featured

YouTuber Timur Akkurt İzmir İstanbul Kaç Saat Sürüyor Sorusunun Cevabını Test Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Cumhurbaşkanı Erdoğan döneminde yapımı için 7 milyar dolar harcanan İzmir-İstanbul otoyolunun 192 kilometrelik bir bölümü Sayın Cumhurbaşkanı tarafından açılmıştır. Tamamlanan İstanbul İzmir yolunu denemek isteyen YouTuber Timur Akkurt, iki şehrin arasını 5 saatte tamamlayabilmiştir. Köprü geçişinde para ödeme zorunluluğu olduğunu ifade eden Akkurt, iki şehir arasındaki yeni otoyolda yeterli sayıda benzinlik ve dinlenme tesisi olmadığını ifade etti. İşte, İzmir İstanbul kaç saat sürüyor sorusunun cevabı…

Türkiye’nin en işlek yollarından biri olan İzmir İstanbul Kaç Saat sürüyor ? Her yıl milyonlarca turistin akın ettiği iki şehir İstanbul ile İzmir arasındaki mesafe ne kadardır? İzmir İstanbul arası kaç saat sürer? Otobüsle İzmir İstanbul kaç saat sürüyor? İşte, İzmir İstanbul arası yolculuk yapmadan bilmeniz gerekenler…

İzmir İstanbul Arası Kaç Km | İzmir İstanbul Kaç Saat Sürüyor

Tatil severlerin ilgi odağı İzmir ile kültür severlerin en sevdiği turistik şehir olan İstanbul arasındaki mesafe, Ege – Marmara turu yapacakların bilmesi gereken bilgiler arasında yer alıyor. İki şehir arasındaki mesafe kullanılan yola göre değişiklik gösterse de, aradaki uzaklık bu iki şehrin sevenleri için çok da büyük görünmüyor.  

E881 Yolu Üzerinden İzmir İstanbul Arası Kaç Km | İzmir İstanbul Kaç Saat Sürüyor

Otobüsle İzmir İstanbul kaç saat sürüyor sorusunun hesabını arıyorsanız, E881 yolu kullanıldığında iki şehrin arasındaki mesafe 489,6 km olarak tespit ediliyor. İki şehir arasını otobüs ya da otomobiliniz ile alıyorsanız, ortalama 5 saat 24 dakikalık bir sürede özlem duyduğunuz şehre ulaşabilirsiniz.

Feribotla İzmir ile İstanbul Arası Kaç Km | İstanbul İzmir Kaç Saat Sürüyor

Bandırma-Yenikapı feribot seferlerini kullanarak İstanbul’a ya da İzmir’e ulaşmak isteyenlerin alması gereken yol 414,5 km’dir. Aradaki mesafeyi kat etmek için ise 5 saat 53 dakikalık bir süreye ihtiyaç vardır.

Uçakla İzmir İstanbul Kaç Saat

Bu iki kültür ve turizm merkezi şehir arasındaki mesafeyi uçakla kat etmek isteyen kişilerin iki havalimanı arasında geçireceği zaman yalnızca 56 dakikadır.

İstanbul-İzmir Arası Geçiş Ne Kadar? 

Osmangazi Köprüsü üzerinden geçiş yapmak isteyen otomobilli kişiler otomobil başına 256,30 TL ödemekle yükümlüdür. YouTuber Timur Akkurt ‘un da dile getirdiği bu ücret yolun kullanımını azaltacak gibi görünüyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!