Bera Teknik Servis
Bera Teknik Servis

Teknik Servis’te Çığır Açılıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bera Teknik Servis; 81 ilde sunduğu kombi servisi ve beyaz eşya servisi hizmetleri ile sektörün en hızlı büyüyen firması unvanını taşıyor. Ülkemizin en yaygın servis ağına sahip firmamız her şehirde aynı kalitede teknik hizmetleri sağlar. Beyaz eşya hizmetlerinde 973 ilçede kombi servislerinde ise yaklaşık 900 ilçede ayrı ayrı ekipler ile 24 saat esasına göre hizmet veriyoruz.

Vermiş olduğumuz tüm tamirci desteklerinde garantisiz cihazlarınıza dahi garantiler vererek yüksek memnuniyet oranını sağlıyoruz. Mutlu müşteriler biriktirmemiz hızla büyümemize ve çok daha ileri teknolojiler ile kusursuz bir hizmet vermemize olanak tanıyor.

Kombi Servisleri

Bera Teknik Servis, kombi servisi hizmetleri ile kış aylarını daha sıcak ortamda geçirmenizi sağlar. Arızalı kombilerinizin tamiri için yaklaşık 1400 kişilik bir ekip çalışır. Bu dev ekibin sırtını yasladığı profesyonel yönetim kadromuz müşterilerimizin memnuniyet oranları en üst seviyede tutabilmek için özveri ile çalışmalarını yürütür.

Kombi tamiri, kombi bakımı ve kombi petek temizliği hizmetleri veren uzman kombi tamircilerimiz daima size en yakın kombi servisidir. Kombiler için sağladığımız teknik  hizmetler Demirdöküm, ECA, Buderus, Baymak, Ferroli, Vaillant, Bosch, Ariston, Alarko ve Viessmann markaları başta olmak üzere tüm kombileriniz için bulunur.

Kombi servisi hizmetlerimiz bünyesinde kombi tamiri, kombi bakımı ve kombi petek temizliği destekleri bulunuyor. Kombi arızalarınız için kombi tamiri hizmetimizi, doğalgaz tasarrufu ve daha verimli bir ısınma için kombi bakımı ve petek temizleme hizmetlerimizi talep edebilirsiniz.

Web adresimizde bulunan kombi servisi çağırma formu ile veya bizi arayarak anında kombi teknik servisi talebinde bulunabilir ve dakikalar içinde ustalarımızı evinizde görebilirsiniz.

Türkiye’de ilk ve tek kredi kartı ile taksitle ödeme imkanımız da kombi bakımları ve kombi servisleri için kullanılabilir. Bera Teknik Servis’i tercih etmek için bir çok nedeniniz var.

Beyaz Eşya Servisleri

Bera Teknik Servis, beyaz eşya servisi hizmetleri ile 81 il 973 ilçede eş zamanlı ve kurumsal hizmetler verir. Firmamız beyaz eşyalar arasından buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makineleriniz için tamir bakım ve onarım hizmetleri veriyor. Bu hizmetleri tıpkı kombiler gibi 24 saat alabilirsiniz. Buzdolabı tamircisi, çamaşır makinesi tamircisi veya bulaşık makinesi tamircisi ihtiyacınız olduğunda çağrı merkezimizi arayarak hızlı ve garantili bir onarım desteği talep edebilirsiniz.

Beyaz eşya tamiri hizmetimiz en çok buzdolabı tamiri üzerine yoğunlaşır. Bunun sebebi buzdolaplarının diğer beyaz eşyalara kıyasla daha çok arıza yapmasıdır.

Her marka beyaz eşyalar için ayrı ayrı eğitimler almış olan beyaz eşya tamircilerimiz ülkemizin her şehrinde teknik servis hizmetlerini sürdürür. Beyaz eşyalarda anında yedek parça değişimi sağlayabilen çamaşır, bulaşık makinesi ve buzdolabı tamircilerimiz hızlı bir tamir işlemi sağlayarak beyaz eşyalarınızı çalışır hale getirir. Tüm bu işlemlerin sonucunda uygun bir beyaz eşya servisi fiyatı sunan firmamız kredi kartı ile taksitle ödeme işlemi sayesinde de ödeme kolaylığı sağlar.

Tüm bu hizmetlerin detayı için web sayfamızı ziyaret edin.

www.berateknikservis.net

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. süper harika bir servis. Fiyatı çok uygun. Teşekkürler

    Cevapla
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!