featured

Sunucu Ece Üner Gör Beni Programına Konuk Oldu! Ece Üner Hakkında Bilinmeyenler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Ece Üner denince hemen akıllarda Show TV Ana Haber Bülteni dobra sunucusu belirir. Yediden yetmişe herkesin alkışladığı, toplumsal mesajları ile gündemi sarsan sunucu bugün merak edilen her şeyi cevapladı. Armağan Çağlayan Gör Beni serisi ile bazı ünlü isimlerle röportaj yapıyor, bu haftaki konuk ise çok sevilen sunucu Ece Üner’di.

Geçtiğimiz günlerde eşi ile rakip oldular haberleri ile adı duyulan Sunucu Ece Üner’in hayatı çok merak edilmekteydi. Armağan Çağlayan’la tüm soruların cevapları tek tek konuşuldu. İşte programın ayrıntıları!

Meslek Hayatına Nasıl Başladı?

Sevilen sunucu Koç Üniversitesi Sosyoloji okuduğu dönemlerde stajyer olarak NTV’de sektöre atıldı. Diksiyon eğitimi ve birçok alanda eğitim alan başarılı sunucu, televizyon sektörünü bel altı vurulabilen bir sektör olduğunu ifade etti. Sözlerine sektör böyle olabilir ama gitmek istediğiniz yeri biliyorsanız bir şekilde oraya varıyorsunuz diye devam etti.

Televizyonculuk sektöründe çok kalp ağrısı, çok gözyaşı ve çok acı olduğunu ama sonucunda iyi bir yerlere gelmenin mutluluğu olduğunu da ayrıca belirtti.

Yanlış Üslup Doğru Sözün Celladıdır!

Canlı yayında dobra sözleri ve dokundurucu mesajları ile gündeme gelen Ece Üner, bu sözler için hazırlık yapıyor musun sorusuna yanıt verdi. Yanlış üslup doğru sözün celladıdır ben buna inanıyorum diyen başarılı sunucu uzun metinlerimde hazırlık yapıyorum kısaları da doğaçlama gelişiyor açıklamasında bulundu.

Muhalif kelimeleri ile ön plana çıkan Üner, bu kelimelerin seçilmeden söylendiğinde mesajın kaybolacağını ve karşı tarafa gitmesini istediği gibi gitmeyeceğini belirtti.

Adaletsizliğe Karşı Olan Duruşumuzu Değiştirebiliriz!

Ünlü sunucu Ece Üner haber bülteninde verdiği mesajlar için anne olduğundan beri haber bültenlerini eskisi gibi sunmadığını itiraf etti. Yanlış bir mesaj verdiğimde kızımın gözlerinin içine bakamazmışım gibi geliyor diyerek hislerini dile getirdi. Güneş’in yüzüne bakarak söylemeyeceğim hiçbir şeyi ana haber bülteninde söylemiyorum diyen başarılı sunucu bir kez daha takdirleri topladı.

Dünyada adaletsizliğin değiştirilemeyeceğini düşünen Ece Üner, adaletsizliğe karşı duruşumuzun değiştirilebileceğini ifade etti. Haber bültenini sunarken de bu düşüncelerle sunduğunu, aksini yapamadığını söyledi.

İnanmadığım Haberleri Sunarken Mutlaka Belli Ediyorum

İnanmadığın haberleri nasıl sunuyorsun sorusu üzerine Ece Üner, inanmadığı haberleri sunarken mutlaka belli ettiği yanıtını verdi. Yüzünün ruhunun aynası olduğunu söyleyen sunucu kendisini hiç saklayamayacağını, mış gibi yapamayacağını anlattı halkın gözündeki dobralığını bir kez daha kanıtladı.

Kızımın Asla Bu Sektörde Çalışmasını İstemem

Armağan Çağlayan’ın,

“kızının ileride bu işi yapmasını ister miydin”

diye sorması üzerine ünlü sunucu asla istemem yanıtını verdi.

Kızının bu sektörde çalışmasını istememesinin sebebini ise sektörün insanın kanına girdiğini ve insandan çok şey götürdüğünü öne sürerek açıkladı.

