featured

Gaga Bulut Cezaevi Mektupları ile Yine Beğeni Rekorları Kırdı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Geçtiğimiz aylarda cezaevinden çıkan Gaga Bulut cezaevi mektupları ile hayranları ile buluştu. Gaga Bulut hapis hayatını anlattığı videosu ile milyonlarca beğeni alırken, cezaevi mektuplarını paylaşacağı bir dizi videonun da geleceğinin mesajını verdi. Bir önceki videosu Gaga Bulut hapis anıları sohbetinde oldukça duygusal anlarına şahit olduğumuz ünlü YouTuber, bu kez kamera karşısında oldukça neşeli göründü. İşte, Gaga Bulut cezaevi mektupları

Ceza Evinde Boş Durmadığını Söyleyen Gaga Bulut Cezaevi Mektupları ile Kamera Karşısına Geçti

Hapiste bulunduğu sıralarda bir töre dizisi yazdığını ifade eden Gaga Bulut, dizinin 20 bölümlük kısmının hazır olduğu müjdeledi. Doğu kültüründe yaşanan acı ve travmatik olayları anlattığını ifade ettiği bir dizi yazdığını ve dizinin çekimleri için anlaşma süreçlerinin devam ettiğini anlatan Bulut, profesyonel tiyatro oyuncuları ile çalışacağını söyledi.

1 – Gaga Bulut Cezaevine Girmeden Önce Kendisine Hayran Olan Fenomenlere “Hani Neredesiniz” Diye Seslendi

Cezaevine girmeden önce canlı yayın ve sosyal medya paylaşımlarında kendisini pohpohlayan, destekleyen ve “Yürü be kardeşim! Kim tutar seni” diyerek gazlayan arkadaşlarının, kendisine hapis dönemi boyunca bir mektup dahi atmadıklarını söyleyen Bulut, yeni arkadaşlıklar kurduğunu ifade etti. Birkaç hafta içerisinde dizi çekimlerinin başlayacağını ifade eden Bulut, hazırladığı bu dizinin bağımlılık yaratacağını iddia etti.

2 – Gaba Bulut Cezaevi Mektupları : Malatya’dan Hülya ve Duygu Dolu Mektubu

Malatya’da yaşayan Hülya ismindeki bir hayranından gelen mektubu okuyan Gaga Bulut cezaevi mektupları ile zaman zaman duygulandığını anlattı. Hülya’nın kendisini köpek kılığındaki videosu ile tanımış olduğunu okuduğu anlarda mutluluğu yüzünden anlaşılan Gaga Bulut hayranları ile kurduğu bağdan oldukça mutlu göründü. Hülya’nın “En stresli anlarımda bana moral oldun. ” Sözleri Gaga Bulut’un hayranları tarafından neden bu kadar sevildiğini de ortaya koyan bir cümle oldu.

Gaga Bulut, kendisini izledikçe hayran kaldığını ifade eden Hülya’nın, kendisi hakkında birçok ünlü ve sanatçıdan daha samimi olduğunu ifade eden bir mektup yazdığını paylaştı. “O kadar samimi, içten, sıcak kanlı birisin ki. Tarif edemem.” Sözlerini okuyan Bulut, ise bu sözleri tekrar tekrar okumaktan duyduğu mutluluğu hissettirdi.

3 – Gaba Bulut Cezaevi Mektupları : Amasya’dan Beren

Gaga Bulut ağlama videosu hakkında duygu dolu bir giriş ile başlayan mektup ile birlikte ünlü fenomen zaman zaman güldü zaman zamansa duygulandı. Gaga Bulut hapis cezası döneminde  gönderildiğini belirttiği ve kendisinin okuduğu mektupta sosyal medya üzerinden yapılan Gaga Bulut Free kampanyasına da yer verildiğini anlattı.

4 – Aleyna ve Duygu Dolu Mektubu

Edebi bir başlangıçla oldukça duygusal bir giriş yapan Aleyna, mektubuna Gaga Bulut’u ne kadar çok sevdiğini ifade ederek başlıyor. Bunu da hem mizahi hem de oldukça duygusal bir tarzda yapıyor. Mektubunda Gaga Bulut’un yanında olduğunu ifade eden sözlere yer veren Aleyna, ünlü fenomene herkese güvenmemesi konusunda öğütler de veriyor. Bu mektuptan sonra bir hayli duygulanan Gaga Bulut gözaltı ve hapis döneminde yaşadığı anılara gidip geri geliyor.

5 – Avusturyalı Hayranı Semra’nın Mektubu Gaga Bulut’u Bir Hayli Şaşırttı

Avusturya’dan gelen bu mektuba cevap veremeden tahliye olduğunu söyleyen Bulut, mektupta yer alan “Bu cezayı asla ama asla hak etmiyorsun” sözlerini okurken, bir yandan da okuduğu mektubu canlandırdı. “Seni tekrar sosyal medyada görmek bizi çok sevindirir” sözlerini okurken büyük bir neşeye sahip olan Gaga Bulut cezavi mektupları ile duygusal anlar yaşadı.

Paylaşımının sonuna kadar mektuplardan seçmeler okuyan Gaga Bulut cezaevi mektupları ile hem duygulandı hem de hayranlarından gelen sevgiyle mutlu oldu.

Gaga Bulut : “Karmaşık Duygular İçinde Olduğum İçin Yanlış Anlaşıldım”

Gaga Bulut cezaevi mektupları arasından seçtiği hayran paylaşımlarını okurken, cezaevinde bu mektuplarla büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Mektuplarını okumaya başlamadan önce kendisini ifade eden Bulut, bir yanlış anlaşılmaya açıklık getirmek istediğini vurguladı. 

YouTube video

Geçtiğimiz hafta Gaga Bulut YouTube kanalında paylaştığı hapis anıları videosunu çekerken karmaşık duygular içinde olduğunu anlatan genç YouTuber, yanlış anlaşıldığını anlattı. Sosyal medyayı bırakacağını, geçmişte yaptığı her şeyden utandığı şeklinde algılandığını aktaran Bulut, bu algının kendisinden kaynaklı olduğunu anlattı. Geçmiş videolarında kadın kıyafetleri giydiği, ağır küfürler ettiği ve aşağılama niteliğindeki söylemlerinden hala utandığını söyleyen Bulut, sosyal medyayı bırakmadığını vurguladı.

“Mizahsal Yönde Yaptığım Hiçbir Şeyden Pişman Değilim”

Hakkında Gaga Bulut öldü mü ve Gaga Bulut intihar mı etti gibi soruların sıklıkla sorulduğu bir dönemde cezaevinde olan Bulut, geçmişte yaptığı her şeyden pişmanlık duymadığını anlattı. Mizahsal yönde yaptığı şeylerin hala arkasında olduğunu anlatan YouTuber, insanların kendisine “Gaga Bulut bu ülkenin aydınlık yüzüdür” tanımını yakıştırdığını vurguladı.

“İnsanlar Beni Cesur Olduğum İçin Sevdi, Cesur Olmaya Devam Edeceğim” Diyerek Hayranlarını Meraklandırdı

Daha önceki videolarını destekleyen milyonlarca insanın kendisini “cesur olduğu için” sevdiğini iddia eden Bulut, bundan sonra da cesur olacağını ve doğru bildiklerini söyleyeceğini ifade etti. Büyük bir hayran kitlesine ulaşan Bulut, gelecek videolarında neler olacağı konusunda büyük bir merak uyandırdı. Gaga Bulut YouTube videoları ile büyük bir merak uyandırırken, yeni videosunda da Gaga Bulut Cezaevi Mektupları konusunu işleyeceğine işaret etti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!