featured

Uluslararası Ödeme Sistemi LEO, Uygun Transfer Koşulları ve İşletmeler İçin Yeni Hizmetler Sunuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şirketin basın servisine göre, Ukrayna’nın en büyük ödeme sistemlerinden biri olan uluslararası ödeme sistemi LEO, artan katılımcı sayısı ve yeni teknik çözümleri sayesinde para transferleri için daha da uygun koşullar sunuyor.

LEO’dan çok kartlı para transferleri – Gelişmiş özelliklere sahip bir p2p transfer hizmetidir. Para transferlerinde, sadık müşteri indirim sistemi sayesinde, müşteriler sadece bir banka kartından diğer kartlara para göndermekle kalmaz, aynı zamanda transferler için daha uygun koşullar elde eder. VISA ve MasterCard kartları ile Ukrayna sistemi “Prostir” arasında para transferi yapmak mümkündür. Hizmet, başka bir kullanıcı tarafından size gönderilen bir transferi oluşturmanıza ve almanıza ve ayrıca başka müşteri için aktivasyon kodu kullanarak transfer ödemesi yapmanıza olanak tanır.

LEO Uluslararası Ödeme Sistemi Kasım 2021’de  Telegram grupları ve kanallarında ödeme yapma özelliğini kullanıma sundu. Bu yeni özellik, ödeme sistemlerini kullanarak kredi kartı ödemelerini kabul etmenizi sağlamaktadır. Telegram Desktop dahil olmak üzere ödeme yapmak için herhangi bir mesajlaşma platformunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca LEO, bir işletmenin Telegram aracılığıyla nasıl ödeme alabileceğine ilişkin ayrıntılı bilgileri kendi web sitesinde yayınladı.

Şu anda, Telegram dünyanın 200’den fazla ülkesinde 15 ödeme hizmeti sağlayıcısı ile işbirliği yaparak ödeme hizmeti verebilmektedir. Bunlardan biri, LeoPayment adlı telegram ödemeleri için olan LEO MPS’dir. Messenger ile teknik entegrasyonu başarıyla tamamlayan ve kullanıcı ödemelerine açık olan şirketlerin %30’u Ukrayna şirketleridir.

MPS LEO CEO’su Alona Shevtsova, LEO’nun banka dışı finans kurumları tarafından oluşturulan en aktif olarak gelişen Ukrayna ödeme sistemlerinden biri konumunda olduğunu söyledi. Bunu, ödeme sistemindeki katılımcılarla aktif çalışma ve dinamik projelerinin desteği sayesinde sağladıklarını belirtti. 2022’de LEO MPS’nin geliştirilmesine yönelik çalışmalar devam edecek ve müşterilere transfer ve ödemeler için uygun koşullar, yeni hizmetler sunulacak.

Daha önce MPS LEO’da, 2021’in 9 ayı için (2020’nin aynı dönemine kıyasla) ödeme sistemi içinde ciro artışının %146 arttığı bildirilmişti. İşlem sayısındaki artış 2021’in üç çeyreğinde + %147 oldu (2020’de 18,9 milyon olan işlem sayısı 2021’de 27,8 milyona çıktı).

Mart 2021’de LEO uluslararası ödeme sistemi, Ukrayna Ulusal Bankası tarafından Ukrayna’daki önemli ödeme sistemleri kategorisine dahil edildi. 2021 yılında MPS LEO, MasterCard ve Visa ödeme sistemlerine üye oldu.

Haziran ayında, Ukrayna’nın üçüncü Cumhurbaşkanı Viktor Yuşçenko, Denetleme Kurulu başkanı oldu. Şu anda sistemde 22 katılımcı var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!