featured

Uzak Durmanız Gereken Stres Kaynakları Neler Biliyor Musunuz? İşte 12 Burcun Stres Kaynağı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzün belki de en tehlikeli duygularından birisi stres… Birçok hastalığın da temel sebebi. Peki astroloji dünyasında burçların stres kaynakları neler?

Her bir burç sahip olduğu özellikler neticesinde farklı durumlara sebebiyet verir. Burcuna göre kişiliği, hareketleri ve davranışları oluşan bireyler farkında olmadan stres kaynaklarını da belirler.

Burçların bu yönde her birine özel olarak bulunan ve diğerlerine nazaran daha baskın olan bazı stres kaynakları bulunuyor.

Stres düğmelerine bastığınız an ise burç sahibi adeta başka bir insan bürünüyor! İşte 12 burcun stres kaynağı…

2/13

Koç

Koç

Koçlar özgüvenleriyle ve tez canlı olmalarıyla bilinirler. Ellerinde yer alan herhangi bir işi çabuk bitirme arzuları onların stres kaynağını tetikler. Ne zaman ki bir Koç stres altındaysa bilin ki yapması gereken birden fazla iş birikmiştir.

3/13

Boğa

Boğa

Boğalar çoğu zaman belirli, standart bir hayat yaşalar. Neredeyse birçok insanda olsa da Boğaların değişikliğe karşı ekstra bir stres durumu yarattıkları görülür. Yeniliklere adapte olmak onlar için oldukça stresli ve zordur.

4/13

İkizler

İkizler

Renkli ve canlı kişilikleriyle bilinen İkizler ise diğerlerine nazaran stabil olmaktan hoşnTut olmazlar. Onlar için süreğen bir hayat çekilmezdir. Her günün diğerinin aynı olması stres yaşamalarına sebep olabilir.

5/13

Yengeç

Yengeç

Duygusallığıyla bilinen ve bu yüzden çokça içine kapanan Yengeçler adeta bir filozof gibi düşüncelere kapılır. Çok düşünmek bir yünüyle onların sürekli kötü bir şeyler olacağı konusunda hisse kapılmalarına sebep olur. Alın size bir stres sebebi!

6/13

Aslan

Aslan

Sürekli göz önünde bulunmak ve övgü almak Aslanların olmazsa olmaz beklentileri arasındadır. Adeta sahnede parıldayan ışıkların altında yaşamak ve sürekli bulunmak onların temel arzusudur. Ancak bu sahne ışıklarının sönmesi ve biraz da olsa göz önünde bulunmamaları Aslanları strese sokar.

7/13

Başak

Başak

Mükemmellik, mükemmellik, mükemmellik! Başak burcu için hayati öneme sahip bir durumdur bu. Söz konusu hangi iş olursa olsun Başak her zaman altından en iyisi olarak çıkmak ister. Fakat sırf bu duygusu yüzünden elindeki işleri biriktirir, teslim edemezse o zaman bir stres yumağına dönüşür!

8/13

Terazi

Terazi

Dengelerin kralı Terazi basit şekilde strese girmez ancak onları da zorlayan kimi durumlar ortaya çıkmaktadır. Onlara stres yaşatan temel konuların başında haksızlıklar yer alır.

9/13

Akrep

Akrep

Hak edene karşı kinini diri tutan ve güvene çok önem veren Akreplere, ihanet etmeye kalkmayın. Aldatılma, ihanete uğrama ve değer bilmeme Akreplerin strese girmesine yeter ve artar bile. Hatta strese girmekle kalmayıp çevresine de zarar verdiğini görebilirsiniz.

10/13

Yay

Yay

Durağan olmayı sevmeyen, sürekli hareket halinde olup keşfetmeye odaklı Yay burçları kendisini yavaşlatan herhangi bir detaydan nefret eder. Karamsar düşünceler, biri tarafından yönetilmek, detaylara takılı kalmak pek de onlara göre değil.

11/13

Oğlak

Oğlak

İşkolik Oğlak burçları, sürekli başarıya endeksli bir şekilde yaşamını sürdürür. Tahmin edersiniz ki onlar için stres kaynağı başarısız olmak kadar bunun gerçekleşme ihtimalidir. Sırf başarılı olabilmek adına hayatındaki çoğu şeyi geri plana atabilirler.

12/13

Kova

Kova

Başkalarını kendisinden çok düşünen Kovalar bu yönüyle aslında temel bir sorun yaşarlar. Herkese empati duyabilen ancak söz konusu kendi sıkıntılarına geldiğinde görmezden gelen Kovalar… Kendi elleriyle dertlerini görmezden gelerek ileride ciddi anlamda stres yaşamaya alan oluştururlar.

13/13

Kova

Kova

Duygusallık ve hatta sulu gözlü olmak konusunda Balıklar kadar olabilen yoktur. Çevresine ve sevdiklerine çok değer veren Balıkların çoğu zaman fedakar olduklarını görebilirsiniz. Çevresini mutlı etmek ve memnun etmek adına yaptığı bu davranışlarına rağmen eleştiri, hoşnutsuzluk yaşanması onları strese sokacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!