featured

Yüzlerine Estetik Yaptıran Ünlüler ve İnanılmaz Değişimleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüzlerine hangi ünlü estetik yaptırmış? Hangi ünlüde büyük değişim olmuş? merak ediyor musunuz? Öyleyle işte o ünlüler ve yüzlerine yaptırdıkları değişimler!

Yüzlerine estetik yaptıran ünlüler gittikçe artıyor ve ufak dokunuşlar ile çok farklı simalar ortaya çıkıyor. Çoğu estetik yaptırdığını kabul etmese de eski fotoğraflar sayesinde gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Bazı fotoğraflarda değişiklikler çok net kendini göstermiş olsa da bazılarında anlamak için dikkatli olmak gerekli.

Birçok farklı noktaya estetik yaptıran ünlülerde inanılmaz değişiklikler gözle görülür düzeyde. Gelişen teknoloji ile ünlü isimlerin çoğu güzelliklerinde çağ atladı. Kimi burnuna, kimi çene bölgesine gibi ise birkaç noktaya yaptırdığı müdahaleler ile güzelliklerine güzellik katmayı başarmıştır.

Sizler için hiç tahmin etmeyeceğiniz isimlerin içinde bulunduğu bir liste hazırladık. Magazin dünyasında bu da mı estetik yaptırmış dediğimiz, saf güzelliklerin ortadan kaybolduğu listemizi gelin hep birlikte inceleyelim. Sizce bu listede en çok hangi ünlü değişime uğramış?

Yüzlerine Estetik Yaptıran Ünlüler

2/14

Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan Özcan Denizin keşfetmiş olduğu genç ve yetenekli bir oyuncu. Birçok dizide başrol oynayan güzel oyuncunun zamanla oluşan değişimi gözlerden kaçmadı. Özellikle gözlerinin güzelliği bilinen Turan ilk aşamada burnunu küçültüp ardından yanaklarına ve çene hatlarına belirginlik kattı. Şimdiki haliyle çok güzel bir görüntü yakaladı.

3/14

Birce Akalay

Birce Akalay

Birce Akalay’ın estetiksiz hali görenlerini şok etti. Uzun süredir ekranların karşısında olan başarılı oyuncu yaptırmış olduğu estetikler ile adeta bir değişim yaşadı. Yüzünün birçok noktasında estetik bulunan Birce Akalay, estetik yaptıran ünlüler arasında yerini aldı.

Eski ve yeni fotoğrafları karşılaştırıldığında çene hatlarındaki sivrileşme ve dudaklardaki dolgunlaşma gözle görülür düzeyde. Ayrıca yüzünü ön plana çıkartan kaşlarında kalınlaşma, burnunda sivrilme ve yanaklarına yapılan ufak dokunuşlar ile adeta yeni bir profil görmek mümkün. Ünlü oyuncunun iki haliyle de oldukça güzel olduğunu görüyoruz.

4/14

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz estetik yaptırdığını kabul etmeyen ünlü model ve oyuncudur. Çukur dizisi ile gündeme oturan güzel oyuncu yüzünün birçok hattına estetik yaptırmıştır. Dudakları, burnu, kaşları ve çene hatlarında yer alan estetikler inkâr edilemeyecek düzeydedir. Eski hali de yeni hali de oldukça havalı ve iddialı olan genç oyuncu sürekli başarılı çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Bizce güzelliğine güzellik katmış, sizce?

5/14

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen birçok çalışmada, dizide ve projede yer almış başarılı bir oyuncudur. Uzun zamandır güzelliği ile birçok platformda göz önünde bulunan sanatçı estetik yaptıran ünlüler arasında yerini aldı. Güzelliğine düşkün olan oyuncunun kariyeri ilk olarak Yaprak Dökümü dizisinde parlıyor ve oradaki estetiksiz görüntüleri hayli dikkat uyandırıyor.

Ne kadar yüzümde estetik yok dese de Fahriye Evcen’de tabi ki gözümüzden kaçmıyor. İşte estetik yaptırdığı bölgelerin detayları. Eskiye nazaran çene hatları oldukça keskin olmakla birlikte dudaklarda ise hafif düzeyde bir şişlik görülüyor. Diğer ünlülerin es geçmediği gibi oda burnunu dikleştirmeyi ve keskinleştirmeyi unutmamış. Şimdiki haliyle oldukça iddialı bir görüntü sergiliyor.

6/14

Fulya Zenginer

Fulya Zenginer

Fulya Zenginer estetik operasyonun en çok güzelleştirdiği ve değiştirdiği ünlüler arasında yerini aldı. Birçok projede yüzünü görmüş olduğumuz başarılı oyunca da yüzüne estetik yapmaktan kaçınmamış ve güzelliğine farklı bir hava katmayı başarmıştır.

İlk olarak yüzdeki basık ve tombul görüntüyü gidermek ve gıdıdan kurtulmak için çenesini sivrileştirmiştir. Daha güzel dudaklar için dolgu yaptırmış ve burnuna sivrilik katmak için yukarı kaldırmıştır. Gözlerinin güzelliği ise kalınlaştırmış olduğu kaşları ile resmen bütünleşti. Kendini baştan tasarlayan sanatçılar arasında Fulya Zenginer’i görmekte mümkün.

7/14

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır bir dönemin gençlik dizisi Hayat Bilgisi ile yıldızını parlatmış bir genç oyuncudur. Birçok ünlü oyuncu gibi o da piyasaya ilk çıktığında yüzünde hiçbir estetik bulunmuyordu.

