Uzun Trençkot Kurtarıcı Şıklık

Uzun Trençkot Kurtarıcı Şıklık

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun trençkot modelleri yağmura dayanıklı olacak şekilde tasarlanmaktadır. Bahar ve sonbahar aylarında daha çok tercih edilen uzun trençkot modelleri açık renk tonlarında tasarlanmaktadır. Serin günlerin maskülen dış giyim ürünü olan uzun trençkot modelleri her kombinde kullanıldığından dolayı kadınlar tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir. 

Çünkü mevsim geçişlerinde genelde koyu renk kombinleri tercih edildiği için kombinlerin zıt rengindeki trençkot kombinleri göz alıcı bir şıklık yaratır. Uzun trençkot modelleri sade renk uzun elbiselerle tercih edilmesi  tesettürlü kadınların gözde kombini olarak oldukça kullanılmaktadır.

Uzun Trençkot Kurtarıcı Şıklık

Uzun Trençkot Modelleri 

Elbise, etek ve pantolonlarla sıklıkla tercih edilen uzun trençkot modelleri genellikle klasik kesimli modellerdir. Son zamanlarda omuz apolet detaylı ve yarasa kol kesimli uzun trençkot modelleri de tasarlanmaktadır.

Uzun Trençkot Kurtarıcı Şıklık

Özellikle tesettürlü bayanların gözde trençkot modelleri arasında yer alan çan tipi diğer bir adıyla Mevlana model üst tarafı dar alt tarafı geniş uzun trençkot modelleri trend olan dış giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Birbirinden şık ve kaliteli uzun trençkot modellerini https://www.mizalle.com/trenckot-modelleri web sitesinden satın alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!