featured

Bu Yıl En Çok Dinlenen Şarkılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni yıla gireli henüz birkaç gün olsa da Bu Yıl En Çok Dinlenen Şarkılar aranmaya başlandı bile. Herkesin tarzı ve zevki farklı olduğundan ötürü dinlediği şarkılar da farklılık göstermektedir. Peki, sizce bu yıl en çok dinlenen şarkılar hangileri? Cevabını bugünkü makalemizde öğrenebilirsiniz. 

Bu Yıl En Çok Dinlenen Şarkılar elbette en çok dinlenen şarkılarla farklılık göstermektedir. Çünkü yıl boyu bu en çok dinlenen şarkılar, dinlenmeye ve gösterim sayısını artırmaya devam etmektedir. 

Bu Yıl En Çok Dinlenen Şarkılar

1- Hande Ünsal – Daha İyi Şarkısı Bu Yıl En Çok Dinlenen Şarkılar Listesinin Zirvesinde Yeralıyor

YouTube video

11 Milyondan fazla görüntülenme sayısı alan Hande Ünsal’ın “Daha İyi” şarkısı pek çok kişi tarafından sevilerek dinlenmektedir. Bu yılın en çok dinlenen şarkılar listesinde ilk sırayı almıştır. 

2- Bengü – Günaydın

YouTube video

3 Milyona yakın olan görüntüleme sayısına sahip olan Bengü’nün “Günaydın” parçası slow seven kişiler tarafından tercih edilen bir parça olmuştur. 2020 yılında daha çok dinleyici sayısına ulaşacağı düşünülen bu şarkı oldukça güzel. 

3. Tuğba Yurt – Vur Kaç

YouTube video

Yaklaşık olarak 7 milyon gösterim sayısına sahip olan Tuğba Yurt Vur Kaç Parçası, Tuğba Yurt’un Sığınak albümünde yer alan bir şarkıdır. 

4. Mustafa Sandal & Zeynep Bastık – Mod Şarkısı Bu Yıl En Çok Dinlenen Şarkılar Listesinin 4. Sırasında

YouTube video

Yaşlanmaya karşı büyük çaba sarf eden Musta Sandal’ın Zeynep Bastık la seslendirdiği Mod parçası yaklaşık olarak 23 Milyon gösterim sayısına sahiptir. 2020 yılında bu sayının artacağı düşünülmektedir. 

5- Feride Hilal Akın – Kim

YouTube video

Yeni Gelin adlı dizide aldığı rolle ön plana çıkan ve meşhur olan Feride Hilal Akın şimdi de Kim adlı parçasıyla gündeme gelmiştir. Yaklaşık 8 milyon görüntüleme sayısına ulaşan bu şarkı daha giderek artış gösterecek gibi gözüküyor. 

6- Ayşe Hatun Önala – Efsane

YouTube video

Ayşe Hatun Önal tarafından seslendirilen Efsane şarkısı şuanda 8 millyon gösterim sayısına sahip. 2020 yılının başında bile en çok dinlenen şarkılar listesine girmeyi başaran şarkı oldukça popüler. 

7- Berkay – İki Hece

YouTube video

Berkay tarafından seslendirilen İki Hece adlı parça şu anda bile 4.5 Milyon görüntüleme almış durumda. 2020 yılında en çok dinlenen şarkılar arasında yedinci sırayı alan bu şarkı slow severler için harika. 

8- Mabel Matiz – Gözlerine

YouTube video

Mabel Matiz tarafından seslendirilen Gözlerine şarkısı şuanda 13 milyona yakın gösterim sayısı almış bir şarkıdır. Bu Yıl En Çok Dinlenen Şarkılar Listemizin de 8. sırasında kendine yer buldu.

9- Yüzyüzeyken Konuşuruz – Kazılı Kuyum

YouTube video

119 Bin görüntüleme sayısına sahip olan Kazılı Kuyum şarkısı bu yıl en çok dinlenen şarkılar arasında dokuzuncu sırada yer almıştır. 

10- Veysel Mutlu – Kaldı Yarına

YouTube video

Vay Delikanlı Gönlüm Vay oarçasıyla meşhur olan Veysel Mutlu şimdi de Kaldı Yarına parçasıyla gündeme gelmiştir. bu yıl en çok dinlenen şarkılar listesinde son sırada yer alan parça, yıl içerisinde daha fazla dinlenme alacağı aşikardır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!