilir. Burada bir gece konaklamanın bedeli ise dudak uçuklatıyor.

4 – Keemala Phuket Resort Otel

Keemala Phuket Resort Otel, Tayland’da Phuket Adalarının Kamala beldesinde bulunuyor. Muhteşem ötesi bir gösterişe sahip olan bu otel doğanın tam merkezinde ve Andaman Denizi’ne bakıyor. Otelin villaları farklı bir kabilelerin yaşam tarzlarından ilham alınarak dizayn edilmiş. İnşası bir tepenin üzerine yapılmış olan bu tesisin etrafında akarsular ve şelalelerde bulunuyor. Her biri 120 ile 180 metrekare arasında tamamı havuzlu villalardan oluşan Keemala Phuket Oteli, misafirlerine 24 saat boyunca hem yerel hem de dünya mutfağından oluşan yemekler çıkartıyor. Böylesi bir otelde konuklar kuşkusuz hayal ötesi ağırlanıyorlardır

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!