featured

Evde Koltuk Boyama Nasıl Yapılır? Koltuk Boyama Detayları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Evde koltuk boyama her ne kadar meşakkatli bir iş gibi dursa da ince detaylarını bildikten sonra siz de bu boyamayı gerçekleştirebilir ve evinize yeni koltuk almak yerine, eski koltuklarınızı sevdiğiniz renkler ile değiştirerek aile bütçesine katkıda bulunabilirsiniz.

Evde Koltuk Boyama Nasıl Yapılır?

Evde koltuk boyama yapmak için haliyle bazı malzemelere ihtiyacınız var. Ancak bu malzemelere sahip olmadan önce bazı incelikleri bilmeniz gerekiyor. Eğer siz de eski eşyalarınızı yenilemeyi seviyor iseniz koltuk boyama tam da size göre.

Koltuklarınız eskidi mi? Ya da renklerinden mi sıkıldınız? Koltuk döşemeye ya da yeni koltuklara para vermek istemiyor musunuz? Bu sorulara cevabınız evet ise yapmanız gereken şey belli. Elbette ki koltuklarınızı dönüştürmek. Her ne kadar koltukları kumaşla kaplamak iyi bir fikir olsa da bu fazlasıyla el becerisi gerektirir. Ancak boyama böyle değildir. Tabi ki boyama da beceri gerektirir ancak kaplama kadar değil. Evde koltuk boyama işlemi için öncelikle doğru boyaları seçmeniz gerekmektedir. Böylelikle boyama işlemi için doğru olan ilk adımı atmış olacaksınız.

Kendi yaptığınız ev eşyalarını kullanmanın vereceği hazzı düşünebiliyor musunuz? Hele ki yaptığınız ve dönüştürdüğünüz eşyaları evinize gelen kişiler beğendiğinde bunu ben yaptım demenin dayanılmaz hazzı nasıl olurdu sizce? Geri dönüşüm yapmak hem bütçenizi sarsmaz, hem de yeni bir hobi edinmiş olursunuz. Eğer boyama işinde bir defa başarılı olursanız emin olun ev de başka neler boyayabilirim diye düşünmekten kendinizi alamayacaksınız.

Geri dönüşüm yapmanın ve yenilemenin insanı saran bir tarafı vardır. İnsan bir kere kendi eşyasını yenilemeye görsün sürekli bunu yapmak ve devam ettirmek ister. O pencere kenarında duran tekli koltuğun rengi uzun zamandır sizi rahatsız mı ediyor? Korkmayın, boyayın gitsin! Tabii bunu yapmadan önce sizlerle paylaştığımız videoyu izleyin ki nasıl adımlar atacağınızı öğrenin ve sonucunda hayal kırıklığı yaşamayın.

Eğer siz de koltuğunuzu yenilemek istiyor iseniz, ihtiyacınız olan tek şey boyalar… Şimdi elinize o sevdiğiniz rengi alın ve yıpranmış koltuğunuzu evde koltuk boyama yaparak baştan yaratın!    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!