featured

Murat Övüç: Baba Baskısı Yüzünden Evlendim! Fenomenden Şok Açıklamalar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Murat Övüç her gün başka bir video ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde vefat eden ünlü modacı Nur Yerlitaş ile yakın arkadaş oldukları bilinen Övüç, gerçekleştirilen bir röportajda Nur Yerlitaş’ın hayatını nasıl değiştirdiği ile başladı ve itirafların ardı arkası kesilmedi. Babası tarafından evliliğe zorlandığını söyleyen Murat Övüç şu an da hayatında biri olduğunu itiraf etti. Ünlü sanatçının sevgilisi hakkında herkesin çok merak ettiği sorular soruldu ve gündeme oturacak cevaplar geldi.

İşte, dünden beri sosyal medyayı sallayan bu videonun ayrıntıları! Murat Övüç kimdir diye merak edenlere tüm gerçekleri ile kendi ağzından Murat Övüç!

Nur Yerlitaş Hayatımı Değiştirdi

Armağan Çağlayan Gör Beni serisi ile birçok ünlünün hayatındaki bilinmeyenlere doğru inen sorularla röportaj gerçekleştiriyor. Ünlülerin hayatı hakkında merak edilen her şeyi kendi ağızlarından anlatmalarına olanak veren bu program 196sekiz kanalından yayınlanıyor.

Son yayınlanan videonun konuğu Murat Övüç netflix videosu ile gündemden düşmeyen ve hayatı çok merak edilen bir ünlü olan Övüç’tü.

Murat Övüç ünlü olmadan önce fal baktığı yılları anlattı ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Nur Yerlitaş’tan da bahsetti. İlk fal bakmaya başladığı zamanlar Nur Yerlitaş’ın keşfettiği ünlü sanatçı Nur Yerlitaş’a hayatımın çoğu şeyini borçluyum dedi.

Nur Yerlitaş’ın hayatını değiştirdiğini anlatan Övüç onun sayesinde hiç giymediğim kıyafetleri giydim, ödeyemediğim ev kiralarımı o ödedi dedi. Murat Övüç olmamda mihenk taşı Nur Yerlitaş’tır dedi.

Benim Videolarımda Söylediğim Sözleri İnsanlar Grup Adı Yapıyor

Keyifli röportaj devam ederken Murat Övüç instagram hesabından da çok fazla takipçiye ulaştığını ve orada parladığını söyledi.

Videolarında kullandığı fır fır, tik tak, motor gibi ifadelerin herkes tarafından çok sevildiğini söyleyen Övüç, insanlar bunları artık Whatsapp gruplarına isim yapıyor dedi. Söylediği sözlere alınmayan insanların olduğunu ve kalbimin temizliğini yüreğimi herkes biliyor benim diyerek ifade etti.

Bir takipçisinin arayıp Murat Bey size para göndereyim bir arkadaşımın doğum günü ona instagramdan fırfır der misiniz dediğini söyleyerek herkesi kahkahalara boğdu.

Ablama Ben Geyim Dedim ama Bunu Anne Babama Anlatamadım!

Murat Övüç babasının önünü kesmeseydi çok daha iyi yerlerde olacağını söyledi. O zamanlar bulduğum işlere gitmek için izin istediğimde babam çok sert tepki verirdi dedi.

Evlenme sebebinin de babası olduğunu söyleyen Övüç, Allaha şükür aslanlar gibi evladım var ama evlilik bana göre değildi dedi. Murat Övüç babasından bahsederken kendini anlamadığını ve bu konuda çok zorluk çektiğini söyledi. Ablama gey olduğumu söyledim ama bunu anneme babama anlatamadım ve evlenmek zorunda kaldım dedi.

Gençlik resimlerinde hep sakallı olduğunu söyleyen Övüç, daha aydın bir ailem olsaydı farklı olurdu diyerek sohbete devam etti. Akrabaları tarafından hep rencide edildiğini söyleyen Övünç, eşcinselim diye çok rencide edildim ama şimdi hepsinin Murat abisiyim hepsine para dağıtıyorum diyerek sözlerini bitirdi.

12 Tane Evim 4 Tane Arabam Var!

Armağan Çağlayan hayatının en çok zorlandığın dönemi hangisiydi diye sorduğunda ünlü sanatçı evimin kirasını ödeyemediğim zamandır dedi. Mc Donalds’a gidip ketçap alıp ekmeğe batırıp yediğim dönemleri hiç unutamıyorum dedi.

Şimdi 12 tane evim 4 tane de arabam var diyen Murat Övüç değişmediğini ve hep aynı Murat olduğunu söyledi. Nereden geldiğimi çok iyi biliyorum ve insan olmaya çalışıyorum diyen Murat Övüç herkese de el uzatmaya çalışıyorum dedi. İhtiyaç sahiplerine para dağıttığım zaman çok mutlu oluyorum ve benden mutlusu yok diyerek yaptığı yardımlardan zevk aldığını dile getirdi.

12 Yıllık Hayat Arkadaşım Ermeni

Geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian instagramdan yaptığı paylaşım ile gündeme oturmuştu. Bunun üzerine birçok tepki geldi ve bunlardan biri de Murat Övüç oldu. Kim Kardashian’a hesabından hakaret ettiğini söyleyen Övüç, ben Ermenilere laf etmedim hepsi benim kardeşim hatta benim 12 yıllık hayat arkadaşım da Ermeni dedi. Ermeniler için söylediğim sözler Kim Kardashian’a özeldi ve yanlış anlayan tüm Ermenilerden özür diliyorum dedi.

Erkek arkadaşım beni arayıp şu kadar para gönderdim erzak kolisi hazırla ve dağıt diyor, bunu bir Ermeni yapıyor diyen Övünç sözlerinin herkese olmadığını belirtti.

Eşi ile hala görüştüğünü arkadaş gibi olduklarını söyleyen Murat Övünç, eşinin evlilik yaptığını ve bir çocuğu olduğunu bazen arayıp dertleştiklerini söyledi. Eşimin her zaman arkasındayım çünkü çocuğumun annesi diyerek sözlerini bitirdi.

Murat Övüç kimdir diye merak eden herkese açıklayıcı bir video olan bu röportaj uzun süre konuşulacak gibi duruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!