featured

Survivor Berkan’ın Dilinden Düşürmediği Tranquila Ne Demek?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

2020 Survivor tüm hızı ile devam ediyor. Çok sayıda izleyici tarafından soluksuz takip edilen bu yarışma programında yaşananlar da oldukça ilgi çekiyor. Yarışmanın başarılı isimlerinden Berkan’ın sevinme anlarında bağırarak söylediği ve dilinden düşürmediği “Tranquila” sözcüğünün anlamı da seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki, Tranquila ne demek? Hangi dilde bir sözcük ve anlamı ne? İşte tüm detaylar…

Hangi Dilde Bir Sözcük

Survivor Berkan kimdir? Kaç yaşında? Mesleği nedir? gibi sorulara şimdilerde bir yenisi eklendi. Survivor 2020 Berkan’ın dilinden düşürmediği Tranquila sözcüğünün anlamı ne?

Bu sözcük İspanyolca bir kelime ve sessiz ol, sakin ol anlamlarına geliyor. Survivor’a bu sene damgasını vuran isimlerden olan Berkan’da kazandığı yarışlardan sonra “Tranquila” ya da “Tranquila babako” diye bağırarak sevincini yaşıyor.

Tranquila Şarkısı

https://www.youtube.com/watch?v=f4o7E75HlSM

Sessiz ol, sakin ol anlamlarını taşıyan ve Berkan sayesinde tüm Türkiye tarafından bilinen bir söz haline gelen Tranquila aynı zamanda ünlü bir İspanyol şarkısının da adı.  Söz konusu şarkıyı ise İspanyol şarkıcı J Balvin (José Álvaro Osorio Balvín) seslendiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!