featured

TikTok Bilgisayara Nasıl Yüklenir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilgisayara TikTok Yüklemek

TikTok bilgisayara nasıl yüklenir? TikTok son zamanlarda sosyal medyanın akışını değiştiren yapımlardan birisi olmayı başardı. Yola ilk olarak musical.ly olarak çıkan TikTok, şu anda dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer almakta. Bu yüzden de Tiktok bilgisayara nasıl yüklenir, sorusu sıkça sorulmakta.

Çıkış yeri Çin olan uygulama en çok kullanıcıya Hindistan tarafından erişiyor. Her ne kadar Hindistan tarafından oldukça fazla bir kitleye ulaşmış olsa da Hindistan da yapılan son yasa düzenlemesinden sonra uygulamaya erişim tamamen kapatıldı. Hindistan tarafından uygulamaya bağlanan kullanıcılar, kararı protesto etme amacı ile uygulamaya bir yıldız vererek listelerden düşmesini sağlamaya çalıştı.

Bilgisayara TikTok Nasıl Yüklenir?

Tiktok bilgisayara nasıl yüklenir, sorusunun cevabını meraklıları için vereceğiz.  TikTok uygulamasını bilgisayara yükleyebilmek için Android uygulamaları çalıştıran bir programa ihtiyacınız var. Bilgisayarda APK çalıştırma imkanı veren uygulamalar sayesinde popüler video paylaşma platformu olan TikTok’u bilgisayarda kullanabilirsiniz.

Tik tok bilgisayara nasıl yüklenir, sorusunun cevabı için öncelikle Buraya Tıklayarak gereken programı indirmeye başlamalısınız. Bilgisayarda APK çalıştırma programını sadece kendi sitesinden indirmenizde fayda var. Böylelikle Tik tok bilgisayara nasıl yüklenir, sorusuna cevap bulmaya başlayacaksınız. Hesaplarınızın güvende kalması ve yabancı kişiler tarafından erişilmesini engellemek adına programları kendi resmi sitesinden indirmeniz gerekmekte.

Bilgisayara TikTok Kurmak

Tiktok bilgisayara nasıl yüklenir, sorusunun cevabı için gereken programı indirdikten sonra sırası ile aşağıda verilen adımları uygulamalısınız. Bu aşamada dikkat etmeniz gereken adımları eksiksiz bir şekilde devam etmek. Dikkatli şekilde takip edilen adımlar sonrasında sorunsuz bir şekilde kurulum işlemini bitirebilirsiniz. 

Güncel sürümünü indirmiş olduğunuz Memu Emulatör uygulamasının kurulum ekranı bu şekilde gelmekte. Bu alanda hiçbir ayarı değiştirmemeniz önerilerimiz arasındadır. Kurulum konumunu değiştirmek ve farklı bir alana kurmak için sağ aşağıda bulundan “Customize” seçeneğine tıklayabilirsiniz. Tüm ayarlamalar bittikten sonra “Install Now” seçeneğine tıklayarak bir sonraki adıma başarılı bir şekilde geçebilirsiniz.

Gelecek olan bir sonraki ekranda lisans sözleşmesi hakkında bilgiler verilmektedir “Accept” seçeneğine tıklayarak devam etmeniz gerekmektedir.

Üçüncü olarak gelecek ekranda dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Sol üstte “Sponsored Offer” yazması bilgisayarınıza sponsorlu bir uygulamanın yükleneceği anlamına gelir. Bu aşamada “Decline” diyerek bir sonraki işleme geçmeniz gerekmekte.

Son onay işleminden sonra 400 MB Boyutunda bir indirme hemen arından otomatik kurulum işlemleri gerçekleşecektir. Bu aşamada tek yapmanız gereken beklemek. Beklemenin sonucunda Tik tok bilgisayara nasıl indirilir, sorusunun cevabını bularak bilgisayarda tiktok kullanma  tecrübesini yaşayabileceksiniz. 

İndirme işlemleri tamamlandıktan sonra Sol üstte olduğu gibi “Installing” yazısı belirir. Bu yazı programın indiğini ve kurulum işlemine başladığını söyler.

Yaklaşık 3 dakikalık kurulum işleminin ardından “Finish” Seçeneğine tıklayarak bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

Bilgisayarda APK çalıştırma uygulaması ilk açılışta ayarlamalar yapmaktadır. Bu kısımda biraz beklemeniz gerekebilir. Bilgisayarınızın durumuna göre kasma yaşanabilir, bu işlem sadece ilk açılışta yapılmaktadır.

Uygulama açıldıktan sonra normal bir Android cihaz gibi Play Sote uygulamasına girebilir ve üyelik girişi yapabilirsiniz. Bilgisayara TikTok yüklemek için son adımlardasınız. Google hesabınıza giriş yaptıktan sonra uygulamayı indirebilirsiniz. 

Tüm ayarlamalardan sonra Play Store üzerinden TikTok uygulamasını ya da başka Android uygulamasını sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. İndirme işlemi sırasında tek yapmanız gereken beklemek otomatik olarak yükleme işlemi gerçekleşecektir.

Bilgisayara TikTok yüklemek aslında bu kadar basit bir işlem.  Bu yöntem ile sadece TikTok değil, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat gibi uygulamaları da sorunsuz şekilde yükleyebilirsiniz. 

Bilgisayara TikTok Yüklemek İçin Sistem Gereksinimleri

Bilgisayara TikTok yüklemek ya da Bilgisayarda APK çalıştırma işlemi yüksek sistem gereksinimleri istememekte. Düşük sistemli bilgisayarlarda da sorunsuz şekilde kullanılabilmekte. İdeal ve minumum sistem gereksinimleri listedeki gibi;

  Windows 7 ve Üzeri işletim sistemi     1 GB Ram     1 GB Depolama Alanı    DirectX 10 ve Üzeri

Tiktok bilgisayara nasıl yüklenir sizler için anlattık. Eğer siz de bu yolları izlerseniz, bilgisayarınıza kolaylıkla tiktok yükleyip kullanmaya başlayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!