featured

Taşınabilir Isıtma Sistemleri Nelerdir | Taşınabilir Isıtma Sistemleri Ürünleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taşınabilir ısıtma sistemleri, son zamanlarda pratiklik sunması, kolay kullanılabilir olması ve daha pek çok pratik çözümleri nedeniyle tercih ediliyor. Isıtma sistemleri, evlerde özellikle kış aylarında gereksinim duyulan gereksinimler arasında yer alıyor. Bu nedenle de pek çok evde doğalgaz sistemi mevcut. Ancak kimi zaman daha izolasyon sorunlarına bağlı olarak yoğun bir şekilde ısıtma ihtiyacı duyulabiliyor. Özellikle de ileri yaştaki bireylerin sağlık durumuna bağlı olarak daha yoğun ısınma gereksinimleri duyulabiliyor. Bununla birlikte evin geniş odalı olması ev benzeri gibi nedenler, ısıtma sistemleri için farklı çözümleri beraberinde getirebiliyor. 

Kimi zaman stüdyo evlerde, ofislerde ya da daha eski yapılarda kalorifer ya da doğalgaz gibi ısıtma sistemi bulunmayabilir. Bu noktada da pek fazla yer kaplamayan ısınma çözümlerinden yararlanılabiliyor. Bunun için de zamanlarda pek çok özelliği nedeniyle taşınabilir ısıtma sistemleri tercih ediliyor. Bu sistemlerin mobil uyumlu olması beraberinde pek çok yeniliği de getiriyor. İşte yenilikçi taşınabilir ısıtma sistemleri

1-Taşınabilir Isıtma Sistemleri: Electrolux ChillFlex Pro

YouTube video

Electrolux ChillFlex Pro, taşınabilir bir klima olarak biliniyor. Yer aldığı ortamları, keyifli hale getiren bu ısıtma sistemi asgari olarak enerji harcıyor. Taşınabilir ısıtma sistemleri arasında oldukça önemli bir ürün olan ChillFlex Pro, kullanıcılarına üstün bir ısıtma sunuyor. Üstelik bu ısıtma ürünü, modeline bağlı olarak daha fazla kapasite ve hava akışı da sunabiliyor. Uzaktan da kontrol edilebilen Electrolux ChillFlex Pro, şık tasarımı sayesinde de oldukça beğeniliyor. Ayrıca bu ısıtma sistemi, R410a gazına göre küresel ısınma potansiyelini de %99,8 azaltıyor. Çevre dostu olan ChillFlex Pro sürdürülebilir bir yaşam için tercih ediliyor.

2-Delonghi Pinguino Pac

YouTube video

Taşınabilir ısıtma sistemleri arasında yer alan Delonghi Pinguino Pac, konfor durum göstergesi ve yeni led ekranı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bulunduğu evin hava şartları hakkında anında bilgi veren bu sistem, kolay bir kullanımla kullanıcılarını cezbediyor. R410a gaz kullanılan bu ürün tam olarak 30 kilogram ağırlığında ve 39,5×75 ölçüsünde. Tekerlekleri bulunan Deloghi Pinguino Pac, bu özelliği sayesinde kolaylıkla istenen yere taşınabiliyor.

Konforlu bir kullanım vaat eden bu ısıtma sistemi, tekerlek kilidi sayesinde de sabitlenebiliyor. Beyaz rengiyle ve şık tasarımıyla göz dolduran bu taşınabilir ısıtma sistemleri, düşük ses düzeyinde çalıştırılabiliyor ve aynı zamanda üç farklı fan hızına da sahip. Uzaktan kumandalı ve zaman ayarlı olan bu ürün yaz aylarında da üstün bir performans sunuyor. Elektrik faturasının düşmesine yardımcı olan bu ısıtma sistemi, A sınıfı enerji verimliliği sağlıyor. Ayrıca bu ürün birden fazla odada kullanmak üzere de ayarlanabiliyor.

3-Fakir HT2000 Seramik Kule Tipi Isıtıcı

YouTube video

Fakir HT2000 seramik kule tipi ısıtıcı, yine Fakir markasının HT1600 Motion modelinin gelişmişi olarak karşımıza çıkıyor. Genel olarak bu ürün küçük bir ortamda ya da masanın üzerinde kullanılması amacıyla tasarlanmış. Zarif tasarımıyla beğenileri toplayan bu taşınabilir ısıtma sistemleri ürünü, ayaklı tasarımı sayesinde de istenilen yere kolaylıkla çevrilebiliyor. 2000W gücü olan bu üründe ayarlanabilir oda termostatı, üç farklı seviyede ısıtma ayarı, turbo fonksiyonu, güç göstergesi ışığı, hızlı ısıtma özelliği, devrilme koruması ve aşırı ısınma koruması bulunuyor. Ayrıca bu sistem, uzaktan kumanda ile de kumanda edilebiliyor.

4-Fakir HT1600 Motion

Fakir HT1600 Motion, seramik ısıtıcı plaka özelliği ile öne çıkıyor. Taşınabilir ısıtma sistemleri arasında bulunan bu ürün, devrilme koruması ve aşırı ısınma koruması özelliği ile dikkat çekiyor. 1600W gücünde olan bu ısıtma sistemi, 1 ile 7 saat arasında ayarlanabiliyor ve beş kademeli olarak ısı ayarlaması yapılabiliyor. Dolayısı ile Fakir HT1600 Motion, ihtiyaçlara uygun bir şekilde iklimlendirme fırsatını sunuyor.

Led güç lambası ve panjur salınım fonksiyonları ile öne çıkan bu taşınabilir ısıtma sistemleri, pratiklik sunuyor. Çünkü ürünün ekranı üzerinden 18,21,24,27 ve 30 derecelik ısı ayarlaması kolaylıkla yapılabiliyor. Smart Eco modu sayesinde de daha az güç tüketen bu cihazın aktif kalma süresi de önceden belirlenebiliyor. Ayarlandığı zamanda kendi kendine kapanma özeliği bulunan Fakir HT1600 Motion, uzaktan kumanda ile de yönetilebiliyor. Dolayısı ile ısı dereceleri, uzaktan kumanda sayesinde kolaylıkla değiştirilebiliyor.

5-Açık Alanları Isıtan Goldsun Elektrikli Isıtıcılar

YouTube video

Goldsun elektrikli ısıtıcı özellikle pandemi döneminde sıklıkla tercih edilen taşınabilir ısıtma sistemleri arasındaki yerini aldı. Çünkü bu ürün sayesinde kullanıcılar isterlerse kış bahçelerinde, balkonlarında, teraslarında kolaylıkla ısınabiliyor. Soğuk akşamların ısınmasına aracı olan bu cihaz, konforlu ve keyifli ortamların oluşmasında oldukça etkili oluyor. IP 55 su koruması özelliğine sahip olan bu sistem, yüksek yüzey sıcaklığı sayesinde ortamı istenilen şekilde ısıtabiliyor.

YouTube video

Goldsun markasının birden fazla modelde ve seride elektrikli ısıtıcıları bulunuyor. Bu ısıtıcılar bahçelere, balkonlara, teraslara, evlere kısacası akla gelebilecek olan her yere görsel açıdan zarar vermeyecek şekilde monte edilebiliyor. Estetik görüntüsü ve pratik kullanımı sayesinde sıklıkla tercih edilen taşınabilir ısıtma sistemleri, tam anlamıyla fiyat performans açısından yarar sağlıyor. Hem yüksek performansla hem de fonksiyonel olarak kullanılabilen Goldsun elektrikli ısıtıcılar, kumandası sayesinde de kullanıcılarına pratiklik sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!