featured

Turkmmo da PUBG Oyunu İle İlgili Her Şeyi Bulabilirsiniz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PUBG mobile (ya da İngilizce PUBG Mobile), zorlu birinci şahıs nişancı PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın mobil versiyonudur. Oyun adaya uçakla inen ilk 100 oyuncu olmayı hedefliyor. Oyuncular, takım halinde veya bireysel olarak rakipleri öldürerek hayatta kalmaya çalışırlar. PUBG’nin şu anda bir bilgisayar sürümü ve bir mobil sürümü vardır. Yakın zamanda oyun konsolları için çıkacağına dair haberler var.

Oyuncular, PUBG ve PUBG Mobile oyunlarında ustalaşmak ve zirveye ulaşmak için çeşitli yöntemler dener. Bu alışılmadık ve popüler çatışma bölgesinin dışında tüm oyuncular internet üzerinden PUBG telefonlarını inceleyerek hileleri ve oyun becerilerini öğrenmeye çalışıyor. PUBG Mobile’ın sadece oyunda nasıl davranacağını değil, aynı zamanda oyunu en etkili şekilde nasıl ve nasıl oynayacağını da anlaması gerekiyor. Bu amaçla oyunu yayınlayan Tencent, oyunculara oyun deneyimini geliştirmek ve ürün çeşitliliğini artırmak için çeşitli seçenekler sunuyor.

PUBG Mobile Lite

Sadece Google Play Store üzerinden Android cihazlara indirilebilen PUBG Mobile Lite, akıllı telefon ve tabletlerde daha düşük performansla yüksek kaliteli bir oyun deneyimi sağlayan Unreal Engine oyun motoru ile donatılmıştır.

Bilinen PUBG deneyim kalitesinden ödün vermeden bu oyunu oynamak isteyenler, bu oyunu çok düşük sistem gereksinimleri ile oynayarak PUBG mobil dünyasında keyifli vakit geçirebilirler.

PUBG İçin Mobil Cihazlar Nelerdir?

Oyun için yapılmış ve Fortnite gibi diğer mobil FPS oyunlarıyla uyumlu cihazlar da mobil kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Bu cihazlar sayesinde oyuncular benzer oyunlarda rahatlıkla ateş edip tetikleyebiliyor. PUBG Mobile cihazlarını kullanan akıllı telefonlar, bir konsol kumandasının konforunu sağlıyor.

Keyifli bir oyun deneyimi sunan bu cihazların oldukça kullanışlı olduğunu ve işleri kolaylaştırdığını belirtmekte fayda var. Tek yapmanız gereken cihazı telefona takıp tetik ve ateşleme ayarlarını düzeltmek.

PUBG Mobile UC Alışverişi

Oyunseverlerin buluştuğu turkmo forumlarında pubg mobile uc alışverişi yapabilirsiniz. Çeşitli üyelerin açtığı ilanlar aracılığı ile uygun fiyatları ile ucuz uc satın alabilirsiniz veya sizde satışını gerçekleştirebilirsiniz. Sürekli güncel olan forum sayfalarında pubg uc satışı harici hesap satışı ve alışı da yapılmaktadır.

PUBG Mobil PC Sürümü Nedir?

PUBG Mobile PC versiyonu, PUBG’ı bilgisayarında deneyimlemek isteyen oyuncular için bir pilot proje olup, birçok kullanıcı tarafından oldukça beğenilmiş ve sevilmiştir. Oyunu oynamak için bir emülatör yüklemeniz ve ardından PUBG Mobile PC sürümünü çalıştırmanız gerekiyor. Tencent Games’in resmi web sitesinden bu sürümü indirerek PUBG Mobile PC’yi diğer insanlarla oynayabilir ve onlarla yepyeni bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

PUBG Mobil Nasıl Oynanır?

PUBG PC versiyonundaki tüm mekanikler mobil versiyon için de geçerli. PUBG Mobile oyununu App Store veya Google Play Store’dan mobil cihazınıza indirdikten sonra yapmanız gereken ilk şey karakterinizi oluşturup oyuna katılmak. Bir karaktere komut vermek için sol baş parmağınızı kullandığınızda, bir silahı komuta etmek için sağ baş parmağınızı kullanırsınız.

PC versiyonunda olduğu gibi, mobil versiyon da takım dövüşü veya tek oyunculu dövüş için kullanılabiliyor. Mobil versiyon da PC versiyonunda olduğu gibi oyunun eğlencesini artırmak için farklı haritalar seçebiliyor. PUBG Mobile hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz https://forum.turkmmo.com/kategori/pubg-mobile/ itesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!