featured

Truist: DISH Network hisseleri %170 ralli yapabilir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yazar – Senad Karaahmetovic

Truist Securities analisti Greg Miller, DISH Network (NASDAQ:DISH) hissesinin derecesini, hedef fiyatını 25 dolardan 60 dolara yükselterek “tut” seviyesinden “satın al”a çıkardı.

Analist, son Analist Günü’nden sonra yatırımcı beklentilerinin “büyük ölçüde azaldığını” söylüyor. Bununla birlikte ekliyor: “Hissedeki kazançlarla artması gereken hisse senedinde kafa karıştırıcı şekilde düşük bir noktaya şahit olduk.”

Miller, “Şirketin yatırımcı gününde tutarlı bir pazara açılma stratejisi anlatamadığına (seans sırasında hisse senedi %30’dan fazla düşüş yaşadı) ve hatta Las Vegas lansmanıyla elde ettiği başarıları vurgulayamadığına inanıyor olsak da sonraki lansmanların sağlam sonuçlar yaratacağına olan güvenimiz hâlâ tam.” dedi.

Şirketin yatırımcılarla iletişimini geliştirmesi net pozitif bir etken. İş cephesinde, Miller, bozulmanın “muhtemel” olduğunu düşünüyor.

“Yakın ve orta vadeli gelecekte bulut tabanlı O-RAN ağının çok yüksek bir maliyet yapısını gösteren kanıtlar görmeyi beklemiyoruz. Ülkenin 2/3’ü dolaşımdayken bunu öne sürmenin bile aptalca olduğuna inanıyoruz. Buna rağmen %70’in üzerinde brüt kâr marjıyla 300 milyar dolardan fazla yıllık gelir yaratan bir pazar, bizce bozulmak için hazır.”

Miller, özellikle Project Genesis bağlamında artan bir ivme görüyor.

Son olarak analist çekici bir değerleme olduğunu düşünüyor bu nedenle yeni fiyat hedefi, mevcut seviyelere göre %170 artış potansiyeline işaret ediyor.

Dish hisseleri %4 değer kazandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!