featured

Türk Dizi Tarihinin En Sinsi 5 Kadın Karakteri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmişten günümüze gelinceye kadar pek çok diziyi televizyon ekranlarında gördük. Her dizi de iyi karakterler olduğu gibi, kötü karakterleri yansıtan kadın-erkek oyuncular bulunmaktadır. Biz bugün sizlere Türk Dizi Tarihinin En Sinsi 5 Kadın Karakterleri konusunda bilgi vermek istiyoruz. Okumaya devam edin.

Türk Dizi Tarihinin En Sinsi 5 Kadın Karakteri

en güzel örneğidir. Bu kadından dolayı Osmanlı Duraklama Dönemine girdi. Oldukça hırslı ve iktidar sevdasına sahip olan kadın, her şeyi yapıp yapıp, sonra sadece çocuklarım için diye işin içinden çıkmıştır. Yok öyle yağma…

3- Ezel Dizisinin En Uyanık Kadın Karakteri Eyşan

Oldukça uyanık olan Eyşan,  Yılan soyunun başını oluşturur. Efsun adı verilen arkadaşıyla avını pençesine düşürür ve hiç beklenmedik bir anda hamlesini yapar. Sevdiği adamı elde eden Eyşan, oldukça sinsirella..

4- Yaprak Dökümü Dizisinin Olmaz Olası Kadın Karakteri Ferhunde

Baba ile oğlunun arasını açmakta üstüne yok. Kocasının arkasından değişik değişik işler çevirmesi, kaynanasını arabayla ezmesi gibi canice şeyler yapan olmaz olası gelin insanları canından bezdirmiş. Yatın kalkın da kaynanalar gelinlerinize, anneler kızlarınıza şükredin.

5- Cennet Mahallesi Dizisinin En Entrikalı Kadın Karakteri Pembe

Sevenleri bir türlü kavuşturmayan Pembe’nin elinden Sultan ile Ferhat neler çekti. Pembe, kızı Sultan’ı her zaman zengin bir kocaya verme taraftarıydı. Fakat Sultan, çocukluğundan beri Ferhat’ı sevmekte. Hiç bir dizi karakterinin entrikaları Pembe kadar seyircilerini gülerek izlettiremedi. Ferhat ve Sultan’a çektirdikleri dışında Ferhat’ın babası Yunus’un kafasını kırması, her gün karakola giderek komiseri illallah ettirmesinin dışında pek bir şey yoktur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!