featured

Karadeniz Kemençesi ile Sahneleri Coşturan Ekin Uzunlar Kimdir? Karadeniz Müzikleri Ekin Uzunlar Şarkıları ile Bambaşka!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Ekin Uzunlar kimdir sorusunu karadeniz müzik severler sıklıkla sormaktadır. Özellikle İstanbul Yeditepe Konserleri’nde sergilediği muhteşem performansla kendisini gündemde tutmayı başaran genç sanatçı kemençe yi adeta sahnede konuşturuyor!

Karadeniz müzikleri hareketli tınısı ile Karadeniz’e giden gitmeyen herkesin büyük beğenisini toplar. Tabi bunun en büyük kaynağı da Karadeniz şarkıcıları dır. Karadeniz rock, Karadeniz müzikleri slow ya da hareketli horonlar ile herkese hitap eden bağımlılık yapan bir müzik türüdür.

İşte son yıllarda karadeniz müzik listesi kuracaklar için en çok dinlenen isimler başında Ekin Uzunlar gelmiştir. Yeni nesil olarak tabir edilen y ve z kuşağı’ na hitap eden bir yaşta kemençe ustası olabilmiş genç bir yetenek kendisi!

Peki Ekin Uzunlar kimdir? Ekin Uzunlar kaç yaşındadır? Siz Ekin Uzunlar ı hangi şarkısı ile tanıyorsunuz ya da işte aradığım ses tam da buydu diyorsunuz? İşte kemençe ustası Ekin Uzunlar hakkında merak edilenler!

Ekin Uzunlar Kimdir? Ekin Uzunlar Nereli?

Ekin Uzunlar, 21 Ağustos 1991 yılında dünyaya gelmiş aslen baba tarafı Arnavut anne tarafı Trabzon Çaykara’lıdır.  Özellikle dayısının desteği ile erken yaşta kemençe ile olan bağı başlamıştır. Daha 8 yaşında kemençe ile olan bağı oldukça kuvvetli olmuştur.

Tabi yaşının genç olması yetiştiği dönemin etkisinde kemençe ve yerel müzik konusunda bu kadar başarılı olmak çok ayrı bir başarı! Ekin Uzunlar Karadeniz otantik müziğiyle batı müzik sitilini sentezleyerek kendisine özgü bir tarz ortaya çıkarmıştır.

Karadeniz türküleri konusunda lisanı ile muhteşem sahne performansları ile zaten müzik kariyerinde güvenli adımlarla ilerleyen sanatçı “bu şarkı da kemençe ile çalınır mı?” denilen şarkıları da mis gibi çalıyor ve akıllara bu şaşkınlıkla kazınıyor.

Çok sıkı bir Trabzon spor fanatiği olan sanatçı “oy benim sevduceğum” isimli şarkısına klibini de Trabzonspor özel konsepti ile çekmiştir. Oldukça hareketli, dinamik ve neşeli bir yapıya sahip olan sanatçı verdiği röportajlarda sahnedeki hareketli hallerinin fıtrattan kaynaklı olduğunu açıkça gösteriyor.

Karadeniz müziğiyle batı müziğini sentezleyerek ortaya çıkardığı yeni müzik tarzı ile her yaştan dinleyicinin gönlünde taht kurmuştur. Kendi tarzını ortaya koyarak sınırları zorlamaya devam ediyor.

Karadeniz’in En Güzel Kemençe Çalanlar Listesi Genç Sanatçısı!

Ekin Uzunlar Karadeniz müzik aletleri arasında kemençeyi ustalıkla kullanan genç bir sanatçıdır. Karadeniz müzik kültürü için yeni bir akım başlatan ve tarzı ile genç kuşağı da Karadeniz türküleri ile buluşturan önemli bir müzikal duruşa sahiptir.

