featured

Türkiye’nin Leonardo Di Caprio’su Geri Döndü | Eski Haline Dönebilmek İçin Büyük Uğraş Veren Arda Kural Görenleri Hayrete Düşürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin Leonardo Di Caprio’su denildiğinde kuşkusuz akıllara tek bir isim geliyor. Arda Kural bir dönemin en yakışıklı ve karizmatik erkekleri arasında bulunuyordu. Eski dönemde dizilerin aranan ismi Kural, bir anda bu sektörden ayrılmıştı. Yıllar sonra tekrar ortaya çıkan Kural’ın bazı psikolojik sorunlar yaşadığını ve bu sebepler yüzünden bir hayli kilo aldığını görmüştük. Doğrusu yıllar sonra Arda Kural, neredeyse tanınmaz bir hale gelmişti.

Psikolojik Sorunları Yüzünden Tedavi Görmüştü

Yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden  uzun süre sokaklarda yaşamak zorunda kalan oyuncu, eski günlerine ulaşabilmek için büyük bir çaba sarf ediyordu. İlk olarak psikolojik sorunlarını aşmak için uzun süre tedavi görmüştü. Daha sonra hızlı bir rejim sürecine giren oyuncu, 2 ayda tamı tamına 15 kilo verdi.

Yeni Fotoğrafları Hayrete Düşürdü

Aldığı kiloları yanı sıra altın saçlarını da uzatan oyuncu, yeniden eski saç kesimini yaptırdı. Böylece eski saç ve yüz görünümüne hızlı bir şekilde kavuştu. Geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabından paylaşım yapan oyuncunun, eski formuna kavuşmuş olması büyük beğeni topladı. Öyle ki, birçok insan Arda Kural geri döndü yorumlarında bulundu.

Birçok Programa Çıktı

Hızlı bir değişim yaşayan oyuncu bir anda Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Birçok programdan teklif alan oyuncu, bu programların odak noktası haline geldi. Zorlu bir dönemden geçtiğini ancak atlattığını kaydeden Kural, en kısa sürede ekranlarda yer almak istediğini belirtiyor. Bunun için tekliflere açık olduğunu belirten Kural, iyi yerlere gelebilmek için her türlü çabayı vermeye hazır olduğunu ifade ediyor.

Yıldız Asyalı ile Olan Aşkı Çok Konuşuluyor

Bilindiği üzere bir dönem Yıldız Asyalı ile Arda Kural büyük bir aşk yaşamıştı. Katıldığı bir programda Yıldız Asyalı’ya olan duygularının devam ettiğini belirten Kural, onunda görüşmek istemediğini açıklamıştı. Hatta Asyalı’nın kendisini aldattığını ve bu nedenle hayata küstüğünü bile anlatmıştı.

Buna karşı atak olarak Yıldız Asyalı’da kendisini unutamadığını ve yerinin hep ayrı olduğu yanıtını vermişti. Arda Kural bunun üzerine Asyalı’nın sahne aldığı yere giderek, İnstagram üzerinden canlı yayın açmıştı.

İkilinin uzun yıllar geçmesine rağmen birbirine olan sevgi ve saygısı büyük ilgi gördü. Sosyal medya üzerinden ikilinin bir araya gelmesini istediğini ifade eden milyonlarca kişi, ikiliden gelecek güzel haberlere kilitlenmiş durumda. İkilinin ilerleyen günlerde nasıl bir yaklaşım sergileyeceği bilinmese de Arda Kural’ın eski haliyle ekranlara dönmesi hepimiz için yeni bir umut oldu. Bakalım kendisini yeniden ekranlarda görebilecek miyiz?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!