featured

Dünya Düz Diyerek İspatlamak İstedi! Düz Dünyacı Kendini Uzaya Fırlattı ve Yere Çakıldı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı Mike Hughes, Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde dünya düz diyerek ispatlamak istedi. Hughes ev yapımı buharlı bir roket ile kendisini uzaya fırlattırdı. Fırlatıldıktan bir süre sonra yere düştü ve hayatını kaybetti.

Mike Hughes Kendini Uzaya Fırlattı!

Kaliforniya eyaletinin Barstow bölgesinde yapılan bu dünya düz deneyi Mike Hughes’in hayatına mal oldu. Justin Chapman isimli bir gazeteci ise Hughes’in uzaya fırlatılış anını görüntüledi. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşırken “Mike Hughes az önce kendini roketle fırlattı ve akabinde yere çakıldı.” ifadesini kullandı.

Aynı zamanda Hughes için video da “deli makinist” kelimeleri kullanılırken Mike Hughes’in fırlatışının hemen ardından paraşütü açılıyor. Ancak roketin hızı yüzünden paraşüt parçalanıyor. Kalkış sırasında açılan paraşütü parçalanan Mike Hughes düşüşte paraşütsüz kalıyor ve kısa bir süre içerisinde yere düşerek hayatını kaybediyor.

San Bernandino Polis Departmanı’nın yaptığı açıklamaya göre ise roketin fırlatıldığı yere polisler gönderildi. Yerel basından alınan habere göre de Mike Hughes hayatını kaybetti ve yerel basında bu şekilde yazıldı.

Düz Dünya İddiacıları Ne Diyor ?

Düz dünya iddiasında bulunan insanlar kısaca illuminati benzeri gizli örgütlerin gerçeği insanlıktan saklamak için bilimsel yuvarlak dünya iddiasını ortaya attıklarını, güneş ve ayın aynı büyüklükte ve bilinenden daha küçük olduklarını, sonsuz evren fikrinin ise yalan olduğunu, hatta atmosferden dışarı hiç bir şeyin çıkamayacağını iddia ediyorlar.

Kendini uzaya fırlatmak isterken ölen bu ABD’li arkadaş da Düz Dünya iddiasını kanıtlamak istemiş. Bahsi geçen düz dünyacılara göre gökyüzünde 10 km den sonra atmosfer jelimsi bir maddeyle kaplı ve bu maddeye roketler saplanıp kalıyor.

Küre Değil Tabak Şekilli Dünya İddiası

Zavallı düz dünya deneycisi maalesef bahsedilen gökyüzündeki jelimsi maddeyi bulamadan öldü. Düz dünyacılara göre Güney Amerika yada Kuzey Amerika yok. Yani dünyanın düz olduğunu iddia edenlere göre tüm kıtalar düz tabak seklinde bir yapı üzerinde bulunuyor.

Ayrıca bu görüşe göre var olduğumuz bu dünya güneş etrafında dönmez tam tersine güneş ve ay birlikte dünyanın etrafında döner.

Onlara göre dünya üzerinde güney yada kuzey diye bir şey yoktur. Yönler sadece doğu ve batıdan ibarettir. En önemlisi küre şekilli bir dünyayı tamamen reddederler.

Düz dünyacı görüş bunu tüm dünyayı bazı manevi gerçeklerden uzaklaştırmak için NASA ‘yı da kontrol eden bir gizli tarikatın yada örgütün uydurduğunu iddia eder.

İlluminati Tüm Dünyayı Kandırıyor Aslında Dünya Düz

Haberde bahsedilen denemeleri de o zaman bu iddiayı ispatlamalıyız diye düşünen bu görüşün azılı savunucuları yapıyor. Kendilerince bu komplo teorisine karşı tüm dünyayı uyandırma misyonuna sahip düz dünyacılar ancak dünya düz ise mevsimlerin oluşacağını, yer çekiminin var olacağına inanıyorlar.

Dünya düz diyen bu insanlara göre bilim insanlarının tamamı yalancı ve illuminati üyesi. Dünya’nın düz olduğunu eninde sonunda ispatlayacaklarını ve insanlığın büyük bir uyanışa götüreceklerini iddia ederek hevesli bir çalışma yürüten düz dünyacılar, dünya nın düz olduğunu eninde sonunda ispatlayacaklarından emin.

Ne diyelim Allah kolaylık ve akıl fikir versin 😉

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!