featured

Rode Wireless Go Kablosuz Mikrofon | Dünyanın En Küçük Mikrofonu Sadece 31 Gram Ağırlığında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Dünyanın en kullanışlı ve en pratik mikrofonu olan Rode Wireless Go kablosuz mikrofon sadece 31 gram ağırlığında olması ile büyük ilgi topladı. Kristal netliğindeki ses iletimi ile muhteşem bir iş çıkaran bu  mikrofon çok yönlü bir sisteme sahiptir. Dünyanın dört bir yanından sipariş alan Rode Wireless Go mikrofon özellikleri ile hem profesyonel hem de kişisel kullanımda fark yarattı.

Rode Wireless Go Kablosuz Mikrofon ile Pürüzsüz Ses Kalitesi

Dünyanın en küçük ve en çok yönlü mikrofonu olma özelliğini taşıyan Wireless Go yaka mikrofonu size hareket özgürlüğü sunuyor. İstediğiniz her yerde kablosuz bir şekilde ses iletimi sağlayan bu mikrofon sistemi ile kamera üstü alıcıya profesyonel derecede net yayın şansı sunuyor.

1 – Yüksek Kalitede Ses İletimi ile Rode Wireless Go Yaka Mikrofonu

Dünyanın en küçük Bodypack görevini üstlenen Wireless Go mikrofon ile 2.4 GHz değerinde dijital iletişim sağlayabilirsiniz. Bu da hem iç mekanda hem de dış mekanda en yüksek kalitede ses almanızı sağlar.

2 – Çanta Dostu Yaka Mikrofonu

Eğer siz de bir gazeteci ya da Vlogger iseniz, sahip olmanız gereken envanterlerin başında Rode Wireless Go kablosuz mikrofon gelecektir. Cep ve çantada kolaylıkla taşınabilen bu yaka mikrofonu sadece 31 gram ağırlığında. Eşleştirdiğiniz cihazınız ile hızlıca entegre olan bu mikrofonu açtıktan bir iki saniye sonra kullanma şansı yakalayacaksınız.

3 – En Küçük Telsiz Mikrofo Konsepti ile Rode Wireless Go Kablosuz Mikrofon

Dünyanın en küçük telsiz mikrofonu olma özelliğini taşıyan Wireless Go’yu isterseniz clip-on mikrofon isterseniz beltpack olarak kullanabilirsiniz.

4 – Rode Wireless Go Mikrofon Ne İçin Kullanılmalıdır?

Dünyanın en küçük telsiz mikrofonu elinizde olduğu şu anlarda, onu ne için kullanacağınıza karar veremiyor musunuz? Biz size yardımcı olalım! Rode Wireless Go ile isterseniz profesyonel bir film ya da video çekimi sırasında ses alabilirsiniz.

YouTube video

İsterseniz, bir kongre salonunda sunum yapabilirsiniz. İsterseniz YouTuber ya da Vlogger olabilirsiniz. Rode Wireless Go mikrofon ile kısa animasyon filmi yaratırken kullanacağınız eşsiz netlikteki ses kayıtlarını alabilirsiniz. Bu tamamen sizin ihtiyacınıza ve isteğinize bağlı olarak değişebilir. Kısaca, bu dünyanın ne küçük mikrofonu, size ihtiyacınızın ötesinde hizmet sunmaktadır.

5 – Uzak Mesafeleri Yakın Eden Mikrofon

Alışveriş merkezleri, otel organizasyonu, kongre salonları ya da bir gezi turunda ihtiyaç duyacağınız yaka mikrofonunun uzak mesafelere net bir şekilde ses iletimi yapması gerekmektedir. Siz de birazcık paranıza kıyabilirseniz, bu profesyonel mikrofon ile yüksek kalitede işler çıkarabilirsiniz. 70 metre menzile sahip olan Rode Wireless Go kablosuz mikrofon ile daha geniş bir alanda hakimiyet kurma şansı yakalayabilirsiniz.

6 – Uzun Süre Pil Ömrü ile İşleriniz Yarım Kalmasın

Bir yaka mikrofonu kaliteli ses özelliği olduğu kadar yüksek ömürlü pile sahip olması ile de memnuniyet sağlar. Bir de bu iki özelliğin bir arada bulunduğu bir mikrofon bulduysanız, kaçırmamanızı öneririz. USB bağlantı noktası ile şarj edilebilir olan bir pile sahip olan bu mikrofon tam dolu halde iken 7 saate varan bir performansa sahiptir.

7 – Rode Wireless Go Kablosuz Mikrofon Fiyatı Nedir

Dünyanın en küçük mikrofonu olma özelliğini taşıyan bu mikrofon Rode Wireless Go kablosuz mikrofon fiyatı farklı online satış sitelerinde değişiklik göstermektedir. 2 bin TL ile 2500 TL arasında değişen fiyatı ile Rode Wireless Go mikrofonuna sahip olmak istiyorsanız, profesyonel bir amacınız olduğundan eminiz.

Kaliteli ses kaydı ile sağlam bir YouTube kanalı açmış olabilir ve bu muhteşem ürünle uzun vadede büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Kurguladığınız animasyonlara net ve canlı sesler ekleyebilir, bu alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Siz de kaliteli ses kayıtları ile yüksek özellikli videolar hazırlamak istiyorsanız, DJI Pocket 2 Vlogger kamerası ile gücünüze güç katabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!