Vazgeçilmez Trençkot Modelleri

Vazgeçilmez Trençkot Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanların modası olan trençkot, farklı tarzlar ile kullanılır ve en etkileyici modelleri ile karşımıza çıkar. Trençkotların en doğru şekilde kombin yapılması ile birlikte hem günlük hem de şık görünüm elde edilir. Trençkotların kullanımı son yıllarda daha yaygın olarak karşımıza çıkar. Kapalı insanlar yaz aylarında da kullanarak günlük bir kombin yapabilir.

Pek çok kişi vücut tipine uygun olacak şekilde modelleri tercih ettiği zaman kurtarıcı parçaları elde etmiş olur. Özellikle son yıllarda kullanımı çok daha yaygın bir şekilde karşımıza çıkar. Her zaman moda olan bu parça, her kadının dolabında bulunması gerekir.

Tesettürlü kadınlar genel olarak tunik şeklinde olan modelleri tercih eder. Pek çok kadının üzerinde gördüğümüz bu parça, kolları düzgün olan modelleri ile 2022 yılının modası oldu.

Vazgeçilmez Trençkot Modelleri

Tarz Yaratan Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Trençkotların doğru kombin yapılması ile birlikte son derece tarz bir görünüm ortaya çıkar. Tarz yaratan bir kombin yapabilmek adına model tercih son derece önemlidir. Trençkot modelleri genel olarak açık tonlarda olan ve kolları büzgülü olan modellerdir.

Bu modeller yine aynı tonlarda pantolon ve eşofmanlar ile kombinlenir ise hem gündelik hem de tarz bir görünüm elde etmek mümkün olur. Kapalı kadınlar için son derece uygun modellerdir.

Hem yaz aylarında hem de kış aylarında uygun kumaşta tercih edilir ise kullanılabilir. Büyük beden olan kadınlar içinde farklı modeller söz konusu olur. Tartıda tam bir görünüm elde etmek için renk uyumunun iyi bir şekilde kullanması gerekir.

Çok Tutulan Trençkot Çeşitleri Nelerdir?

Trençkotlar son zamanların vazgeçilmez tesettür kıyafetlerinden biri haline geldi. Model bakımından da son derece geniş bir yelpazeye sahip. Kişiden kişiye farklı olarak modelleri tercih etmek mümkün olur. Hem boy bakımından hem de kullanılan kumaş bakımından modeller ortaya çıkar. Şu gibi modelleri çok tutulan modellerdir;

  • Kruvaze yakalı,
  • Kapüşonlu,
  • Bisiklet Yakalı,
  • Kısa ve uzun boylu,
  • Kolları büzgü detaylı modeller ön plana çıkar.

Bu modeller arasından kendinize en uygun olan modeli tercih etmeniz gerekir. Fiziksel özelliklerinize bağlı olarak uygun olan model tercih edilir ise çok daha net bir görünüm ortaya çıkar.

Büyük Bedende Trençkot Önerisi

Büyük beden kadınlar son yıllarda kıyafet bulma konusunda sıkıntı yaşamamaya başladı. Çünkü büyük beden kadınlar için de çok fazla ürün üretimi yapılmaya başladı. Trençkotlar da büyük beden kadınlara uygun olacak modelleri ile ön plana çıkmaya başladı. Bayan trençkot modelleri arasında büyük bedenler için de öneriler vardır.

Geniş modeller tercih ettikleri zaman bel kısmında bağlama detayı olan modeller ile olduklarından daha zayıf bir görünüm elde edebilirler. İnsanların kendi fiziksel özelliklerine uygun olarak giyinmesi daha iyi bir görünüm ortaya çıkarması açısından faydalı olur.

Farklı Vücut Tipleri İçin Trençkot Önerileri

Vücut tipi değiştikçe tercih edilen kıyafetlerin modelleri de değişiklik gösterir. Kendi vücut tipinize uygun olan modelleri tercih ettiğiniz zaman çok daha iyi bir görünüm elde etmiş olursunuz. Trençkotların tercihinde de vücut tipi son derece önemlidir.

Kilolu olan ve basen bölgesinde sorun yaşayan kişiler için uzun olan modeller daha çok tercih edilir. Fakat basen bölgesinde sorun yaşamayan kişiler kısa modelleri tercih ettiği zaman çok daha modern bir görünüm elde ederler. Bel bölgesi hareketli olan modeller göbek sorununu gizlediği için kilolu kadınlar bu modeli tercih eder.

Sık Sorulan Sorular

Trençkotlar son zamanların en gündem olan kıyafetleri arasında yer alır. Pekçok farklı mağaza ve internet sitesinde farklı modeller ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu parça ile ilgili en çok merak edilen sorular şu şekildedir;

Trençkotlar sadece tesettürlü kadınlar İçin midir?

Sadece tesettürlü kadınlar tercih etmez. Aynı zamanda kış aylarında kapalı olmayan kadınlarda tercih edebilir. Genel olarak bahar aylarında tercih edilir.

Trençkotların modası geçici midir?

Hemen hemen her yıl moda olan bu parça, zamansız bir parça olduğu için her zaman kullanabilirsiniz.

Kumaş tercihi nasıl olmalı?

Kış aylarında tercih edilecek ise iç tarafı tüylü olan modeller alınır. Fakat ilkbahar ve sonbahar aylarında kullanılacak olan modeller genellikle ince kumaş şeklinde karşımıza çıkar.

Vazgeçilmez Trençkot Modelleri

Sonuç

Trençkotlar Hem tesettürlü hem de kapalı olmayan kadınlar için son derece uygun olan ve her kadın doğumda bulunması gereken parçalardan biridir. Doğru bir şekilde kombin yapılır ise hem şık hem de spor bir görünüm elde etmeniz mümkün olur. Son yıllarda kullanımının artması ile birlikte model bakımından da çeşitlilik göstermeye başladı. Zamansız bir parça olmasından dolayı her daim kullanılır. Renk bakımından genel olarak kahve ve yeşil tonları tercih edilir.

Trençkot Ne Zaman Giyilir?

Hem kısa hem uzun trençkot modelleri genel olarak kış ayları gelmeden baharda kullanıma uygundur. Mont formunda olan modeller ise kış aylarında da çok rahat tercih edilebilir. Tesettürlü kadınlar bu modelleri hem yaz hem de bahar aylarında tercih ederler. Yaz aylarında tercih edilen modeller genel olarak keten ya da ince kumaş şeklinde karşımıza çıkar.

Trençkot Nasıl Ütülenir?

Son yıllarda tesettür trençkot modelleri çok fazla çeşit ile ön plana çıkar. İnce kumaş şeklinde olan modellerin iç tarafında astar bulunur. İç tarafındaki astar ile ütülediğiniz zaman herhangi bir sorun ortaya çıkmaz. Kadın kumaş olan modeller ise direkt olarak ütülenebilir. Kadınların vazgeçilmez parçalarından biri olan trençkotlar, Kaliteli kumaş tercih edilir ise uzun yıllar kullanıma uygundur

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!