featured

Yetişkin Animasyon Komedi Arayanlara: Chicago Party Aunt

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Big Mouth projesinin yapımcısından yepyeni bir yetişkin animasyon komedisi… Stüdyo Titmouse’ yapımı Chicago Party Aunt 17 Eylül’de ekranlara geldi. 16 bölümden oluşan dizinin, iki parça halinde yayınlanması planlanmıştı. İşte, animasyon komedi Chicago Party Aunt dizisi hakkında diğer detaylar…

Twitter Hesabı Chicago Party Aunt Diziye Uyarlanıyor

Film, “Chicago” isimli skeçte efsaneleşmiş doğaçlama ustası Chris Witaske’nin Twitter’da oluşturduğu ayyaş ve dobra karakter “Chicago Party Aunt” dan esinlenerek yazılmış. Ana karakter üzerine açılmış Twitter hesabını Netflix platformundaki dizi Love’dan tanıdığımız ve sevdiğimiz oyuncu Chris Witaske kullanıyor.

Diane Teyze için Parti Yeni Başlıyor!

Dizinin önemli karakterlerinden biri olan teyze Diane Dunbrowski’ye Superstore dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Lauren Ash seslendiriyor. Parti çok uzun yıllar önce sona erse de yaşamını bir parti gibi yaşayan ve yaşamaya devam edecek olan Diane, geçirdiği her günü adeta 1980’li yıllardaki bir Styx tur otobüsünde gezermişçesine geçiriyor.

Chicago Party Aunt’un Mucidi Chris Witaske!

Dizideki karakterlerin seslendiricileri de oldukça başarılı. Chicago Party Aunt mucidi Witaske, Katie Rich ve Jon Barinholtz dışında RuPaul Charles, Jill Talley ve Rory O’Malley de yer alıyor.

Son günlerin en boş konuşan kadınına yer verilen dizide, bu karakter için Diane Dunbrowski teyze uygun görülmüş. Netflix’in yayımladığı bir basın bülteninde Diane teyzenin hayat felsefesi “Hayat size limon veriyorsa onlardan Mike’s Hard Lemonade yapın.” şeklinde olduğu yazıyor. Bu muhteşem karakter için Second City isimli komedi grubunun duayenlerinden biri olan ve Superstore’da rol alan Lauren Ash seçilmiş.

Bir Twitter hesabının diziye uyarlanması kulağa oldukça ilginç geliyor farkındayız. Anca bu ilk Twitter hesabı uyarlaması olan dizi değil. 10 yıl önce CBS ekranlarına gelen dizi “$ # *! My Dad Says” ekranlara bir sezon sonunda veda etmişti. Twitter’da basmakalıp bir hale gelen İngiliz özelliklerine gönderme yapılan bir hesaptan esinlenilerek hazırlanan dizi “Very British Problems” 2015 yılında yayınlanmış, kısa süren birkaç sezon sonrasında o da ekranlara veda etmişti. Netflix platformunda Chicago Party Aunt’un ne kadar süreceği ise merak konusu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!