Ancak kariyerinin ilk yükseliş dizisi olan Yaprak Dökümü ile işler yavaş yavaş değişmeye başladı ve yüz hatlarında olan değişimler kendini gösterdi.

Ünlü oyuncu başlarda yanaklarını inceltti ve ardından burnuna farklı bir hava katmak için burnunu sivriltti. Tabi ki bunlar yeterli olmadı en son aşamada dudaklara dolgu yapıldı, çene sivrileşti ve yüz gerginleşti. Şimdiki halleri onu geçmişinden daha genç hale getirdi. Estetik yaptıran ünlüler arasında yerini alan oyuncu her zaman cazibeli duruşunu korumayı başarıyor.

8/14

Merve Boloğur

Merve Boloğur

Merve Boloğur son zamanlarda ismini sürekli gündemde tutmayı başarmış, yaptığı sosyal paylaşımlar ile de oldukça dikkat çekmiştir. Biraz da estetiklerini konuşalım genç oyuncunun. Güzelliği dillere destan olan Boloğur, zamana meydan okuyarak ben buradayım dedi. Burnunu dikleştirip, yüzünü gerdiren genç oyuncu yanaklarını da inceltmiştir. Genç oyuncu estetik yaptıran ünlüler arasına erken yaşta katılarak hızlı bir giriş yaptı.

9/14

Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade

Estetik yaptıran Nesrin Cavadzade son dönemlerde güzelliği ile ön plana çıkmayı başarmış ve adını duyurmuştur. Birçok önemli çalışmaya adım atan güzel oyuncunun eski hali resmen ağızları açık bıraktı. Eski haliyle yeni hali arasında oldukça fark bulunan oyuncunun daha çok gençleşmiş olduğu da gözlerden kaçmadı.

Estetik yaptıran ünlüler arasında olan Cavadzade, estetik yaptırmadığını dile getiriyor ve güzelliğini beslenme şekline borçlu olduğunu söylüyor. Ancak işin öyle olmadığı oldukça aşikâr. Eski fotoğraflara göre burnu daha küçük ve çene hatları daha belirgin olan ünlü oyuncunun dudak dolgusu da gözle görülür şekildedir. Yanakları ile de son dokunuşu yaparak yeni bir yüz şekline sahip olmayı başarmıştır.

10/14

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ ekranlarda Çocuklar Duymasın dizisi ile yıldızını parlatan oyuncular arasındadır. Uzun süre ekranlarda gördüğümüz Altuğ zamanla değişime uğramış ve yaptırdığı estetikler ile ön plana çıkmayı başarmıştır. Yaptırdığı estetikler ile gençleşmiş ve zamana meydan okumuştur.

Yaptırdığı operasyonlarla kaşlarını daha kalınlaştırıp, çene bölgesini sivriltip yüzünü gerdiren oyuncu burnuna da hafif dokunuşlar yapmıştır. Güzel oyuncu fiziği ile her zaman güzelliğini korumayı başarmıştır.

11/14

Seda Güven

Seda Güven

Seda Güven yaptırmış olduğu yüz estetikleri ile adeta yeni bir Seda Güven ortaya çıkardı. Değişimi ile 10 yaş daha çok gençleşen güzel oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Diğer ünlü isimler gibi o da yüzüne, çenesine, dudaklarına ve burnuna estetik yapmaktan kaçınmamış. Dudaklara dolgu, çeneyi sivriltme ve diğer hafif dokunuşlar ile yeni bir profil kazandı.

12/14

Sevda Erginci

Sevda Erginci

Sevda Erginci genç yaşına rağmen yıldızını kolay parlatmış ve başarı basamaklarını hızlı hızlı tırmanmayı başarmıştır. Son zamanlarda yüzünde gözlenen değişiklikler ile adeta güzelliğinde level atlamış ve yeni bir yüz hattına sahip olmuştur. Burnuna, yüzüne, dudaklarına, çenesine ve yanaklarına yaptırdığı estetik işlemleri ile resmen doğal bir görüntü kazanmıştır.

13/14

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan Doktorlar dizisinden tanıdığımız genç bir oyuncu olarak karşımıza çıktı. Son dönemlerin popüler bir dizisinde uzun süre sonra tekrar ekrana çıkan güzel oyuncunun değişimi acaba estetik mi iddialarını ön plana çıkardı. Ne kadar estetiği kabul etmiyor olsa da hokka burnu, sivri çene hatları ve dolgun dudakları ben estetiğim diye kendini gösteriyor. Sizce?

14/14

Zuhal Topal

Zuhal Topal

Zuhal Topal sunuculuk, oyunculuk ve daha birçok alanda ekranlara çıkmıştır. Yaptırdığı estetikler ile zamanla hayranlarının dikkatini çekmeyi başarmış ve gözle görülür güzelliği meydana çıkmıştır.

Ünlü oyunca ilk olarak ilk Sihirli Annem dizisinde parlamış ardından da Geniş Aile dizisi ile sevenlerin karşısına çıkmıştır. Burnunu küçültmesi, çenesini gerdirmesi ve kaşlarını gerdirmesi ile estetik yaptıran ünlüler arasında yerini almıştır.

mask

Bu Padişahlar Osmanlı Halkı Tarafından Çok da Sevilmiyordu! İşte, Sevilmeyen Osmanlı Padişahları

Fox'un Yepyeni Dizisi Our Kind Of People
mask

Fox’un Yepyeni Dizisi Our Kind Of People

NCIS Müdavimlerine Polisiye Dizi Önerisi: NCIS: Hawaii
mask

NCIS Müdavimlerine Polisiye Dizi Önerisi: NCIS: Hawaii

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!