featured

Teknoloji Haberleri ! Oyun Endüstrisinin Pazar Payı 2025 Yılına Kadar 300 Milyar Dolar Olacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzdeki haber ajansları ve diğer haber odaklı medya kuruluşları gitgide online ortama yönelmiştir ve teknoloji haberlerine yoğunlaşmıştır. Özellikle dünyayı kasıp kavuran dijital oyun sektörü adeta en çok okunan haberler arasına girme adayı olmuştur. Hepiniz şu başlıkları teknoloji haberleri kategorilerinde görmüşsünüzdür ve “hadi canım alt tarafı bir oyun” demişsinizdir:

En Son Oyun Trendlerine Nasıl Ayak Uydurulur?Oyun Endüstrisine Neden Ayak Uydurmalısınız?Oyun Haberlerini Takip Etmek İçin Feedly gibi Uygulamaları Kullanın.Sosyal Medyada Influencerları ve Bloggerları Takip Edin.YouTuber Videolarını Başlarken İzleyin.Sosyal Medyada Oyun Geliştirme Şirketlerini Takip Edin.Reddit Gibi Popüler Forum Sitelerini Kullanın.Endüstri Etkinliklerine ve Konferanslarına Katılın.

Ama alt tarafı bir oyun deyip geçmemek gerekiyor. Video oyun haber ve oyun endüstrisi o kadar hızlı büyüyor ki, bazıları 2025 yılına kadar 300 milyar doların üzerine çıkacağına inanmaktadır. Milyarlarca dolar kar ve dünya çapında 2,5 milyardan fazla oyuncuyla, video oyunu platformlarının 2020’de gelişmeye devam etmesini bekleyebiliriz.

Oyun haber teknolojisi yeni bir teknolojidir, kesinlikle daha büyük ve daha iyi oyunlar oluşturmaya yardımcı olur, ancak teknolojide bir süre ilerleme olmazsa, yayıncılar yeni ürünler üretmeye devam ederdi. Bunun nedeni, bunun bir eğlence işi olması ve yaratıcılığın yanı sıra teknoloji tarafından yönlendirilmesidir.

Video oyunlarının olumsuz etkileri olduğu kadar olumlu etkileri de bulunmaktadır. Olumlu etkileri, daha iyi hafıza ve problem çözmeden gelişmiş ruh hali ve sosyal becerilere kadar çoktur. Video oyunları oynamayanlar sizi tembelleştirdiğini, beyninize zarar verdiğini veya sosyal hayatınızı mahvettiğini iddia edebilirken, video oyunlarının aslında birçok fiziksel, bilişsel ve sosyal faydası var. Buna ek olarak video oyunlarından para kazanabilir ve kazanç elde edebilirsiniz!

Oyun endüstrisi asla ölmeyecek bir şekilde yer teşkil etmiştir. İnsanlar dünyanın sonuna kadar oyun oynayacak. Ancak ölmekte olan şey karmaşık, ilginç oyunlara olan talep. Temel olarak, iyi bir oyun yapmaya çalışırsanız, deneseniz bile kar olacaktır. Ama bunlar için en güncel oyun haber sitelerini takip etmenizi öneririz.

Detaylı bilgi için; https://www.hubogi.com/category/global-haberler/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!