Sahnede kemençe çalarken neredeyse her türlü şarkıyı kemençeyle çalmaktadır. Çalmakla da kalmadan sahnede inanılmaz bir performans ile izleyenleri etkilemektedir. Kemençe şovları ile her kesimden insanı Karadeniz müziği ile buluşturmaktadır.

Ekin Uzunlar Şarkıları

Ekin uzunlar ile Karadeniz müzikleri dilegeliyor! Karadeniz müzik dinle ya da Karadeniz müzikleri mp3 indir seçeneklerini arıyorsanız listeniz mutlaka Ekin Uzunlar şarkıları na da yer vermelisiniz. İşte en güzel Ekin Uzunlar şarkıları!

1- Ekin Uzunlar Son Bir Kez

YouTube video

Ekin Uzunlar singel albümlerde ağırlıklı olarak çıkış şarkısı olarak karadeniz slow müziği seçmiştir.

2- Ekin Uzunlar Hüznün Gemileri İndir

YouTube video

Karadeniz müzikleri slow tarzda son dönemlerde en çok dinlenen şarkı!

3- Ekin Uzunlar Çaykara Dağları

https://www.youtube.com/watch?v=rLbteyoWjPc

Karadeniz rock müzikleri içerisinde efsane performans!

4- Ekin Uzunlar Ciğerim Yanıyor

YouTube video

Karadeniz müzikleri duygusal klip ve seslendirme ile “Ciğerim Yanıyor!”

5- Ekin Uzunlar Geliyorum Yar

YouTube video

“Ekin Uzunlar indir” seçeneği mp3 listelerinden en çok işaretlenen seçenekler arasındadır.

6- Ekin Uzunlar Mustafa Ceceli | Öptüm Nefesinden

YouTube video

Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar düeti 36 milyon izlenme ile rekora doğru koşmaktadır. Büyük ilgi ve beğeni görmüştür.

7- Ekin Uzunlar Hediye

YouTube video

Karadeniz slow müzik denildiğinde bir diğer Ekin Uzunlar şarkısı…

8- Ekin Uzunlar Oy Benum Sevduceğum

 

YouTube video

10- Ekin Uzunlar Resul Dindar Düeti | Dumanlar Alçak Alçak

Karadeniz şarkıları denildiğinde aklan gelen en önemli isimler başında gelen Resul Dindar ile Ekin Uzunlar düetlerine değinmezsek olmaz…

YouTube video

Resul Dindar ile neredeyse her fırsatta bir şarkıya tat veren Ekin Uzunlar aslında çok uzun yıllardır çocukluk ve gençliğinin en önemli dönemlerini müzikle özellikle kemençe ile geçirmiştir.

9- Ekin Uzunlar Duy Sesimi

 https://www.youtube.com/watch?v=20t03VgsgjI

Ekin Uzunlar Taklitleri ile Neşeli Anlar Yaşatıyor!

Ekin Uzunlar kendi single şarkıları öncesinde Resul Dindar gibi ünlü bir Karadeniz Şarkıcısı ile olan düetleri de büyük ilgi görmüştür.

YouTube video

Tabi Resul Dindar’ın da konuk olduğu Mesut Yar’ın programda Ekin Uzunlar hem kemençe hem de taklit yeteneği ile takdir toplamıştır.

YouTube video

Ekin Uzunlar kemençe ile sergilediği jazz performansı ile de süper bir müzikal sunmuştu.

Ekin Uzunlar Mustafa Ceceli Röportajı | Hayranlarım Bana The Kings of the North” İsmini Verdi!

Mustafa Ceceli ’nin pandemi döneminde youtube kanalına özel sunduğu Müzik Müzik Nereye Kadar programında Ekin Uzunlar konuk olursa kahkaha tufanı da eksik olmaz! Sosyal medyada hayranlarının “Game of Thrones’u” kemençe ile çalması sonrasında kendisine “The Kings of the North” dediklerini ifade ediyor. Buyurun bu keyifli röportajı izleyelim:

YouTube video

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!