featured

Ayşenur Arslan Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu, Gülen Cemaatine Rahatsızlık Verdim Dedi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Ayşenur Arslan Armağan Çağlayan tarafından Youtube’da hazırlanıp sunulan Gör Beni programına konuk oldu. Uzun yıllardır medya sektöründe bulunan ve günümüzde Medya Mahallesi programıyla geniş kitleye hitap eden Ayşenur Arslan Gör Beni yayınında kendisi hakkında merak edilenleri cevapladı.

Ayşenur Arslan Armağan Çağlayan Sorularını Yanıtladı

Youtube’da 196sekiz kanalında hazırladığı programlarla gündemden düşmeyen Armağan Çağlayan bu hafta Gör Beni konuğu olarak Ayşenur Arslan’ı ağırladı. Ayşenur Arslan Armağan Çağlayan Gör Beni programında meslek hayatına dair pek çok bilgiler verdi. 46 yıldır gazetecilik mesleğini icra ettiğinin altını çizen Arslan, bu nedenle sektörde kendisinden korkulduğunu söyledi.

Ayşenur Arslan: TRT’den Atıldım

Ayşenur Arslan Gör Beni yayından meslek hayatı ile ilgili bilgiler verirken, bu zamana kadar pek çok yerden atıldığını da söyledi. 1974 yılında TRT’de çalışmaya başlayan Arslan, TRT’nin solcu sicili nedeniyle işine son verdiğini söyledi.

‘’Kontrol Manyağıyım’’

Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında, Arslan’ın Medya Mahallesi programını sunarken rejiye dahi karıştığını farkettiğini söyledi. Bunun üzerine Ayşenur Arslan ‘’Kontrol manyağıyım’’ itirafında bulundu. Ayşenur Arslan Gör Beni yayınında kendisini şu cümleyle tanımladı: ‘’Hastalığa ramak kala kendini kontrol etmeye çalışan kontrol manyağı… Teşhis bu.’’    

Ayşenur Arslan Gör Beni Yayınında Açıkladı: Gülen Cemaatine Rahatsızlık Verdim

Ayşenur Arslan Armağan Çağlayan Gör Beni programında, meslek hayatı boyunca en mutsuz olduğu dönem hakkında da bilgiler verdi. 2009 – 2010 yıllarında Ergenekon, Oda TV, Balyoz olayları sırasında Kanal D’de haberin başında olduğunu söyleyen Arslan, burada hem mesleki hem de etik açısından tuhaf şeylere maruz kaldıklarını ifade etti.

1976 senesinden beridir Yalçın Küçük’ü tanıdığını söyleyen Arslan, bir dönem ‘’İşkenceden ben sorumluyum’’ demiş olan Hanefi Avcı ile Yalçın Küçük’ün aynı dosyadan Silivri’ye gönderilmesinden büyük rahatsızlık duyduğunu, o günlerin hayatının en zor günleri olduğunu ifade etti.

Ayşenur Arslan Armağan Çağlayan programında, Kanal D’de çalışırken haberlere sürekli bariyer olup engellediğini ve bu nedenle de Gülen Cemaatine çok rahatsızlık verdiğini söyledi. Bunlar nedeniyle Arslan kendisini haber merkezinin dışında, Medya Mahallesi programında bulduğunu söyledi.

‘’Ali Kırca’ya Kırgınım’’

Armağan Çağlayan Ayşenur Arslan’a, 46 yıllık meslek hayatı içinde çok kırgın olduğu birilerinin olup olmadığını sordu. Ayşenur Arslan Gör Beni yayınında şu sözlerle Ali Kırca’ya olan kırgınlığını ifade etti:

‘’Hiç düşünmeden yanıt verebilirim Ali Kırca. Ben bunu defalarca yazdım, anlattım. Ali Kırca benim için iş arkadaşı falan değil, kardeşti. Çünkü biz TRT’ye birlikte girdik. O, ben ve Atilla Özsever diye bir arkadaşımız vardı. 3 silahşörler gibi gezerdik. 8 yıl TRT’de çalıştık sonra ATV’de birleştik. Ama Ali Kırca, Ali Kırca olduktan sonra bizim aramıza uçurumlar, vadiler, okyanuslar, dağar, tepeler girmeye başladı.”

Ayşenur Arslan Armağan Çağlayan Gör Beni programında Ali Kırca’ya kırılmasının iki nedeni olduğunu söyledi. Bunlardan ilki; Ali Kırca’nın sunduğu haberin tüm sorumluluğunun kendisine ait olmasına rağmen Kırca’nın gittiği ödül törenine kendisinin çağrılmaması, ikincisi ise Ali Kırca’nın ATV’den Star TV’ye geçeceklerini haber vermemesi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!