featured

Almanya’da Arabalı Nikah Kıyıldı! Çift ve Davetliler Koronavirüs Sosyal Mesafe Kuralına Uydu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’da koronavirüs salgını sırasında evlenen bir çift ve nikaha katılan davetliler sosyal mesafe kuralına uydular. Alman çiftin nikahı arabalı kıyıldı! Düğüne katılan davetliler çiftin nikah masasına yaklaşmadı ve sosyal mesafeyi korudu.

Almanya’da Arabalı Düğün Yapıldı!

YouTube video

Almanya’nın salgına karşı uyguladığı tedbirler hafifletilmeye başladı fakat ikinci bir dalga riski nedeniyle kalabalık etkinliklerin yapılmasına hala izin verilmiyor. Bu nedenle Almanya’nın Düssetldorf şehrinde evlenmeyi düşünen çiftler farklı ve arabalı düğün organizasyonu düzenlediler. Düzenlenen nikaha katılan davetliler arabalarından nikah davetine eşlik ettiler.

Almanya’da ‘ arabalı sinema’ etkinliğinin ardından nikah merasimleri de arabalı nikah şeklinde düzenlendi. Janine ve Philip Scholz ‘un nikahına katılan arabalı davetliler kornalarla nikaha eşlik ederek tebrik ettiler ve uzaktan hatıra fotoğrafları çekildiler.

Arabalı nikahı Duesseldorf Belediye Başkanı Thomas Geisel kıyarken aynı gün 3 çift daha evlendi. Nikahı kıyılan damat Philip Scholz,

“Bizim için başka bir yol yoktu, biz de bugünü en iyisi yapmaya çalıştık”

dedi ve çift davetlilerini uzaktan selamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!