featured

Ferrari SF90 Spider Tanıtıldı | 1000 Beygir Gücüne Sahip Ferrari SF90 Spider Fiyatı Nedir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Spor araba modelleri üretiminde bir dünya yıldızı olan Ferrari Plug-in Hybrid teknolojisini kullandığı ilk üstü açılabilen otomobil modelini Ferrari SF90 Spier ‘ı tanıttı. Aynı anda hem elektrik hem de mekanik motora sahip olan Ferrari SF90 Spider fiyatı ise hala merak edilenler arasında! Ünlü spor otomobil üreticisinin Plug-in Hybrid teknolojisini kullandığı ilk üstü açılabilen otomobili olacak olan SF90 Spider özellikleri ise duyanları hayran bıraktı.

Ferrari SF90 Spider Scuderia Ferrari 90. Yılına Özel Tasarlandı

Profesyonel yarış sporu takımı Scuderia Ferrari’nin 90. yılına özel tasarlananan SF90 Spider, Plug-in Hybrid teknolojili SF90 Spider Stradale modelinin üstü açık versiyonu olarak üretilecek. Üstü açık araba modelleri arasında en sevilenlere imza atan Ferrari’nin bu son modeli, firmanın RHT tavan modelindeki en yeni versiyonu olacak.

1 – Mükemmel Ses Yalıtımı ile Ferrari SF90 Spider Fiyatı Uçacak mı?

Hard-top tavan modelinin tercih edildiği SF90 Spider modeli ile mükemmel bir ses yalıtımı sağlanmış. Dünyanın en önemli spor otomobil markası Ferrari, otomobilin tavanının kapatıldığında optimum ses yalıtımı yaptığı konusunda söz veriyor.

2 – Keyifli Yolculuk İmkanı Veren Spor Otomobil

Bir spor otomobil düşünün ki hem hız makinesi olsun, hem yarış arabası olsun hem de onunla dayanılmaz bir seviyede keyifli yolculuk imkanı olsun. Geleneksel yarış arabası modellerinden 40 kg daha hafif bir ağırlığa sahip olan otomobilin şık görünüşü ise sizi kendisine hayran bırakacak.

3 – Her Yönden Hızlı Bir Yarış Arabası : Ferrari SF90 Spider Fiyatı Açıklandı mı

0 ‘dan 100 km/s hıza ulaştığı süre 2.5 saniye kadar kısa olan bu hız makinesinin tavanının açılması ve kapanması için toplam 14 saniye gerekiyor. Ayrıca üstü açıkken sürüş sırasında çok daha konforlu bir yolculuk yapabilmeniz için aracın arkasında elektrikli bir arka cam yer alıyor.

4 – Ferrari SF90 Spider Ferrari Tarihinin En Güçlü Motoruna Sahip

Ferrari’nin üstü açık otomobil modellerinden farklı olarak bu yeni üstü açık arabada içten yanmalı motor ve elektronik viraj alma düzenleyici olarak kullanılan RAC-e sistemini kullanan iki farklı elektrikli motor yer alıyor. V8 silindirli bir turbo motora sahip olan SF90 Spider aynı zamanda Ferrari tarihinin en güçlü V8 motoruna sahip. Bu otomobil, sahip olduğu 1 içten yanmalı motor ve iki elektrikli motor ile 1000 beygir gücüne ulaşabiliyor.

5 – Aynı Arabada Hem Önden Hem de Arkadan Çekişli Hareket Sistemi

SF90 Spider, üzerinde taşıdığı elektrik motorları ile ön tekerlekleri çalıştırırken, V8 motor sisteminin devreye girmesi ile otomobil dört tekerlekten güç alarak çok daha güçlü bir otomobile dönüşüyor.

6 – Ferrari SF90 Spider Fiyatı Opsiyonel Özelliklere Göre Değişecek

YouTube video

Bu yarış otomobilinin fiyatı belirlenirken önemli bir etkiye sahip olacak olan bir diğer etken ise araç için hazırlanmış opsiyonel paketlerdir. Michelin Pilot Sport Cup2 pist lastikleri ile çok daha iyi bir yol tutuşuna sahip olan Ferrari SF90 Spider bir yandan da yarışçı kimliğini taşıyor. Ayrıca bu spor arabanın iki ayrı renk tonunda alternatifleri bulunuyor.

7 – İç Mekan Tasarımı ile Büyüleyici Bir Yarış Arabası

Bugüne kadar gördüğünüz tüm yarış arabası tasarımlarını unutun. Bu muhteşem iç ve dış tasarıma sahip Ferrari SF90 Spider fiyatı ile her bütçeye uygun olmasa da görünümü ile aklınızı başınızdan alacak. İç tasarım ögeleri arasında önemli bir yere sahip olan dijital göstergeler ve ekran otomobilin çalışmadığı anlarda kararıyor.  Aracın anlık verilerini görmenizi sağlayan merkezi gösterge paneli ile hem eğlenceli hem de güvenli sürüş imkanı buluyorsunuz. Çok şık ve bir o kadar da teknolojik iç tasarımı ile yeni Ferrari yarış arabası, dünyanın her yerinde büyük bir ilgi ile karşılanacak gibi görünüyor.

8 – Büyüleyici Dış Tasarım

Altın sarısı ve gölgeli tasarım özellikleri ile muhteşem bir görüntüye sahip olan yeni Ferrari yarış arabası herkesin hayallerini süsleyen modeller arasında yer alacak. Bu özel tasarım otomobilin 500 bin dolardan çok daha yüksek fiyata sahip olacağı ise  aşikar.  Dünyanın en iyi süper arabaları listesinde yerini alacağa benzeyen bu model, şimdiden müthiş bir ilgi gördü. Siz de yeni otomobil modellerini takip etmek istiyorsanız, Otomobil Dünyası içeriklerimizi takip ediniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!