featured

Tiktok Videolarını Ücretsiz ve Filigransız İndirmek Artık Çok Kolay!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sssTiktok https://heatfeed.com/tr/ssstiktok/ , Tik Tok’tan telefonunuza veya tabletinize video indirmeyi kolaylaştırır. Tüm formatlar kullanılabilir. Bu uygulama, Sss Tiktok, %100 ücretsizdir. Bu uygulamanın kullanımı çok basittir. Videolarınızı almak için indirmek istediğiniz videoyu bulun, bağlantıyı kopyalayın ve ardından uygulamaya yapıştırın. Bu kadar.

Bu TikTok indirme programının size yardımcı olabileceği pek çok şey var:

TikTok’u mp3 dosyası olarak kaydetmeniz gerekiyor.

Komik videolardan oluşan bir koleksiyon oluşturup daha sonra arkadaşlarınızla ve ailenizle izlemek ister misiniz?

Bu filigran içermeyen videolar, içerik oluşturucu olarak sizin için önemlidir.

Bazı özellikler

SssTik tok Ücretsizdir. Dilediğiniz kadar defalarca indirebilirsiniz .Bu TikTok Video indiricisi kayıt olması gerekmez . Uygulamayı açtığınızda, bağlantı orada .Videoları TikTok filigranı olmadan kaydedin.Biraz zaman aldı.

Neden bu SSSTiktok indiricisine sahip olmalıyım?

İhtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzdan emin olmak için videolarınızı uygulamanın içinde izleyebilirsiniz.Evde olmadığınızda, yine de ona bakabilirsiniz. İnternet bağlantınız olmasa bile önceden kaydettiğiniz videoları izleyebilirsiniz.İnsanlarla bir şeyler paylaşmanıza izin veren düğmeler var. TikTok videonuz indirildiğinde, onu e-posta, anlık mesaj yoluyla gönderebilir, paylaşmak istediğinizde buluta yükleyebilir vb.Videolarınız “İndirilenler” bölümündedir. Böylece herhangi bir video düzenleyici veya dosya yöneticisi, sabit disklerine kaydedilmiş dosyaları açabilir.

Bunu nasıl kullanabilirim?

Kaydetmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalamanız önemlidir.Uygulamayı henüz açmadıysanız, bağlantıyı ana sayfada istediğiniz yere koyun ve “İndir” i tıklayın.Bilgisayarınıza bağlandığınızda olacağı budur. Videonuzun bir önizlemesini ve “Filigransız video” ve “Filigranlı video” yazan iki düğme göreceksiniz.İhtiyacınız olanı seçin. İndir butonuna basar basmaz, Ardından Tiktok videoları indirmeye başladı.İndirme yapılır. Tamamlandığında, İndirilenler bölümüne gidin. Orada olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!