featured

Hakan Bayrakçı: 30 Saniyede İyileştiren Korona Virüs İlacı Bulundu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakan Bayrakçı korona virüs ile ilgili şok bir iddia ortaya attı. 30 saniyede koronavirüsü yok eden ilaç iddiası, gündeme bomba gibi düştü. SONAR Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı, TGRT Haber’e telefon ile canlı bağlandı ve koronavirüsü 30 saniyede öldüren ilacın varlığından bahsetti. Ülke ve dünya gündeminde koronavirüs aşılarının güvenirliliğinin konuşulduğu bu günlerde, koronavirüs ilacı haberi oldukça merak uyandırdı. Hakan Bayrakçı korona virüs ilacı ile ilgili olarak, 30 saniyede etki gösterdiğini ifade etti.

30 Saniyede İyileştiren Koronavirüs İlacı Bulundu İddiası Gerçek mi

SONAR Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı korona virüs nedeniyle yaşanan sağlık sorunlarının ve ölümlerin durdurulabileceğini iddia etti. TGRT Haber yayınına telefon bağlantısı ile katılan Bayrakçı, daha önce başarılı çalışmaları olan bir mucidin kendisine 6-7 ay önce geldiğini ve koronavirüs ilacı bulduğunu söyledi. İlk başta olaya temkinli yaklaştığını iddia eden Hakan Bayrakçı korona virüs ilacı mucidinin, sekiz tane patentli icadı olduğunu da söyledi.

30 saniyede koronayı yok eden Koronavrüs ilacı mucidinin İsviçre ve Fransa’dan ödülleri olduğunu, sekiz icadının da tescilli patentli olduğunu söyleyen Bayrakçı, mucidin 6 ay önce Türkiye’de olduğunu ancak bu konuyla yeterince ilgilenemediklerini söyledi.

30 Saniyede Koronayı Yok Eden Koronavirüs İlacı Mucidine Türkiye’ye Giriş Yasağı

Hakan Bayrakçı korona virüs ilacı mucidinin ülkesine geri döndüğünü ve Türkiye’ye 2 yıllık giriş yasağı verildiğini açıkladı. Bayrakçı, bu konu ile ilgili ilgili makamlarla görüştüğünü ve mucidin Türkiye’ye giriş yasağının kaldırıldığını da dile getirdi. Ancak kendi ülkesine geri dönen mucidin ülkesinden çıkmasının engellendiği de SONAR Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı tarafından belirtildi.

Hakan Bayrakçı: Korona Virüs İlacı Mucidi Türkiye’ye Dönmek İstiyor

Hakan Bayrakçı korona virüs ilacı mucidinin Türkiye’de 16 yıl yaşadığını ve Türkiye’de bir fabrikasının olduğunu da söyledi. Konu ile ilgilenecek olan ilaç firmasının konuyu sahiplendiğini, bakanlık tarafından izinlerin alınabilecek durumda olduğunu belirten Bayrakçı, korona virüs ilacının kullanıma sunulmasından önce gerçekleştirilecek olan araştırma ve inceleme çalışmalarının hızla yapılacağını açıkladı.

Hakan Bayrakçı: Gözümle Şahit Oldum, Koronavirüs İlacı Entübe Hastayı 1 Günde İyileştiriyor

Hakan Bayrakçı korona virüs ilacı ile ilgili olarak şok bir iddiada daha bulundu. TGRT Haber’de, ilacın 30 saniyede etki ettiğine kendi gözleri le şahit olduğunu açıklayan Bayrakçı, arkadaşlarının da bu ilaç ile iyileşme gösterdiğini ve bir, iki dakikada negatife döndüğünü söyledi. Koronavirüs ilacının entübe hastanın bir gün içinde, ayaktaki koronavirüs hastasını ise birkaç dakika içerisinde negatife döndürerek iyileştirdiğini söyleyen Bayrakçı özellikle bunun bir aşı olmadığının altını çizdi. Hakan Bayrakçı korona virüs ilacının bir hap olmadığını, ağza sıkılan bir sprey olduğunu belirtti. Sıvı şeklinde olan bu ilacın akciğere gitmesi gerektiği ve virüse ulaşması gerektiği, Hakan Bayrakçı tarafından dile getirildi.

Mucidin Türkiye’ye Gelmesi Engelleniyor

Hakan Bayrakçı korona virüs ilacı mucidinin Türkiye’ye gelmesi ile birlikte çalışmaların başlanacağını bildirdi. Sağlık Bakanlığı tarafından da desteklenecek olan bu çalışmanın başlayabilmesi için koronavirüs ilacı mucidinin Türkiye’ye gelmesi gerekiyor. Ancak Bayrakçı, mucidin ülkesinde sorunlar çıkartıldığını ve Türkiye’ye yollanmadığını dile getirdi.  

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!