Sektörün kendisinden götürdüklerini anlatırken ise çocukluktan beri masum düşüncelerinin televizyonculukla birlikte kaybolduğunu belirtti. Üner,

“eskiden kötülüğe kötülükle karşılık verilmezdi ama günümüzde bana bir şey yapılıyorsa ben de ona yapmalıyım”

düşüncesi olduğunu dile getirdi.

Kendisini bir oyunun içine çekmeye çalışanlara çoğu zaman karşılık vermeyen başarılı sunucu bazen bu durumlara kayıtsız kalamadığını da ifade etti.

Hiç Pişmanlığım Olmadı!

İş hayatında hiçbir pişmanlığı olmadığını söyleyen Ece Üner, yaptığı her şeyi yine olsa yine yapacağını iddia etti.

Televizyonculuk sektörünü kartala benzeten sunucu, yemeğini en üste çıkardığını ve en tepeden bıraktığı benzetmesini yaparak hayatının odağını değiştirmesinin sebebini açıkladı. Sektörde her şeyin geçici olduğunu düşündüğünü dile getirerek

“unutulacaksın, geçecek mesele kubbede hoş bir sena”

diye sözlerine devam etti.

En Büyük Büyünün Sözcükler Olduğuna İnanıyorum!

En büyük büyünün kelimeler olduğuna inanan başarılı sunucu, kelimelerin çok güçlük olduğu ve o güçten faydalanmak istediğini dile getirdi. Kelimelerin gücünü sıkça kullanan Ece Üner, dünyayı ve insanları büyüleyeceğine de çok inanıyordu.

Televizyonlarda verdiği mesajlarla çok konuşulan sunucu, birisi haksızlığa uğradığında ben de uğramış gibi oluyorum diyerek aklına geleni söylemesinin sebebini açıkladı.

Birine Bir Söz Veriyorsam İki Elim Kanda Olsa Tutarım O Sözü!

Sektörde kendisine en çok acı veren şeyleri anlatırken bir kanalda çalıştığı zamanlarda kendisine verilen sözlerin tutulmadığından bahsetti. Bu dönemin kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu anlatan ünlü sunucu hayattaki hassasiyetini ise şöyle dile getirdi:

Hayattaki en önemli meselelerinden ilk 3’e girdiğini belirtti ve ekledi,

“ben birine söz veriyorsam iki elim kanda olsa tutarım”

Türkiye’nin Habercilik Duayeni Mehmet Ali Birand ve Reha Muhtar!

Armağan Çağlayan Türkiye’de habercilik duayeni olarak kimi görüyorsun diye sorduğunda ise kendinden emin bir şekilde cevap verdi. Türkiye’nin habercilik duayenlerinin Mehmet Ali Birand ve Reha Muhtar olduğunu düşündüğünü ve bu düşüncesinin sebepleri olduğunu belirtti.

Reha Muhtar’ın halkın özünü ve nabzını çok iyi bildiğini dile getiren Üner, kendisinin de bunu yaşantısında deneyimlediğini ifade etti. Deneyimini anlatırken,

“Türk insanının özünü Show haberde kavradım”

diyerek olması gerektiği yeri bulduğunu söyledi.

Benim Demeyi Bıraktım, Çok Acı Çekiyorsunuz!

Geçmişte yaşadığı kötü deneyimlere dayanarak şu an odasındaki eşyaları yerleştirmediğini söyleyen Ece Üner sahip olduğu şeylere benim dememeyi tecrübe ettiğini belirtti. Bu durumdan dolayı aitlik hissetmediğini ve ne zaman buraya kadar derlerse o zaman ceketini alıp çıkacak durumda olduğunu iddia etti.

Ünlü sunucu bir şeye benimdir dediğiniz zaman çok acı çekiyorsunuz ben bu yüzden bıraktım diyerek tavsiyede bulundu. Gitmesine izin vermediğiniz şeyler sizden kaçıyor bu yüzden her zaman her şeyin herkesin gitmesine izin veriyorum diyerek sözlerini bitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!