featured

Vedic Golden Day Zamanı! Yılın En Şanslı Günü Geldi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Vedik Astroloji de yılın bir gününün oldukça uğurlu olduğuna inanılır. Bu inanış 4000 yıl önceden gelir. Öyle ki asırlar önce bile yılın en uğurlu günü insanlar tarafından sabırsızlıkla beklenir, kutlanırdı. İşte yılın en şanslı günü geldi çattı. Bugünü asla kaçırmayın! Zaten bir kere yılın en şanslı günü için bir adım atarsanız, ondan sonraki yıllar Golden Day zamanını iple çekeceksiniz!

Uğurlu Güne Bir İmza: Akshaya Tritiya

Yılın en şanslı günü, Akshaya Tritiya olarak geçer. Bu şekilde geçmesinin elbette bir anlamı vardır. Akshaya kelimesinin ebedilik ve bitmeyen enerji anlamına gelmesi, bu günün neden uğurlu olduğunu bir nebze de olsa açıklıyor. Bu günler Nisan ve Mayıs arasında olan günler olarak geçiyor.

Güneş ve Ay gezegenleri astrolojik açıdan insanların hayatına etki eder. İşte yılın en şanslı günü bu gezegenlerin en iyi açıda olduğu günlerdir. Vedik astrolog tarihin neredeyse en eski astrologlardır ve Akshaya Tritiya gününün yılın en şanşlı günü olduğunu söylemişlerdir. Bu özel gün tüm uğursuzluklardan, belalardan ve şansızlıklardan arınmış bir gündür.

Akshaya Tritiya Gününde Neler Olur?

Akshaya Tritiya günü yılın en şanslı, en özel günüdür. Yılın en şanslı günü şunları da beraberinde getirecektir;

Herhangi bir girişimde bulunmak istiyor ama yapamıyorsanız, bu gün yapın. Golden Day sizin için harikalar yaratır.

Bu gün eğer olumlu bir ruh haline bürünürseniz bütün seneniz o şekilde geçer.Yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar için çok iyi bir gündür.Meditasyona tam da bu gün başlayarak devam ettirebilir, bu günün şansını meditasyon ile beraber arttırabilirsiniz.

       Bu gün her ne yaparsanız yapın size uğur getirecektir. Unutmayın ki Akshaya Tritiya günü şansın, uğurun bereketin günüdür. Atacağınız her adım size uğur getirecektir.

Yılın En Şanslı Günü Ne Zaman?

Yılın en şanslı günü her yıl 1 defa gelir. 2020 Akshaya Tritiya günü tarihleri ise;

Başlangıç: 25 Nisan saat 09:30

Bitiş:          26 Nisan saat 13:00

Haydi bu günü kaçırmayın. Tutun dilekleri, edin niyetleri! Olumsuz duyguları çıkarın aklınızdan ruhunuzdan. Akshaya Tritiya herkese bolluk bereket ve şans getirsin!

BONUS: Şebnem Ekşib’in uğurlu gün için hazırladığı video sizlerle!

YouTube video

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!