featured

Eski Kıyafetleri Değerlendirme ile Eskiyi Yeniye Çevirin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Yeni giysilere çok para vermeyi sevmiyor, ya da minimalist yaşamı mı tercih ediyorsunuz? O halde eski giysileri değerlendirmenin yollarını da araştırıyor olmalısınız. O halde doğru yerdesiniz! Bu fikirler ile artık birbirinden farklı kıyafetleriniz olacak.

Eski Kıyafetleri Değerlendirme

Eski kıyafetleri değerlendirme, hem maddi olarak keseye iyi gelen, hem de yeni şeyler yaratacak olmuş olmanın yaratıcılığını insanın içine işleyen bir durumdur. Şöyle düşünün, bir taytınız var onu çok seviyorsunuz. Ancak her şey de olduğu gibi giysiniz de zamana yenik düştü. Eskiyen taytınızı o kadar seviyorsunuz ki diz izi çıkmış olmasına rağmen giymek istiyorsunuz. O halde ne yapacaksınız? O çok sevdiğiniz giysiyi yıpranmış haliyle giyemeyeceğinizden elbette onu değerlendireceksiniz!

Eski kıyafetlerden yeni kıyafet yapma oldukça keyifli bir durumdur. Bir kere buna başladığınız zaman emin olum kendinizi durduramayacaksınız! Eğer yakın zamanda minimalist yaşama da geçmeyi düşünüyor iseniz o halde eski kıyafetlerden yeni kıyafetler yapma tam size göre. Üstelik geri dönüşüme katkıda bulunarak doğayı koruyacak olmanız da cabası. Eski kıyafetleri değerlendirme her ne kadar son zamanlar da daha da çok konuşulan bir durum olsa da geri dönüşüm çok eski yıllardan beri yapılıyor.

Eskiden anneler çocuklarına kendi kıyafetlerinden elbise yapar, babaların eskiyen gömleklerinden çocuklarına yeni gömlek yaparlarmış. Değişen ve gelişen dünyada eski kıyafetleri değerlendirme durumunun kendine yeniden yer bulması aslında oldukça güzel bir durum.

Eskileri Yeniye Çevirin

Sadece eski kıyafetleri dönüştürmek zorunda değilsiniz. Dilerseniz modelinden sıkıldığınız kıyafetlerinizi de dönüştürerek kullanabilirsiniz. Örneğin maksi boy bir etekten yeni bir elbise yaparak, modası geçmiş ya da sıkıldığınız eteğinizi harika bir elbiseye çevirebilirsiniz. İzlediğiniz video da eski kıyafetlerden neler yapabileceğiniz konuda birçok fikir bulabilirsiniz.

Böylelikle siz de eskiyen kıyafetlerinizi atmak yerine hem kendi bütçenize katkıda bulunursunuz, hem de birkaç makas darbesi ile neler yapabileceğinizi görmüş olursunuz. Hele bir de dikiş makinası kullanmayı biliyor iseniz elinizden hiçbir şey kurtulamayacak demektir. Daha farklı kıyafet dönüştürme fikirleriniz varsa lütfen bizimle paylaşın, yorumlarda buluşalım…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!