featured

Video Birleştirme Programı Denince En İyileri Hangileridir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Video birleştirme programı, videolarımızı yayınlayacağımız platforma uygun olarak düzenleme işlemlerimizi yapmamıza yarayan programdır. Videolarımızı düzenlemek veya birleştirmek için birçok video düzenleme programları bulunmaktadır. Video birleştirme işlemini de yalnızca bu amaç için hazırlanmış programlar ile yapabiliriz. Bu programlar ile işlemlerimizi dakikalar içerisinde gerçekleştirebiliriz.

En İyi Video Birleştirme Programları!

1- Adobe Premiere Pro

YouTube video

En popüler video birleştirme programı olarak bilinen Adobe Premiere Pro, sağladığı çalışma kolaylıkları ve bizlere sunduğu özellikler ile en kullanışlı yazılımlar arasındadır. Ücretli bir programdır fakat ilk 7 gün ücretsiz olarak faydalanabilmeniz mümkün.

2- Windows Movie Maker

YouTube video

Windows Movie Maker programının ücretli ve ücretsiz sürümleri mevcut. Kapladığı alanın küçük olmasının yanı sıra pratik olan bir video düzenleme programıdır. Daha çok giriş seviyesindeki kişilere yöneliktir.

3- Avidemux

YouTube video

Bu programın da ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 sürümü mevcuttur. Ücretsiz versiyonunda kısıtlı özellikler bulunmaktadır ama tamamen video bölme veya birleştirme adına kurulmuş bir video programıdır. Tek tıklama ile videonuzu düzenleyebilirsiniz.

4- Online Video Kesici

YouTube video

Online video kesici programı ile bilgisayarınıza herhangi bir kurulum yapmanız gerekmez. Web tarayıcınız üzerinden videolarınızı kesebilir veya birleştirebilirsiniz. Yüksek boyutlu dosyalarınız için hem siteyi hem de sizi çok bekleteceğinden dolayı sizin için pek verimli olmayabilir. Küçük boyutlu dosyalar için işlem yapmak için ise birebirdir.

5- MP4Tools

https://www.youtube.com/watch?v=oZrahGtmKhQ

Video birleştirme programı arasında bulunan MP4Tools kullanımı oldukça kolay olan video düzenleme programıdır. Açık kaynak kodlu bir veri tabanına sahiptir. Bu program ile mp4 formatındaki videoları kesebilir veya birleştirebilirsiniz. Bunun yanında videolarınızın formatlarını değiştirebilmek için de bu programı kullanabilirsiniz. Ücretsiz bir yazılımdır.

6- Vegas Pro

https://www.youtube.com/watch?v=mSGZ9qeYhUg

Vegas Pro programı video düzenleme, kesme veya birleştirme özelliklerinin yanı sıra sizlere kurgu özelliği de sunmakta. Animasyon, efekt ve çizim konularını bu program üzerinden rahatça gerçekleştirebilirsiniz. Program ücretlidir fakat demo sürümü üzerinden uygulamanın kesme ve birleştirme özelliklerini kullanabilirsiniz.

7- Final Cut Pro

YouTube video

Video birleştirme programı denince akla gelen Final Cut Pro programı ücretli bir yazılımdır, fakat demo sürümü üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle Mac bilgisayarlar için kullanılan bu montaj programı kullanıcıları tarafından en iyi program olarak sayılmaktadır.

8- Avid Media Composer

YouTube video

Bu uygulama daha çok film düzenlemek için kullanılsa da videolarını çok kolay bir biçimde düzenleyebilmenize olanak sağlıyor. Orta seviye ve üst seviye kullanıcılara uygun bir video düzenleme programıdır.

9- Machete Video Editor Lite

YouTube video

Machete Video Editor Lite programı AVI ve WMV formatındaki videolarınızı pratik bir şekilde düzenlemek için hazırlanmış bir programdır.

10- Format Factory

YouTube video

Bu program videolarınızın formatlarını değiştirebilmek için üretilmiş fakat bunun yanında özellik olarak video kesme ve birleştirme özellikleri de program içerisine eklenmiştir.

11- VirtualDub

YouTube video

VirtualDub video düzenleme programı ücretsiz olarak kullanılabilen bir programdır. En çok kullanılan programlar arasında yerini almaktadır. Videolarınızı istediğiniz formata dönüştürüp kullanabilmenizi de sağlıyor.

12- DaVinci Resolve

YouTube video

Video birleştirme programı, DaVinci Resolve yazılımının ücretli ve ücretsiz olarak kullanılabilen 2 sürümü mevcuttur. Genellikle profesyonel video işlerinde kullanılan bu program ile videolarınızı kesip birleştirebilirsiniz.

13- VSDC Free Video Editor

YouTube video

Ücretsiz olarak sunulan VSDC Free Video Editor programı ile videolarınızı kolay bir şekilde kesip birleştirebilirsiniz.

14- VideoPad Video Editor

https://www.youtube.com/watch?v=5WT20ic5jXo

VideoPad Video Editor programı ücretsiz bir video düzenleme programıdır. Bu program ile videolarınızı kolay bir şekilde kesip birleştirebilirsiniz.

15- Lightworks

YouTube video

Profesyonel bir yazılım olarak bizlere sunulan Lightworks ücretsiz bir programdır. Bu programı kullanarak video kesme veya birleştirme gibi işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!