featured

Tüyler Ürperten Cinayetler! Hollywood Yıldızlarının Ölüm Nedenleri Sizleri Çok Şaşırtacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollywood, dünya çapındaki sinema yıldızlarının yer edindiği oldukça büyük bir sinema endüstrisi… İhtişamlı sahnelere ev sahipliği yapan renkli Hollywood’da karanlık bir taraf bulunmuyor da değil! Çünkü Hollywood renkli hayatlara yön verdiği gibi bazı karanlık ölümlerin de odağında yer aldı. Dünyaca ünlü bazı Hollywood film yıldızlarının sır gibi ölümleri hala merak konusu… İşte, günümüzde bile hala merak konusu olan, sırrı çözülemeyen Hollywood yıldızlarının akıllara durgunluk veren ölümleri…

1- George Reeves

Superman filminin yıldız ismi George Reeves, Hoolyood ölümleri denince akla ilk gelen isimlerden biri. Çünkü ünlü film yıldızı, kafasına sıkılan tek bir kurşunla hayata veda etti. İlk olarak intihar olarak lanse edilen bu ölüm daha sonra George Reeves’in elinde barut izi olmaması nedeniyle intihar olmaktan çıktı. Ayrıca kullanılan silahta ünlü oyuncunun parmak izine de rastlanmamıştı.

Ünlü Hollywood film yıldızının yakın çevresi, bu ölümün intihar olduğunu kabul etmedi. Hatta iddialara göre; George Reeves’i öldüren; kız arkadaşı Toni Mannix’ti. Her ne kadar 1999’da Reeves’in kız arkadaşı Toni Mannix cinayet işlediğini itiraf etse de, yeterli delil bulunamadığı için mahkeme, suçsuzluğuna karar verdi.

2- Sharon Tate

Hollywood ölümleri denince belki de en tüyler ürpertici ölümlerin başında ünlü yıldız Sharon Tate’in ölümü geliyor. Çünkü Sharon Tate, 1969 yılında arkadaşlarıyla birlikte evde yemek yerken Manson Ailesi adlı bir tarikatın üyeleri tarafından katledildi. Üstelik ünlü yıldız Sharon Tate hamileydi! Tate ve arkadaşlarının cansız bedenleri, ünlü yıldızın kahyası tarafından sabah olunca bulundu.

Boynunda bir iple, 16 yerinden bıçaklanmış olan Sharon Tate, Manson Ailesi tarikatı tarafından, ırklar arası bir savaşın başlatılması için öldürülmüştü. Tate ve arkadaşlarının öldürüldüğü bu olay birkaç ay boyu çözülemeyince, ‘’ünlülerin avlandığı’’ düşüncesi yayılmıştı. Bu nedenle de pek çok Hollywood yıldızı güvenlik önlemlerini artırmış hatta evlerinden taşınmışlardı.

3- Thelma Todd

Ünlü Hollywood yıldızı Thelma Todd 1935 yılında, kendisine ait aracın içinde ölü bulundu. Yapılan incelemelerin sonucunda ünlü yıldızın intihar ettiği söylendi ancak bazı görgü tanıkları, Todd’un eski eşiyle tartıştığını iddia etti. Her ne kadar Todd’un arabasında kan izlerine rastlansa da, daha önce Todd şiddet nedeniyle eski eşi hakkında şikayetçi olmuş olsa da, bu ölüm kayıtlara intihar olarak geçti.

4- Lana Clarkson

Hollywood dünyasının en beklenmedik ölümlerinden biri de; Lana Clarkson’un ölümü. 2003 yılının 2 Şubat tarihinde birbiri ile tanışan ünlü oyuncu Clarkson ile ünlü müzik yapımcısı Phil Spector, tanıştıkları günün gecesini birlikte geçirmeye karar vermişti. Tarih 3 Şubat olduğunda da Phil Spectr’un kahyası, Clarkson’un cansız bedenini buldu.

Olayın ilk anında Lana Clarkson’u öldürdüğünü kahyasına itiraf eden Phil Spector daha sonra Clarkson’un intihar ettiğini savundu ve görülen ilk duruşmada 1 milyon dolar ile serbest bırakıldı. Ancak ikinci duruşmada kasten adam öldürmekten dolayı suçlu bulunarak 19 yıl mahkumiyet aldı. Ünlü müzik yapımcısı Phil Spector’un ölümü ise koronavirüs nedeniyle cezasını çektiği cezaevinde 2021 yılında oldu.

5- Virginia Rappe

Hollywood cinayetleri denince akla gelen isimlerden bir tanesi de; Virginia Rappe. Virginia Rappe, 1921 yılında, o dönemin ünlü fim yıldızı olan Fatty Arbuckle tarafından düzenlenen bir partiye katıldı. Ancak Rappe, otel odasında rahatsızlandı ve rahatsızlandığı otel odası da Fatty Arbuckle’ye aitti! Fatty ise üzerini değiştirmek üzere odasına gittiğinde Virginia’yı kendi odasında bulduğunu iddia etmişti.

Gün geçtikçe Virginia Rappe daha da rahatsızlandı ve üç günün sonunda da parçalanmış mesane, karın zarı iltihabı sebebiyle yaşamını yitirdi. İddialara göre; Fatty, Virginia’ya tecavüz etmişti. Görülen üç ayrı duruşmada, delil yetersizliğinden dolayı Fatty Arbuckle suçlu bulunmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!