featured

Sportif Motosiklet Aprilia Tuono 660 Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Aprilia Tuono 660, motosiklet severlerin yakından tanıdığı olan İtalyan markası Aprilia’nın yeni bir modeli. Özgün tasarım ile yüksek performansın bir arada sunulduğu bu motosiklet, farklı renk seçenekleriyle de göze hitap ediyor. İşte, sportif motosiklet tutkunları için Aprilia Tuono 660 özellikleri ve fiyatı hakkında bilgiler…

Sportif Motosiklette Özgün Tasarım Arayanlara: Aprilia Tuono 660

Aprilia Tuono 660 motosiklette yakıt deposu, gövdeye entegre edilmiş ve 15 litre yakıt kapasitesi bulunuyor. Aprilia motosikletin tüm sportif modellerinden olduğu gibi 660’ta da pist kullanımında gerek duyulmayan yolcu ayak destekleri, aynalar ile plaka braketi gibi unsurlar kolaylıkla sökülebiliyor. Aprilia Tuono 660 özellikleri arasında, salıncak kolunun minimalist ve hafif bir yapı sergileyebilmesi için direkt olarak motora yönlendirilmesi de bulunuyor.

Virajlarda Üstün Sportif Sürüş İmkanı

Aprilia Tuono 660’ın yüksek yol tutuşu, ön tarafta yer alan hisli ve hassas yapı sayesinde gerçekleşiyor. Bu da bol virajlı yollarda ve parkurlarda çok daha sportif bir sürüş imkanı veriyor.

Güvenli Fren Sistemi

Aprilia Tuono 660 özellikleri arasında güvenli fren sistemlerinin olması da ön plana çıkıyor. 660’ta ön kısımda 41 mm’lik Kayaba ters çatal bulunuyor. Motosikletin sahip olduğu başta tek çift 320 mm çelik disk, tek çift radyal fren kaliperi ile gidon üstündeki tek radyal ana silindir ve bunlarla birlikte tamamı Brembo fren sistemi, motosikletin güvenli mesafede durmasını destekliyor.

Aprilia Tuono 660, 5 Farklı Sürüş Moduna Sahip

Aprilia 660 motosiklette sürücünün gereksinimleri de düşünülmüş. Bu nedenle beş farklı sürüş modu bulunuyor. Ayrıca tercih edilen moda göre çekiş kontrolü, ABS, tekerlek kaldırma kontrolü, motor freni ve diğer parametreler de aktifleştirilebiliyor. Aprilia Tuono 660’ın sürüş modları ise şunlar:

· Günlük sürüş modu; şehir içi kullanımda

· Dinamik sürüş modu; sportif kullanımda

· Kişisel sürüş modu; elektronik sistemlerin kişiselleştirildiği kullanımda

· Challenge sürüş modu; pist sürüşlerinde motosikletin tüm potansiyelinin gerekli olduğu kullanımda

· Time Attack sürüş modu; elektronik sistemlerin kişiselleştirilmesine imkan tanıyan kullanımda

Aprilla RS 660 Çift Silindiri Yeni Tuono 660 Modelinde

Aprilia Tuono 660 motosikletin hafif yapısı ile birlikte kompakt boyutları, üstün motor performansıyla birleşiyor ve sürüşteki hakimiyet, motor tutkunları için büyük bir keyfe dönüşüyor.

YouTube video

Bütün yeni model Aprilia motosikletlerde kullanılması için tekrardan tasarlanan, Aprilia RS 660 motosiklette de kullanılan çift silindir motor, yeni Aprilia Tuono 660’da da 10.500d/d’de 95 HP güç üretiyor. Ayrıca 11.500d/d çevrim gerçekleştiriyor.

3 Farklı Renk Seçeneği ile Stilinizi Belirleyin

Aprilia Tuono 660 motosiklet, 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Aprilia RS 660 modelinde olduğu gibi Acid Gold rengi, Iridium Grey rengi ve Concept Black rengi bulunuyor.

Duyarlılığı İyileştiren Tasarım

Tuono 660 sportif motosiklette alüminyum döküm çerçeve ile salıncak kolu muhteşem bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Ayarla Ayarlabilir Kayaba süspansiyonlarla zenginleştirilen gövde özel bir düzene sahip. Ayrıca direksiyon başının farklılaştırılmış geometrisi, kullanımı ve duyarlılığı ortaya koyuyor.

Tuono 660 Motosiklet Fiyatı

Sportif motosikletlerde sıklıkla tercih edilen Aprilia markasının Tuono 660 fiyatı, 2021 yılında vergiler dahil olmak üzere perakende olarak 134.900 TL. Markanın yeni bir modeli olduğu için henüz piyasada Tuono 660’nın ikinci eli pek fazla bulunur değil. Dolayısı ile Tuono 660’nın ikinci el fiyatı henüz net olarak belirlenebilir durumda değil.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!