featured

Bugatti Bolide Fiyatı Belli Oldu mu | Yarış Pistlerinin Hız Makinesi Bugatti Bolide ile Geliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Hız tutkunlarının büyük bir merakla beklediği Bugatti Bolide fiyatı belli oldu mu? Dünyanın en yeni yarış arabası tasarımı bu yıl Bugatti’den geliyor. Yarış pistlerinin efsane makinesi olmayı hedefleyen Bugatti Bolide tasarım özellikleri nelerdir? En yüksek ne kadar hızlanabilecek? İşte, detaylar…

Bugatti Bolide Modeli ile Sessizliğini Bozuyor | Bugatti Bolide Fiyatı Belli Oldu mu

Uzun bir süredir yeni bir model çıkarmayan Bugatti sessizliğini Bolide ile bozacak. Bugatti takipçilerinin beklentilerini de karşılayan bu yarış arabası fiyatı konusunda herhangi bir açıklama yapılmış değil. Sık sık ön tasarımlarının paylaşıldığı Bugatti Bolide fiyatı kadar tasarımı ile de büyük bir merak konusu oldu. Çünkü çok sayıda otomobil tanıtım kanalında tartışılıyor ve yorumlanıyor olsa da Bugatti Bolide video klibi yayınlanmadı.

Yarış Pistlerinin Güç Makinesi Bugatti Bolide ile Geliyor

Kilogram başı beygir gücü ile son yılların en iddialı yarış otomobili hedefine adım adım yaklaşan Bugatti, yeni modeli ile tamamen pist odaklı çalışmıştır. Gövde tasarımındaki agresif çizgilerin yanı sıra kilogram başı 1.5 beygir gücüne varan motor kapasitesi ile yarış pistlerinin güç makinesi geliyor. 8.0 litrelik 16 silindirli bir motor ile üretilmesi planlanan bu güçlü yarış arabası Bugatti Bolide fiyatı konusunda da oldukça yüksek standartlar bekleniyor.

Bugatti Bolide Tanıtım Filmi Yayınlandı mı | Bugatti Bolide Fiyatı Ne Zaman Belli Olacak

YouTube video

Bugatti Bolide yeni yarış arabası fiyatı henüz açıklanmazken, resmi bir tanıtım filmi de yayınlanmadı. Bu yönü ile oldukça gizemli bir yarış arabası olan Bolide, asfaltta sürüş imkanı sunmayacak.  

500 km/s Hız Beklenen Bugatti Bolide Fiyatı Ne Zaman Belli Olacak

Limitleri zorlayan otomobil olarak da tanımlanan Bugatti Bolide fiyatları ne zaman belli olacak, fiyatının değişmesine etki eden özellikleri hangileri olacak? Henüz bilinmiyor. Sahip olduğu 1240 kg ağırlık ve 1850 PS güç ve 1850 Nm tork özellikleri ile Bugatti Bolide max speed aramalarında karşımıza 500 km/s çıkıyor olacak.

Hız Makinesi Bugatti Bolide Özellikleri

Dünyanın dört bir yanında araba yarışı fiyatları takip eden otomobil tutkunları bu yeni süper araba modelini yakından takip ediyorlar. Bugatti Bolide en yüksek hız limiti 500 km/s beklenirken, bu otomobil ile 100 km/s hıza ulaşmak için yalnızca 2,17 saniyeye ihtiyacınız olacak. Bu özellikleri dikkate alındığında, Bolide ile 200 km/s hıza ulaşmak için 4,36 saniyeye ve 500 km/s hıza ulaşmak için 20 saniyeye ihtiyacınız olacak.

2022 Ares S1 Project Spyder fiyatı gibi Bugatti Bolide fiyatı konusunda herhangi bir yorum yapılmazken, bu hız makinesinin ne zaman piste ineceği de ilan edilmedi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!