featured

Hindistan’da Hamile Fil Barutlu Ananas Yedirilerek Vahşice Öldürüldü!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’da hamile file barutlu ananas yedirildi. Hamile fil vahşice öldürüldü. Hindistan’ın güneyinde yer alan Kerala eyaletinde bulunan hamile filin ölümüne sebep olan kişiler henüz belirlenemedi. İçerisinde kestane fişeği bulunan ananas yedirilerek öldürülen hamile fil hem ülke hem dünya genelinde sosyal medyada #ElephantDeath ve #Elephant etiketleriyle hızla gündem oldu. Hindistan’ın NDTV kanalında yer alan haber çok sayıda kişinin tepkisine neden oldu.

2 Aylık Hamile Fil Vahşice Öldürüldü!

Kerala eyaletinin Başbakanı Pinarayi Vijayan, Twitterdan bir paylaşım yaptı ve yaşanan olaya üzücü diyerek adaletin galip geleceğini belirtti.

Twitter kullanıcıların birçoğu ise tepkilerini dile getirebilmek için sosyal medya hesaplarından hamile fil ve yavrusunun resimlerini paylaştı. Konuyla ilgili 3 şüpheli polis tarafından göz altına alındı.

Yetkililer tarafından, geçtiğimiz hafta Sessiz Vadi Milli Parkı ‘nda yaşamını sürdüren 15 yaşındaki 2 aylık hamile filin bir köye gittiğini ve bu köyde içerisinde kestane fişeği bulunan ananas yedirildiğini bildirildi. Acı içinde günlerce yürüyen filin yakınlardaki bir nehirde öldüğü belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!