featured

Ünlüler Nasıl Keşfedildi? Ünlülerin Keşfedilme Hikayeleri Sizi Şaşırtacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde malum hem televizyon hem de internet ortamında ‘ünlü’ olarak tanımlayabileceğimiz birçok isim var.

Ünlülerin keşfedilme hikayeleri de birbirinden bir o kadar farklı. Kimisi güzelliğiyle ön plana çıkarak keşfedilmiş kimisi ise tırnaklarıyla kazıyarak bugün bulunduğu noktaya gelebilmiş.

Hiç daha önce ünlülerin keşfedilme hikayelerine göz atmış mıydınız?

İşte günümüzde ünlü olan isimlerin keşfedilme hikayeleri!

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen günümüzün en güzel bulunan kadın oyuncularından birisidir. Onu ilk olarak Yaprak Dökümü gibi diziler sayesinde çok yakından tanıyabildik.

Oyunculuk ve ün serüveni ise tamamen tesadüflere dayalı olarak gerçekleşmiş. Almanya’dan Türkiye’ye tatil için gelen güzel oyuncu Oya Aydoğan’ın programına izleyici olarak gidiyor.

Aydoğan kendisindeki güzelliği ve ışıltıyı görmüş olacak ki aracı olarak onu ajans şirketleriyle tanıştırıyor. Daha sonra da birçok dizide yer almaya başlıyor.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Her ne kadar günümüzde onu projelerde göremesek de bir dönemin en ünlü isimlerindendir. Keşfedilme hikayesinde ise kuzeninin payı çok yüksek.

Kuzeninin ajansında fotoğraf çekimine giden Merve Boluğur burada ajans sahiplerinin dikkatini çekiyor. Daha sonra günün birinde bu ajans sahipleriyle tesadüfi şekilde yolda karşılaşıyor.

Ortaya çıkan bu karşılaşma kendisinin şöhret basamaklarını tırmanmasında etkili oluyor. Ajansa kayıt olduktan sonra çeşitli dizilerde oynamaya başlamıştır.

Beren Saat

Beren Saat

Ünlülerin keşfedilme hikayeleri arasında Beren Saat ailesi ve trafik kazasında kaybettiği erkek arkadaşının desteğiyle günümüze gelebilmiş.

Üniversiteden mezun olduktan sonra tamamen akademik odaklı planlarını yaparken günün birinde Türkiye’nin Yıldızları Yarışması’na denk geliyor.

Katılmak gibi planları yokken çevresinin desteğiyle yarışmaya dahil oluyor. Yarışmada ikinci olan Saat, kendisinin keşfedilmesiyle daha sonra birçok dizide başrol olarak oynamaya başladı.

Sıla

Sıla

Tırnaklarıyla hedeflediği alana gelen isimlerden birisi Sıla. Aslında küçüklükten beri hayali sanatçı ve şarkıcı olmak istediği için bunun üzerine eğitimler aldı.

Ses ve sahne eğitimleri sırasında Efe Bahadır ile tanıştı. Kendisini tanıdıktan çok kısa süre sonra Kenan Doğulu ile tanışma fırsatı buldu.

Kenan Doğulu’nun tam yedi sene vokalistliğini üstlendi. Çoğu Kenan Doğulu şarkısında da arka planda kendisini duymak mümkün. Bugün ise artık kendi sahnelerini yapmaya devam ediyor.

Levent Yüksel

Levent Yüksel

Levent Yüksel geçmişten günümüze kadar çıkardığı o güzel parçalarıyla hala dinlenen değerli bir sanatçıdır. Onun gibi kaliteli bir ismi de elbette Türkiye’nin çok sevilen bir ismi yetiştirmiştir.

Kimden mi bahsediyoruz? Sezen Aksu’dan! Aslında Sezen Aksu sayesinde günümüzde dinlediğimiz o kadar çok isim var ki… Bunlardan sadece birisi Levent Yüksel!

Levent Yüksel’i yanına alarak eğitimleri ve tecrübeleriyle bugüne getiren Aksu, onun elde ettiği şöhrette ciddi bir emeği bulunuyor.

Hande Soral

Hande Soral

Günümüzün güzel ve başarılı oyuncuları arasında yer alan Hande Soral aslında çok tesadüfi bir şekilde şöhret basamaklarına adım atıyor.

Komedi Dükkanı’nı bilirsiniz, malum Tolga Çevik’in komedi programı. Bu programda kimi bölümlerde seyircilerden birileri sahneye çıkarak kendisine eşlik ediyor.

Hande Soral da çok eski bölümlerinde sahnede bulunan izleyicilerden birisidir. İzleyici olarak çıktığı sahnelere günümüzde artık oyuncu olarak çıkıyor. Her şey o gün konuk olarak sahneye çıkmasıyla başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Hayalinde ve gelecek planlarında ne modellik ne de oyunculuk bulunmayan Tatlıtuğ tamamen annesinin ısrarı üzerine hayatını değiştiriyor.

Küçük yaşlardan itibaren ilgisi ve fiziği gereği basketbolla ilgilenmiş. Hatta profesyonel olarak basketbolunu sürdürüyormuş. Ancak yaşadığı sakatlık sonucu sahalardan uzak kalmış.

Çevresinin kendisindeki yakışıklılığı görmesiyle baskıları daha artmış. Bir dükkanda ‘modellik’ ilanı gören annesi oğlunun fotoğrafını götürmesiyle; önce modellik, mankenlik ve daha sonra oyunculuk serüveni başlamış.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!