featured

Renault Megane eVision Fiyat Listesi Açıklandı mı | 2021 Renault eVision Elektrikli Araba Özellikleri Tanıtıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 ay kadar önce tanıtım videosu yayımlanan 2021 Renault Megane eVision fiyatı ve özellikleri ile gündemde yer almayı başardı. Tüm dünyanın elektrikli araba fiyatları konusunda araştırma yaptığı son günlerde, Megane eVision özellikleri ve görünüşü ile büyüleyici bir konsept otomobil olmayı başardı. İşte, 2021 Renault eVision elektrikli araba özellikleri ve fiyatı!

2021 Renault Megane eVision Elektrikli Araba Özellikleri Tanıtıldı | 2021 Renault Megane eVision Fiyatı Nedir

2021 yılının en güçlü elektrikli araba modelleri arasında yerini almayı planlayan Renault Megane eVision gelecekteki birkaç yıl içerisinde seri üretime alınmayı bekliyor. Şık tasarımı, dikkat çekici renkleri ve güçlü yapısı ile CMF-EV alt yapısının kullanıldığı bu model 2021 yılının ikinci yarısında üretilmeye başlanacak.

1 – Güçlü Elektrikli Araba | 2021 Renault Megane eVision

Türkiye’de en çok kullanılan otomobil markalarından biri olan Renault bir Fransız araba markaları üyesidir. Hem kişisel kullanıma hem de aile için uygun olan Megane modeli ise uzun yıllar boyunca ülkemizde sıklıkla tercih edilmiştir. Orta segment modellerinin yanı sıra oldukça şık ve spor modellere de imza atan marka, 2021 yılında bir elektrikli otomobil ile karşımıza çıkacak. 217 beygir gücüne sahip olması planlanan 2021 Renault Megane eVision fiyatı belirlenirken, bu performansın da etkili olacağı unutulmamalıdır.

2 – Hızlı Elektrikli Araba Arayanlar İçin Megane eVision

0 ‘dan 100 km/s hıza ulaşması 8 saniye süren bu elektrikli araba modelinde önden çekişli altyapı tercih edilmiştir. Renault marka konsept araba modelleri arasında yerini alacak olan bu otomobil oldukça geniş ve şık durmaktadır.

3 – Şık Far Tasarımı ile 2021 Renault Megane eVision Elektrikli Araba Fiyatı Can Yakacak

Hem çok şık hem de çok kullanışlı bir model olan Megane eVision fiyatı konusu tartışıla dursun, biz dış tasarım özelliklerine değinelim. Renault marka konsept araba modeli olan eVision, üzerinde taşıdığı  LIVINGTECH model şık far tasarımı ile çok uzak mesafeden bile tanınıyor.

4 – Jant Tasarımı ile Çok Konuşuldu

2 ay kadar önce yayımlanan Renault eVision tanıtım filmi hakkında yapılan yorumların büyük bir çoğunluğu, bu konsept arabanın tasarımı ile ilgili. Hem çok şık hem de çok güçlü bir görünüme sahip olan jant tasarımı ile dikkat çeken 2021 Renault Megane bu yılın en güzel otomobili seçilmeye aday olmuş, gibi görünüyor.

5 – Megane eVision Dikkat Çekici Kasa Tasarımı ile Farklı Bir Elektrikli Araba

Gerek renk geçişleri, gerekse smooth yüzeyleri ile kadınların da büyük ilgisini çeken bu otomobil ile seyahat etmek oldukça havalı. 2021 yılında çıkacak elektrikli arabalar listesinde önemli bir yer edinen Renault eVision fiyatı ise hala merak edilenler arasında.

6 – Renault Megane eVision İç Dizayn Özellikleri | Megane VISION Fiyat

Hem çok şık hem de çok rahat koltuklara eşlik eden son teknoloji ürünü dijital medya donanımı ile Renault Megane eVision İç Dizayn özellikleri herkes tarafından beğenildi. Bu teknolojik otomobilin iç tasarımında da çok sayıda yenilik gündeme gelecek gibi görünüyor. 

Bonus : 2021 Renault Megane eVision Fiyatı Belli Oldu mu

Renault Megane 2021 elektrikli araba modeli hakkında herhangi bir fiyat bilgisi paylaşılmadı. Bu yönü ile de oldukça gizemli bir yanı olan otomobilin seri üretimde kaç tane üretileceği ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı büyük bir merakla bekleniyor.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!